Kaybettiği babasının kalbi düğünündeydi

Michael Stepien, 2006 yılında evinden işine giderken yolda vuruldu ve hayatını kaybetti ama bu, onun kızının düğününde bulunmasına engel olmadı. Jeni Stepien, düğününe babasının beyin ölümü gerçekleştikten sonra kalbinin nakledildiği kişiyi çağırdı.

Haberler ntv.com.tr 10.08.2016 - 16:17 Son Güncelleme : 10.08.2016 - 16:19

  • 1

    BABASININ KALBİNİ TAŞIYAN ADAM

    Michael Stepien, 2006 yılında evinden işine giderken yolda silahlı bir kişi tarafından vuruldu ve hayatını kaybetti. Ama bu, onun, kızının düğününde bulunmasına engel olmadı. Jeni Stepien, düğününe babasının beyin ölümü gerçekleştikten sonra kalbinin nakledildiği kişiyi çağırdı.
  • 2

    DÜĞÜNDE BABASININ YERİNİ ALDI

    Batı geleneğinde, gelinler babalarının koluna girer ve nikah öncesi babaları kızlarını damada götürürler. İşte bu gelenek için 72 yaşındaki Arthur Thomas, Jeni Stepien’in babasının kalbiyle düğünde hazır bulundu.

  • 3

    GELİNİ DAMADA GÖTÜRDÜ

    Thomas, onu hayata döndüren kalple katıldığı düğünde, gelin Stepien’e karşı bir babanın görevini üstlenerek onunla kol kola yürüdü.

  • 4

    KALBİNE DOKUNDU

    Düğünün en duygusal anı, gelin Jeni Stepien’in, babasının Arthur Thomas’ta bulunan kalbine dokunduğu andı.

  • 5

    "BÜYÜK ONUR"

    Arthur Thomas, hayatını kaybeden Michael Stepien’in kalbinin nakledilmesiyle hayata yeniden tutunduktan sonra Stepien ailesine bir teşekkür mektubu yazmış ve böylece aileler arasında bir diyalog başlamıştı. Bunun üzerine Thomas’a düğün öncesi bir mektup yazan Jeni Stepien, onu düğününe davet etti. Thomas, “Kalbini veren bir adamın kızının düğününde onunla birlikte yürümek ne büyük bir onur” yanıtını vererek, düğündeki yerini aldı.

  • 6

    "HAYALİM GERÇEK OLDU"

    Düğünden sonra Facebook hesabında duygularını dile getiren Jeni Stepien, “Bu gerçekten hayatımın en güzel günüydü! Babamı eve getirmek ve onun düğünümde olmasını sağlamak, hayalimin gerçek olması anlamına geliyor!” notunu paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız