Kim Kardashian: Selfie öldü (Bir saatlik selfie için 700 bin dolar)

Daha geçen yıl temmuz ayında katıldığı bir partide misafirlerle bir saat selfie çekmesi için 700 bin dolar kazanan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian "Selfie öldü" dedi.

Haberler ntv.com.tr 21.10.2017 - 12:56

  • 1

    SELFIE'LERİYLE ÜNLÜ

    Sosyal medya paylaşımlarıyla ve selfie çekimleriyle ünlü olan ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, selfie sevgisini paraya dönüştürdü.

  • 2

    PARTİDE 700 BİN DOLAR

    Kardashian,  2016 yılının temmuz ayında New York'ta katıldığı Revolve Hamptons partisinde, misafirlerle selfie çekmesi karşılığında 700 bin dolar kazandı.

  • 3

    BİR SAAT SELFIE ÇEKİLDİ

    Lon Angeles'tan özel jeti ile geldiği partide misafirlerle bir saat selfie çeken 35 yaşındaki ünlü, partiye 25 korumasıyla katıldı.

  • 4

    SELFIE'NİN KİTABINI YAZDI

    Kardashian'ın en iddialı selfie pozlarının toplandığı “Selfish” adlı bir kitabı da bulunuyor. İmzaladığı 500 adet özel baskı bir internet sitesi üzerinden satışa çıktığı gün sadece bir dakika içinde bitmişti. Ancak kitap piyasaya çıktığında beklenen ilgiyi görmedi, kitabı sadece 32 bin kişi satın aldı.

  • 5

    Sosyal medyada yüzlerce selfie paylaşan Amerikalı televizyon geçen gün şaşırtan bir açıklamada bulundu: Selfie öldü çünkü selfie'lerin birkaç yıl öncesinde kaldığını düşünüyorum.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız