Kit Harington’dan ilk set fotoğrafı

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle dünya çağında üne kavuşan Kit Harington, yeni film hazırlığında. Ünlü oyuncunun ilk set fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberler ntv.com.tr 04.08.2016 - 17:38

  • 1

    YENİ FİLMİN SETİNDE

    Game of Thrones dizisinde hayat verdiği Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington, önceki gün yeni filmi “The Death and Life of John F. Donovan”ın setinde görüntülendi.

  • 2

    2017'DE VİZYONDA

    29 yaşındaki İngiliz oyuncu, başrollerini Jessica Chastain ve Natalie Portman’la paylaştığı filmin çekimleri nedeniyle bir süredir Kanada’nın Montreal kentinde bulunuyor. Xavier Dolan’ın yönettiği film Eylül 2017’de gösterime girecek.

  • 3

    YENİ İMAJI

    Game of Thrones dizisindeki uzun sakallı haliyle tanınan Kit Harington’ın yeni filmi için kirli sakallı bir imaja büründüğü dikkat çekti.  

  • 4

    İZLEYİCİSİNİ SAVUNDU

    Dizinin ardından bir süredir Londra’da bulunan Duke of York tiyatrosunda “Doctor Faustus” oyununda başrol oynayan Harington, en son, oyunu izlemeye gelen hayranlarının, ünlü tiyatro prodüktörü Richard Jordan tarafından 'çok saygısızlar' eleştirisine yanıt vermesiyle gündeme gelmişti.
  • 5

    JON SNOW HAYRANLARINA ELEŞTİRİ

    Ödüllü tiyatro prodüktörü Richard Jordan The Stage gazetesine yazdığı eleştiride, oyunun final gecesini izlemeye gelen seyircinin davranışlarını çok uygunsuz bulduğunu söyleyerek şunları yazmıştı:

  • 6

    "TV İZLEYİCİSİ TİYATROYA GELMESİN"

    “Bir çift McDonalds’tan tavuk getirmiş, bir diğeri bir paket cips. İnsanların ne yediğini dinlemekten sahnede konuşulanları duyamıyorsunuz. TV izleyicisi tiyatro oyununa gelirse böyle olur. Bu insanlar oyun sırasında konuşmaktan, gürültülü yemek yemekten ve telefonlarına cevap vermekten hiç çekinmiyorlar.”

  • 7

    "TİYATRO ÖLECEK"

    Kit Harrington ise bu eleştirilere karşı izleyicisini savunarak, şunları söyledi:

    “Tiyatroya gelen yeni jenerasyonu böyle tanımlarsak tiyatro sanatı ölüp gidecek." 

  • 8

    "SAYGISIZLIK GÖRMEDİM"

    "Ben çocukluğumdan beri tiyatroya giderim. Ve benim oyunumda seyircimde herhangi bir saygısızlık ya da aşağılama görmedim."

  • 9

    "ELBETTE FOTOĞRAF ÇEKECEKLER"

    "10 hafta boyunca bu oyun sırasında sadece tek bir kez bir telefonun çaldığını işittim mesela. Elbette fotoğraf çekecekler, bundan kaçış yok."

  • 10

    "İZLEYİCİMİZ COŞKULU"

    "Ama bence bizim izleyicimiz son derece coşkulu, enerjik ve duyarlı. Sahnede de bu kadar harika bir şekilde destekleneceğimi hiç tahmin edemezdim.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız