Kıvanç Tatlıtuğ'dan corona virüs itirafı: Çok sonra fark ettik

Stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte arkadaşlarıyla buluşan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylanda corona virüsü atlattığını itiraf etti. 

Haberler 17.03.2021 - 08:39

  • 1
    Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Arkadaşları ile buluşan çift, yemek yiyerek sohbet etti. Tatlıtuğ çifti mekan çıkışı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
  • 2
    Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tatlıtuğ, corona virüs salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtti. Ünlü oyuncu, "Biliyorsunuz biz şehir dışında yaşıyoruz. O dönem doğa ile iç içe olmak, en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi" dedi.
  • 3
    Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan Tatlıtuğ, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan corona virüs testinin pozitif çıktığını söyledi.
  • 4

    Ünlü oyuncu, "Corona virüs ile zatürre şu anda birbirinden çok ayırt edilebilmediği için rahatsızlandıktan sonra birçok insan gibi farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun farkına vardık. Böyle geldi, geçti" dedi.
  • 5
    EVDE MIZIKA ÇALIYOR

    Dizi setinde Cesur Yürek filminin müziğini mızıka ile çalan ve büyük beğeni toplayan Tatlıtuğ, "Başak ile ben Cesur Yürek filminin çok seviyoruz. O yüzden çalmak istedim" ifadelerini kullandı.
  • 6
    Başak Dizer Tatlıtuğ ise, "Mızıka şu aralar evde devamlı çalıyor. Değişik parçalarda çalıyor, benim için çok güzel oluyor" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız