Kıvanç Tatlıtuğ kaza yaptı tutkusundan vazgeçmedi 

Lüks motosikletiyle görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ setlere döneceğini açıkladı. Tatlıtuğ'a daha önce yaptığı kaza ve annesine verdiği söz hatırlatılınca, "Sakin ve dikkatli kullanıyorum, Allah kaza bela vermesin" diye konuştu. 

Haberler 15.11.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 15.11.2019 - 11:50

  • 1
    Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ önceki akşam Sarıyer'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Tatlıtuğ, önce eşi Başak Dizer'i otomobiline bindirdi ardından kendisi lüks motosikletine bindi.


  • 2
    Yola çıkmadan önce muhabirlerle sohbet eden Tatlıtuğ, setlere dönmeye hazırlandığını söylerek, “Uzun ve güzel bir dinlenme süreci yaşadım. Şimdi okuduğum birkaç proje var, güzel şeyler olabilir" ifadelerini kullandı.


  • 3
    Değeri 300 bin lira olan Harley Davidson motosiklet kullanan Tatlıtuğ, geçirdiği kaza ve annesine bir daha motosiklet kullanmayacağına dair söz verdiği hatırlatılınca “Sakin ve dikkatli kullanıyorum, Allah kaza bela vermesin” diye konuştu.


  • 4
    Tatlıtuğ, “Çağatay Ulusoy neden sizi sosyal medyada takip etmeyi bıraktı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Tam adamına sordunuz. Benim sosyal medyayla hiç aram yok. Birbirlerini takip edenler mi yakın arkadaş oluyor?”
  • 5
    2013 yılında motosikletiyle ilerleyen Tatlıtuğ karşı yönden gelen motosikletli kurye ile çarpışmış, kazada iki taraf da yaralanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız