Kenan İmirzalıoğlu'ndan rest iddiası: Hepiniz gidersiniz

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynadığı ‘Mehmed-Bir Cihan Fatihi’ setinde, yönetmenle tartıştığı ve 'Hepiniz gidersiniz" dediği iddia edildi.

Haberler 21.10.2017 - 20:05

  • 1
    Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği ve ocak ayında izleyiciyle buluşacak olan ‘Mehmed-Bir Cihan Fatihi’ dizisinin setinde sinirler gerildi.
  • 2
    Yılın yüksek bütçeli ve iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan projede, Fatih Sultan Mehmed’e hayat veren oyuncunun, set saatleri çok uzayınca projenin yönetmeni Altan Dönmez’e sert çıktığı iddia edildi.
  • 3
    Milliyet'in haberine göre, iki hafta önce yaşanan olayda İmirzalıoğlu’nun eleştirilerini ileri taşıyarak yönetmene, “Bu iş böyle devam ederse hepiniz gidersiniz” dediği öne sürüldü.
  • 4
    Oyuncunun yakın çevresine sık sık set saatleri nedeniyle dert yandığı da öğrenildi.
  • 5

    O3 Medya'dan yapılan açıklamada ise, "Son günlerde bazı internet sitelerinde, yapımcılığını üstlenmekte olduğumuz "Mehmed: Bir Cihan Fatihi" dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile yönetmeni Altan Dönmez arasında yaşandığı iddia edilen bir tartışmaya ilişkin gerçekdışı haberler yer almaktadır. Bu haberlerin tamamen asılsız olduğunu ve"Mehmed: Bir Cihan Fatihi" dizisinin çekimlerinin büyük bir heyecanla, sorunsuz şekilde ve uyum içinde devam ettiğini tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.

  • 6
    Çekimleri geçtiğimiz ay başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, ve Duygu Boztepe gibi isimler de yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız