Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeği göründü

Geçen ay bebek beklediklerini müjdeleyen stil danışmanı Başak Dizer ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Dizer'in belirginleşen karnı, bir sosyal medya paylaşımında ortaya çıktı.

Haberler 09.01.2022 - 12:36

  • 1

    2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (44) bebek heyecanı yaşıyor.

    Hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğrulayan Dizer, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" açıklamasını yapmıştı.

  • 2
    Bebekle ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" demişti.
  • 3

    ARKADAŞLARIYLA BULUŞTULAR

    Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çifti, önceki gün yakın arkadaşları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ile bir araya geldi. Birlikte kahve içen çift, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınladı. 

  • 4

    BEBEK GÖRÜNDÜ!

    Eşi ve arkadaşlarıyla boydan çekilen bu fotoğrafını yayınlayan Dizer'in, karnının belirginleştiği görüldü. Dört aylık hamile olan Başak Dizer'in paylaşımı, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

  • 5

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in yaz başı ABD'ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürülmüştü.

    Ancak Tatlıtuğ'un menajeri, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Tatlıtuğ ve Dizer'in bebeklerini Türkiye'de dünyaya getireceğini ifade etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız