Magazin Turu (8 Ocak 2018)

Ajda Pekkan'dan Mehmet Günsür'e Hande Soral'dan Cem Yılmaz'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 08.01.2018 - 09:53

  • 1

    "TARKAN, SEZEN AKSU YA DA YILDIZ TİLBE’Yİ DÜŞÜNÜYORUM”

    Ajda Pekkan, önceki akşam müzik yapımcısı Volga Tamöz’ün stüdyosundan çıkarken objektiflere takıldı. Yeni bir reklam filminde yer alacağını ve bunun için çalışmalara başladığını söyleyen sanatçı, modaya el attığını da belirtti. Bu ay içerisinde bir basın toplantısı yapacağını anlatan Süperstar, “Daha fazla detay verip, sürprizi kaçırmak istemem” dedi.

    Bir yandan da yeni albümünün hazırlığı içinde olduğunu ifade eden Pekkan, “Herkes düet yapıyor. Belki bir sürpriz de benden gelir. Tarkan, Sezen Aksu ya da Yıldız Tilbe’yi düşünüyorum” şeklinde konuştu. Sanatçı, Tilbe ve Aksu’nun barışmasıyla ilgiliyse şunları söyledi: “İkisi de dostum, beni çok mutlu ettiler.”
  • 2

    ERŞAN KUNERİ KARAKTERİ FİLM OLABİLİR

    Cem Yılmaz, sevgilisi Özge Sabuncu’yla Etiler’deydi.

    Bir restoranda yemek yiyen ikiliden Yılmaz, muhabirlerle sohbet etti. Komedyen, vizyonda olan ‘Arif V 216’ filminde canlandırdığı Erşan Kuneri karakteri için yeni bir film gelip gelmeyeceğini soran gazetecilere, “Üzerinde çalışıyorum” açıklamasını yaptı. Yılmaz, “Oğlunuz Kemal’in sinemaya ilgisi var mı?” sorusunaysa, “Bir filmi var, yakında çıkacak” yanıtını verdi.
  • 3

    YOLDA KALDI

    “Vatanım Sensin” dizisinin Dağıstanlı’sı Ufuk Bayraktar, önceki sabah set sonrası evine dönerken benzini bitince yolda kaldı.

    Sabah saat 05.00’te otobanın orta şeridinde kalan oyuncu, Polis İmdat’ı aradı. Olay yerine gelen polis memurları, aracı yol kenarına çekti. Bayraktar, polislerden benzin konusunda da yardım istedi. Polisler, “Beni benzinciye götürün, yasak olduğu için bana vermezler” diyen oyuncuyu bir benzin istasyonuna götürdü.
  • 4

    "BİZ KIZI TEMMUZ AYINDA VERDİK"

    Pınar Altuğ, önceki akşam eşi Yağmur Atacan’la Karaköy’deki Mana adlı restorandaydı.

    Çıkışta muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncu, yeni başlayacak yemek programı hakkında konuştu: “İlk konuğum İrem Derici oldu, çok eğlendik” dedi. Altuğ, “Çocuklar Duymasın” dizisindeki rol arkadaşı Zeyno Günenç’in evliliği hakkındaki sorulara da şaşırdı: “Sizin yeni mi haberiniz oldu? Biz kızı temmuz ayında verdik!”
  • 5

    "ACİL İŞİM VAR"

    Mehmet Günsür, önceki gün Harbiye’de objektiflere takıldı.

    Oyuncu, kendisine yöneltilen soruları “Çok geç kaldım, acil bir işim var” diyerek geçiştirdi.
  • 6

    EVLİLİK İDDİALARINI YALANLADI

    Altan Gördüm, Beyoğlu’nda görüntülendi.

    Eski eşi Vahide Perçin’le barıştığı ve ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan ünlü oyuncu, konuya açıklık getirdi: “Vahide Hanım’la aramız kötü değil. Kesinlikle tekrar evlenmek gibi bir düşüncemiz de yok. Haberleri okuduğumuzda birlikte güldük.”
  • 7

    TRAFİĞİ SIKIŞTIRDI

    Sinem Kobal, önceki gün Bebek'teki pilates salonu çıkışı görüntülendi.

    Ekrana ara verip, ticarete atılacağı iddialarına oyuncu, sessiz kalmayı tercih etti. Sorulara cevap vermeyen Kobal, aracını ters yöne sürünce trafiğin sıkışmasına neden oldu. Uzun uğraşlar sonucu hareket ettiği yere geri dönen oyuncu, aracını doğru yöne döndürünce trafik açılmış oldu.
  • 8

    "FARKLI ROLLER OYNAMAYI SEVİYORUM"

    Hande Soral, önceki gün İstinye Park’taydı.

    Rol aldığı ‘İsimsizler’ dizisi final yapan oyuncu, “Çok keyif aldığım bir projeydi çünkü daha önce hiç oynamadığım bir karakteri oynadım. Farklı roller canlandırmayı seviyorum” dedi.
  • 9

    BEYOĞLU'NDA EĞLENDİ

    Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan önceki gece Asmalımescit’teydi.

    Gittiği mekandan bir erkek arkadaşıyla ayrılan Erdoğan’ın objektifleri görünce suratı asıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız