Kerem Bursin: Hayatım boks oldu

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in Ali'si Kerem Bürsin "Boksu öncede spor için yapıyordum ama bu dizi için 1.5 yıldır bütün hayatım boks oldu" dedi.

Haberler 05.02.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 05.02.2017 - 10:31

  • 1
    Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Ali karakterini canlandıran Kerem Bürsin, önceki akşam Karaköy'de yapılan çekimler sırasında objektiflere takıldı.
  • 2
    Set arasında gazetecilerle sohbet eden oyuncu, dizideki rolüyle ilgili şunları söyledi: "Boksu eskiden spor amaçlı yapıyordum ama bu dizi için son 1.5 senedir bütün hayatım boks oldu. Norveç'ten hoca getirttik. Sakatlanmalar da oluyor ama alıştım. Ringteki psikolojiyi anlamak önemli benim için."
  • 3
    Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Serenay Sarıkaya'yla birlikte olan Bürsin, kendisine sinemadan da tekliflerin geldiğini fakat şu an sadece diziye odaklandığını söyledi.
  • 4

    Oyuncu, gazetecilerin, "Sevgiliniz Serenay Hanım geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda annesiyle birlikte alışveriş yapıyordu. Aynı eve taşındığınız doğru mu?" sorusunu, "Yapmayın bunu" diyerek geçiştirdi.

    KEREM BURSİN: ANI YAŞIYORUZ

    SERENAY SARIKAYA: EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM

  • 5

    Dizideki öpüşme sahnelerine sevgilisinin ne tepki verdiği merak edilen oyuncu, "İkimiz de profesyonel olarak bu işi yapıyoruz. İş ile özel hayatı birbirine karıştırmıyoruz" dedi.


    KEREM BURSİN: ANI YAŞIYORUZ

    SERENAY SARIKAYA: EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM

  • 6

    Bürsin "Romantik misiniz?" sorusuna ise "Romantik miyim bilmiyorum. Bunu başkalarına sormak lazım" diyerek sete döndü.


    KEREM BURSİN: ANI YAŞIYORUZ

    SERENAY SARIKAYA: EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız