Magazin turu (22 Şubat 2017)

Caner Erkin'den Tümer Metin'e, Burcu Kara'dan Deniz Baysal'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 22.02.2017 - 14:20 Son Güncelleme : 22.02.2017 - 14:21

  • 1

    Tümer Metin'in yeni stili

    Oyuncu Gamze Topuz ile eski futbolcu Tümer Metin, önceki gece Nişantaşı Sess'te eğlendiler.
    Mekan çıkışı çok keyifli olan Tümer Metin-Gamze Topuz çifti, ilişkilerinin çok güzel gittiğini söyledi. Topuz ile aşk yaşamaya başladıktan sonra giyim tarzını değiştiren Metin, ayakkabı ve kazak renginin uyumuyla dikkati çekti. Vale tarafından getiren aracının görüntülenmemesi ricasını kırmayan gazetecilere teşekkür eden ikili, hızlıca uzaklaşarak evlerinin yolunu tuttular.

  • 2

    Tuba Büyüksütün'e detaylı arama

    Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolünü paylaştığı 'Cesur ve Güzel'in Sühan'ı Tuba Büyüküstün, önceki gün Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Uçağa gitmeden son kontrolde güvenlik görevlilerinin botlarını çıkarmasını istediği Büyüküstün'ün bu anları objektiflere böyle yansıdı. Eşi Onur Saylak’la boşanacakları yönünde çıkan haberler hakkında konuşmayacağını belirten  Büyüküstün'ün alyansını takıyor olması dikkat çekti. 

  • 3

    Burcu gözünü kararttı

    Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarının gönlünü çalan Burcu Kara, estetiğe karşı olmadığını açıkladı. Önceki gün cilt bakımı ve makyaj üzerine düzenlenen bir panele katılan 36 yaşındaki Kara, güzelliğini korumak adına bıçak altına yatabileceğinin sinyallerini şöyle verdi: "Estetiğe karşı değilim. Şu ana kadar yaptırmadım; fakat ileride yer çekimine karşı koyamadığımızdan dolayı gerek duyarsam yaptırırım." Burcu Kara, evliliğiyle ilgili de "Birbirimize pahalı hediyeler yerine aşkımızı veriyoruz" dedi.

  • 4

    Suskun Caner

    Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, önceki gece bir arkadaşıyla Emirgan Huqqa'daydı. Sportif giyimiyle dikkati çeken Caner Erkin, mekan içerisinde arkadaşıyla tavla oynadı. Yıldız futbolcu, çıkışta soruları yanıtlamayarak, aracına geçerek evinin yolunu tuttu.

  • 5

    'Her şey güzel gidiyor'

    Oyuncu Deniz Baysal, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Bir erkek arkadaşıyla objektiflere takılan Deniz Baysal, 3 gündür set olmadığını ve izin gününü güzel değerlendirdiğini dile getirdi.
    Kolpa grubunun solisti Barış Yurtcu ile aşk yaşayan Baysal, "Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuştu.

  • 6
    'Eyvah rezil olduk'
    Nazlı Keçeli, annesi Nilgün Keçili ile birlikte geldiği Akmerkez’de alışveriş turuna çıktı.
    Pet Shop önünde evcil hayvanlara bakarken görüntülenen Nazlı Keçeli şekerleme yerken fotoğrafları çekilince "Eyvah rezil olduk" diyerek kahkaha attı. Anne kız, daha sonra bir oyuncakçıya girerek alışveriş turuna devam etti.
  • 7

    'Benden mutlusu yok'

    Ara transfer döneminde Galatasaray’dan Almanya’nın Darmstad takımına transfer olan milli futbolcu Hamit Altıntop, önceki gün eşi Feyza Veli ve çocuğuyla objektiflere takıldı.
    Ocak ayında ikinci kez babalık heyecanı yaşayan hamit Altıntop, "İkinci kez baba oldum. Benden mutlusu yok. Allah'a şükürler olsun" dedi.
    Eşini ve çocuklarını alıp 3 aylığına Almanya’ya gideceğini belirten Altıntop, futbol sezonunun sona ermesiyle İstanbul'a döneceğini söyledi.

  • 8

    Avatar Atakan'dan evlilik tavsiyesi

    'Survivor 2016' şampiyonu Atakan Arslan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yalnız başına geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Atakan Arslan, "Evlilik muhteşem bir duygu, gerçekten seven herkes evlenmeli'' dedi. Atakan Arslan, daha sonra yakın arkadaşları ile bir araya gelerek kahve içti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız