Keanu Reeves: Winona Ryder ile 29 yıldır Tanrı'nın gözünde evliyiz

Matrix'in yıldızı Keanu Reeves, 1992'de yer aldığı Dracula filmi ve rol arkadaşı Winona Ryder ile ilgili konuşurken, filmdeki bir sahne için "Bütün evlilik törenini gerçek bir rahiple yaptık. Tanrı'nın gözünde evliyiz" dedi.

Haberler 24.11.2021 - 12:48

  • 1

    24 Aralık'ta gösterime girecek olan The Matrix Resurrections filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Keanu Reeves, başrolünde yer aldığı 1992 yapımı Dracula filmi hakkında yıllar sonra ilginç bir yorumda bulundu. 

  • 2

    Esquiere dergisine konuşan 57 yaşındaki Kanadalı oyuncu, filmde senaryo gereği rol arkadaşı Winona Ryder ile evlenmesi gerektiğini ifade etti. Ünlü aktör, yönetmen Francis Ford Coppola'nın o sahnede gerçek bir rahip kullandığını ve nikah töreninin de tamamen gerçek hayattakine uygun olarak yapıldığını anlattı.

  • 3

    "WINONA EVLİ OLDUĞUMUZU SÖYLÜYOR"

    Keanu Reeves, "Winona ve Coppola, evli olduğumuzu söylüyor. Sanırım Tanrı'nın gözünde evliyiz!" diye konuştu.

  • 4

    "GERÇEK HAYATTA EVLİYİZ!"

    Winona Ryder da 2018 yılında Entertainment Weekly dergisine verdiği bir röportajda, nikah sahnesinin Los Angeles'ta bir Yunan Ortodoks Kilisesi'nde gerçek bir rahiple çekildiğini belirtmiş, "Dracula filminde evlendik. Yemin ederim gerçek hayatta evliyiz! Francis (Ford Coppola) o sahnede gerçek bir rahip kullandı" demişti.

  • 5

    Daha önce Sandra Bullock, Jennifer Syme, Charlize Theron gibi ünlülerle birlikte olan Reeves, 2019'da Alexandra Grant ile ilişkisini ilan etmişti.

  • 6

    İLİŞKİLERİ EVLİLİK YOLUNDA

    Mutlu birliktelikleri süren çiftin 'evlilik' kararı aldığı belirtilmişti. İkilinin nikah masasına oturarak ilişkilerini bu yıl içerisinde evlilikle taçlandıracağı konuşuluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız