Kylie Jenner'dan vegan ruj tanıtımı

Makyaj imparatoriçesi Kylie Jenner, merakla beklenen vegan ürün yelpazesinde yer alan rujlarını tanıtmak için kamera karşısına geçti.

Haberler 23.06.2021 - 10:18

  • 1
    Reality show yıldızı olarak ünlenen, ancak daha sonra kendi adına kurduğu güzellik markasını milyar dolarlık bir makyaj imparatorluğuna dönüştüren Kylie Jenner, çıkardığı yeni ürüne kendi modellik yaptı.
  • 2
    23 yaşındaki Amerikalı girişimci, vegan ürün yelpazesind yer alan rujun tanıtımı için kamera karşısına geçti. Pembe ruju, pembe bir kıyafet giyerek tanıtan Jenner'ın reklamında, rol çalan özelliği ise asimetrik kahkülleri oldu.
  • 3
    Tanıtımını, milyonlarca Instagram takipçisiyle de paylaşan Jenner, markasının yeni ürününün 30 farklı renginin mevcut olduğunu söyleyerek, rujun özelliklerini sıraladı. Yeni üründen ziyade Jenner'ın dikkat çeken yeni görünümü hayranlarının beğenisini topladı. Takipçileri, Jenner'a övgü dolu mesajlar yağdırdı.
  • 4

    DOLGU İTİRAFI

    Jenner, geçen hafta katıldığı bir canlı yayında, makyaja olan ilgisinin okul yıllarında ince dudakları yüzünden kendisiyle alay edilmesiyle başladığını söylemişti. Bugün bir kozmetik milyarderi olan Jenner, ergenlik döneminde yaşadığı özgüvensizliği nedeniyle dolgu yaptırdığını itiraf etmişti.

  • 5

    "ÖPÜŞME DENEYİMİM ETKİLEDİ"

    Kardashian- Jenner ailesinin en genç üyesi olan Kylie Jenner, Andy Cohen'in sunduğu programda, ilk öpüşme deneyimlerinden birinde dudaklarının inceliğini fark ettiğini anlatmıştı. Jenner, geçmişte hayatına giren erkeklerden birinin "Aman Tanrım! Güzel öpüyorsun ama çok ince dudakların var" dediğini anlatıp "Bu sözler nedeniyle kendisini kimsenin öpmek istemeyeceği biri olarak gördüğünü" sözlerine eklemişti.

  • 6

    JENNER'IN ESTETİKLERİ

    Dudaklarını büyütme konusunda ilk adımları 17 yaşında attığını itiraf eden Jenner, "Hoşlandığım birinden dudaklarımla ilgili sözler duymak beni etkiledi" demişti. 

    Ünlü yıldız, yaşadığı o deneyimden sonra hissettiklerini ve düşündüklerini şöyle anlattı:

    "Kendimi arzulanabilir ya da tatlı hissetmedim. Gerçekten de daha iri dudaklarım olsun istiyordum. Hatta dudaklarımı daha büyük göstermek için dudak kalemi kullanıyordum."

    Jenner sonra da bu dudak kaleminin çok işe yaramadığını fark edip, estetik kliniğine gidip dudak dolgusu yaptırdığını söylemişti. Estetik müdahalelerine dudak dolgusuyla başladıktan sonra yüzüne de dolgu işlemleri yaptırdığını belirtmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız