'Hayat Sevince Güzel' setindeki kavganın nedeni ortaya çıktı

Haberler 30.09.2016 - 08:18 Son Güncelleme : 30.09.2016 - 08:25

  • 1
    FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Hayat Sevince Güzel' dizisinin setinde geçtiğimiz günlerde Hakan Meriçliler ile Ali Erkazan arasında gergin anlar yaşanmıştı. Kavganın Meriçler'in sete gecikmesinden dolayı olduğu iddia edilmişti. Erkazan olayın detaylarını anlattı.
  • 2

    "KALK GİT MASADAN"

    Ali Erkazan, sevgilisi Çağlar Kılıç'ın kendisini sık sık sete ziyarete geldiğini söyleyerek olayı şöyle anlatıyor: "Öğle yemeğinde bu yine gitmiş Çağlar’ın yanına oturmuş. Ben de gelince “Sen bilerek mi yapıyorsun bunları?” dedim. Bütün setin konuştuğu olaylardan haberi yokmuş gibi “Ha, hu?” diye yanıt verdi bana. “Senin hâl ve hareketlerin hoşuma gitmiyor. Kalk git masadan” dedim."
  • 3

    "KÜFÜR EDEREK KÜL TABLASI FIRLATTI"

    "Küfür ederek kül tablası fırlattı bana. Küfürler etti, ardından sandalye attı. Millet araya girdi. Beni tuttular. Olayın ardından hemen yapımcı Hayri Aslan’ı arayıp, “Onun olduğu sette ben olmam” dedim."
  • 4

    "KISKANÇLIK YOK"

    "Ortada bir kıskançlık falan yok. Sevgilime asıldığı için tepki göstermiş değilim. Hakan Meriçliler’in fütursuz tavırlarına tepkiydi benimki. Sadece Çağlar’a değil, otelin SPA’sındaki masözlerden setteki çalışanlara kadar herkese karşı saygısız, fütursuz bir tavır içindeydi. Sonunda dayanamadım patladım"
  • 5

    DİZİ KAVGA YÜZÜNDEN Mİ BİTTİ?

    "Reytingler ortada zaten. Kötü gidiyordu, o yüzden bitti. Dizinin bitmesinin nedeni kavga değil."
  • 6

    SEVGİLİSİ

    Ali Erkazan'ın 1,5 yıldır birlikte oldukları sevgilisi Çağlar Kılıç.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız