Lady Colin Campbell: Prens Harry yedek parça olmaktan sıkıldı

Kraliyet Ailesi uzmanı Lady Colin Campbell, Prens Harry'nin her zaman medyanın ilgisini çekmek ve uluslararası alanda ünlü olmak gibi bir hırsı bulunduğunu iddia etti. 

Haberler 04.07.2021 - 08:44

  • 1

    İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılıkları olay haline gelin Prens Harry ve Meghan Markle ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Son olarak annesi Prenses Diana'nın 60'ıncı doğum günü nedeniyle yapılan heykelin açılışı için Londra'ya giden ve çok da kalmadan ABD'ye dönen Prens Harry hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi.

  • 2
    Kraliyet Ailesi uzmanı, yazar ve sosyelit Lady Colin Campbell, Harry'nin her zaman medyanın ilgisini çekmek ve uluslararası alanda ünlü olmak gibi bir hırsı bulunduğunu ama bunu nasıl yapacağını tam olarak bilemediğini öne sürdü.
  • 3
    Campbell'in, Harry'nin eski sevgililerine dayandırarak ortaya attığına iddiaya göre Harry, bu aradığı türde şöhretin yolunu da eşi Meghan Markle ile tanıştıktan sonra keşfetti.
  • 4
    Lady Campbell, Harry'nin, tıpkı annesi gibi bir şöhrete sahip olmak istediğini, yıllarca bunun için çabaladığını ve Markle ile tanıştıktan sonra da bu şöhretin yolunu kendince bulduğunu öne sürdü.
  • 5
    Campbell, Harry'nin eski kız arkadaşları Chelsy Davy ve Cressida Bonas'ın da onun bu özelliğini bildiklerini ve Harry'nin medya ile ilişkisinden şikayetçi olduklarını da ileri sürdü.
  • 6
    Harry ile Meghan Markle'ı rock yıldızına benzeten Lacey, bu şekilde de çiftin hem Kraliçe'yi hem de tahtın babası Prens Charles'tan bile daha gözde varisi Prens William ile eşi Kate Middleton'ı bile gölgede bıraktıklarını, onlardan daha fazla dikkat çektiklerini ileri sürdü. Yazara göre bu durum da ailede rahatsızlık yarattı.
  • 7
    Lacey, dışarıdan bakıldığında iyi anlaşıyor gibi görünen William ile Harry arasındaki gerginliğin geçmişinin çok eskilere dayandığını da ileri sürdü. Ama Meghan Markle'ın aileye girmesine kadar durumun bu kadar gün yüzüne çıkmadığını da iddia etti.
  • 8
    Lacey, ailenin geçmişinde de iki numaralarla ilgili sorunlar yaşandığını hatırlatıp Kraliçe Elizabeth'in kardeşi Margareth ve Prens Charles'ın kardeşi Andrew ile yaşanan sorunları örnek gösterdi. Yazara göre Harry, yıllar içinde yedek parça gibi görülmekten rahatsız olmaya başladı ve bu rahatsızlık giderek büyüdü. Sonunda William ile eşi Kate'e daha önemli roller Harry ile Meghan'a da daha az dikkat çeken ve daha düşük statü verilmesine kadar uzandı.

  • 9
    Lacey'in öne sürdüğüne göre Prens Harry, Meghan Markle ile tanıştıktan sonra ondan ilham aldı ve değişti. Eskisinden daha farklı davranmaya başladı. Meghan Markle ile evlendikten sonra Harry'nin bu durumu yavaş yavaş değişmeye başladı. Kendisi ve eşi daha fazla göz önüne çıkmaya, daha çok dikkat çekmeye başladı. İşte bu durum da ailede bazılarını rahatsız etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız