Kendall Jenner New York Moda Haftası'nda neden yok?

Modanın kalbi bugünlerde New York Moda Haftası'nda (NYFW) atıyor ancak 22 milyon dolarlık geliriyle podyumun zirvesindeki Kendall Jenner'ın podyumda olmaması akılları karıştırdı. 23 yaşındaki model duruma açıklık getirdi.

Haberler 12.09.2019 - 13:18

  • 1
    Gözler New York Moda Haftası'nda Kendall Jenner'ı ararken başarılı model, anksiyete nedeniyle podyumlardan uzak durduğunu ancak, yakın gelecekte podyuma dönebileceğini söyledi.

  • 2
    Yakında arkadaşları Gigi ve Bella Hadid'e katılacağını söyleyen 23 yaşındaki model sağlık durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

  • 3
    Gergin durumlarda kaygısını nasıl yönetebileceğini öğrendiği söyleyen Kendall Jenner "Eskiden defile zamanlarında çok kaygılı olurdum. Podyumda yürürken sadece 'Düz yürü, düz yürü' derdim içimden ve sadece buna odaklanmaya çalışıyordum" dedi.

  • 4
    Konuklar arasında tanıdığı birileri olduğunda çok gerildiğini söyleyen Jenner, artık defileden önce konuklar kim diye bakmaya çalışıyorum ve kaygımı yönetmekte artık daha iyiyim. Ancak, bu noktaya gelmem biraz zamanımı aldı" diye konuştu.


  • 5
    Kendall Jenner daha öncesi anksiyetesi hakkında "Gecenin bir yarısı panik ataklarla uyanıyordum. Nereden başlasam bilemiyorum. Her şey çok korkunç; tek bir şey söylemek imkansız... İnternete giriyorsunuz ve herkesin birbirine çok kötü şeyler söylediğini görüyorsunuz. Dolayısıyla pozitif kalmak çok zor. Bu negatif enerjinin sizi yiyip bitirmesini engellemek çok zor" itirafında bulunmuştu.
  • 6

    Jenner yine podyuma çıkmadığı bir sezon sonrası "Akıl sağlımı kaybetmek üzereydim, ara verdim" demişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız