Kraliyetten

Meghan Markle ve Prens Harry’nin oğlu Archie'ye doğum günü kutlaması

Meghan Markle ve Prens Harry'nin geçen yıl 6 Mayıs'ta dünyaya gelen oğulları Archie için kraliyet ailesinden doğum günü kutlama mesajları paylaşıldı. Kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye taşınan Sussex çiftinin, bir yaşına giren oğullarının son halini gösteren yeni fotoğraf paylaşması bekleniyor.

Haberler ntv.com.tr 06.05.2020 - 12:05 Son Güncelleme : 06.05.2020 - 12:07

  • 1

    Meghan Markle ve Prens Harry’nin oğlu Archie bugün bir yaşına giriyor. Kraliyetin en küçük bebeği için sosyal medyadan kutlama mesajları yayımlandı.

  • 2

    Kraliyet görevlerini bırakıp Amerika’ya taşınan Sussex Ailesi, oğullarının birinci yaş gününü karantinada kutlarken, kraliyet üyeleri İngiltere’den doğum günü mesajı gönderdi.  

  • 3

    Kraliçe’nin Instagram sayfası “theroyalfamily”den, Kraliçe’nin küçük Archie ile ilk tanışma anını gösteren fotoğraf paylaşılarak, “Bugün ilk doğum gününü kutlayan Archie Mountbatten-Windsor’a mutlu yıllar” mesajı yazıldı.

  • 4

    Kate Middleton ve Prens William’ın “kensingtonroyal” adlı Instagram hesabında ise, Archie’nin vaftiz töreni fotoğrafı ile “Archie’ye bugün çok mutlu bir ilk doğum günü geçirmesi dileğiyle” mesajı paylaşıldı.

  • 5

    KUZENLERLE 'GÖRÜNTÜLÜ' BULUŞMA

    Daily Mail’in bir kraliyet kaynağına dayandırdığı haberine göre, Meghan Markle ve Prens Harry, oğulları için organik ve şekersiz pasta ile evlerinin havuz başında kutlama yaparak, Kate Middleton ve Prens William’ın çocuklarıyla görüntülü konuşma gerçekleştirecek.

  • 6

    YENİ FOTOĞRAF BEKLENTİSİ

    Meghan Markle ve Prens Harry’nin, geçen yıl 6 Mayıs’ta dünyaya gelen oğulları Archie’nin birinci yaş gününü yeni bir fotoğrafla kutlaması bekleniyor. Ancak kraliyetle birlikte “sussexroyal” adlı sosyal medya hesaplarını da bırakan ve henüz yeni bir hesap açmayan çiftin yeni fotoğrafı nerede yayınlayacağı bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız