Magazin ve sanat turu (10 Şubat 2021) 

10 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 10.02.2021 - 17:37 Son Güncelleme : 10.02.2021 - 17:42

  • 1

    Kamala Harris'e Rocky benzetmesi

    ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Washington’daki Lincoln Anıtı’nın merdivenlerinde egersiz yapınca Rocky filminin meşhur koşu sahnesini anımsattı. Harris için 'Rocky gibi' yorumları yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Super Bowl'da Türk modacı Hakan Akkaya imzası: Şarkıcı Ciara'ya özel elbise

    Amerikan Futbol Ligi'nin (NFL) şampiyonluk maçı Super Bowl'un etkinliklerinde boy gösteren yıldız şarkıcı Ciara'nın elbisesine Türk modacı Hakan Akkaya imza attı. (Fotoğraflar: AP)

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Prenses Eugenie anne oldu

    Kraliçe Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie ilk kez anne oldu. Kraliyetin yeni erkek torunu, tahtın 11. varisi konumunda.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Halle Berry: Hayatımdaki adamların benimle bir problemi var


    Bir süredir şarkıcı Van Hunt ile aşk yaşayan oyuncu Halle Berry, sosyal medya üzerinden takipçileriyle özel hayatına ilişkin bir tartışmaya girdi. Berry, bir sosyal medya kullanıcısının "Hayatındaki adamlarla bazı sorunların mı var?" sorusuna, "Onların benimle problemi var" yanıtını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 5

    Oyuncu Oya Okar'ın otomobilini çalan şüpheliler yakalandı

    Arka Sokaklar dizisinde 'Selin Komiser' rolünü canlandıran oyuncu Oya Okar'ın lüks otomobilini çalan şüpheliler yakalandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Prens Harry ve Meghan Markle Kraliçe 2. Elizabeth'in planını bozdu


    İngiliz kraliyet ailesinden ayrılıkları ile 2020 yılının ilk ayında, bir gecede dünyanın gündemini değiştiren Prens Harry ve Meghan Markle ile hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Çiftin 2. Elizabeth'in planını bozduğu, ülke dışına gönderilmeden önce kendilerinin kaçtığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Cem Yılmaz'ın müzik tutkusu dijital ortamda

    Cem Yılmaz müzik tutkusunu dijital ortama taşıdı. Evinde profesyonel bir müzik stüdyosu olan Yılmaz, burada ürettiği parçaları internette bir müzik platformunda yayınlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Rachel Bilson tanınmayacak halde


    The O.C dizisinin Summer Roberts'ı Amerikalı oyuncu Rachel Bilson, dağınık saçları ve üzerine bol gelen eşofmanıyla battaniyesini arabasına yerleştirirken görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 9
    Bestemsu Özdemir: Instagram'ın TV'de karşılığı yok

    Sosyal medya ile televizyonun karşılaştırılmaması gerektiğini belirten Bestemsu Özdemir “Milyonlarca takipçisi olanın, televizyonda karşılık bulmadığını bir sürü projede gördük” ded


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Seni Çok Bekledim 3. bölüm fotoğrafları: Ayliz, Kadir’den kopamıyor

    Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı Seni Çok Bekledim 3. bölümüyle 12 Şubat Cuma saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek. İşte dizinin yeni bölümünden fotoğraflar ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    'Chris Hemsworth'e ayak uydurmam için günde 7 öğün yemem gerekiyor'


    Dublörler, baş karakterilerin tehlikeli sahnelerinde onlar için risk alan kahramanlar. Yenilmezler (Avengers) karakterlerinin dublörleri ise belki de gerçek süper kahramanlar olarak adlandırılabilir. O isimlerden biri de Chris Hemsworth'ün dublörü Bobby Holland Hanton. Spor salonundan çıkmayan Hanton, Thor: Love and Thunder'a hazırlanan oyuncuya ayak uydurmakta zorlandığını, günde 7 öğün yemesi gerektiriğini söyledi. İşte Thor’dan Hulk’a, Captain America’dan Spider Man’e, süper kahramanların gerçeğinden ayırt edilemeyen dublörleri...


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    93. Oscar ödülleri kısaltılmış aday listeleri açıklandı


    93. Akademi Ödülleri’nin 9 kategorisi için kısaltılmış aday listeleri açıklandı. Türkiye'nin En İyi Uluslararası Film kategorisinde aday gösterdiği 7. Koğuştaki Mucize kısa listeye kalmayı başaramadı. İşte aralarında En İyi Belgesel, En İyi Kısa Film ve En İyi Görsel Efekt'in de yer aldığı dokuz kategoride Oscar adaylığına bir adım daha yaklaşan yapımlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Louis Vuitton'un kazağı alay konusu oldu


    Louis Vuitton'un 8 bin dolar'dan (56 bin 500 lira) satışa çıkardığı yeni kazağı sosyal medyada alay konusu oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Hande Erçel'in 'bazlama surat' davasında karar

    Hande Erçel, sosyal medyada fotoğrafını paylaşıp ‘bazlama surat’ diye yorum yapan sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç’a açtığı hukuk savaşını kazandı. Kılınç’a hakaret suçu işlediği gerekçesiyle 109 gün adli para cezası verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15
    'Yeni ailene hoş geldin güzel Taco’m benim'

    Hayvan Hakları Yasası için hazırlanan yol haritasında beş parti uzlaştı, yasanın yakında Meclis gündemine gelmesi bekleniyor. Sanatçılar da daha etkili bir yasa için çalışan hayvanseverlere destek olmak için mesaj gönderdi. Kamera karşısına geçen ünlü isimler, işkence, öldürme, tecavüz ve hayvan dövüştürmeye ceza alt sınırının 3 yıl olmasını talep ediyor. Yasa hazırlıkları devam ederken Elçin Sangu'dan Hakan Çalhanoğlu'na, Hazer Amani'den Didem Soydan'a hayatını sevimli dostlarıyla paylaşan ünlü isimlere göz atalım...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Marilyn Manson'a yeni taciz suçlaması: Eteğimin altını gizlice filme aldı

    Evan Rachel Wood'un Marilyn Manson'ı geçmişte cinsel tacizde bulunmakla suçlamasının ardından, ünlü rock solisti Ellie Rowsell de, Manson'ı festivalde eteğinin altını gizlice kameraya almakla suçladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Belgeselin ardından Britney Spears’a destek

    Belgeseliyle gündemde olan yıldız şarkıcı Britney Spears'ın burada aktardıklarını sonrası ünlü isimler yıldız şarkıcıya destek verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Ferzan Özpetek son kitabı Bir Nefes Gibi'yi online söyleşide anlatacak

    İtalyan ve Türk sinemasının dünyaca tanınan yönetmenlerinden ve aynı zamanda yazdığı romanlarla da çok satanlar listesinden inmeyen Ferzan Özpetek, Boyner ve Can Yayınları iş birliğiyle gerçekleştirilen online okur – yazar buluşmalarının konuğu olacak.

  • 19

    Selena Gomez’den Zoom’la kaydedilmiş İspanyolca albüm

    Meksika kökenli ABD’li şarkıcı Selena Gomez, ilk kez tamamı İspanyolca şarkılardan oluşan bir EP çıkardı. Gomez, salgın nedeniyle şarkılarını Zoom aracılığıyla kaydetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Van'da yaban hayvanları tahnit sanatıyla müzede tanıtılacak

    Van'da, doğada ölü bulunan ya da tedavi sırasında ölen yaban hayvanları Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezinde tahnit yöntemiyle doldurularak doğa müzesinde sergilenecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Kim Kardashian kızının resmini paylaşınca ressam Bob Ross gündeme geldi

    Kim Kardashian, yedi yaşındaki kızı North'un yaptığını söylediği yağlı boya resmi sosyal medyada paylaşınca, ünlü ressam Bob Ross'u gündeme taşıyan yorumlar yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Serena Williams'tan maçta tek bacaklı Flo Jo kedi tulum

    uABD’li tenisçi Serena Williams, Avustralya Açık’ta giydiği tek bacaklı kedi tulumuyla dikkatleri üzerine çekti. Williams tulumu için, kısaca ‘Flo-Jo’ olarak bilinen rekortmen atlet Florence Griffith Joyner’dan ilham aldığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    TBMM'nin açılışının 100. yılına özel TBMM ve Milli Egemenlik kitabı yayımlandı

    Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde yer alan Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı, TBMM’nin açılışının 100. yılı kutlamaları kapsamında TBMM ve Milli Egemenlik adlı bir armağan kitap yayımladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona doğru

    Aydın'da merhum başbakan Adnan Menderes'in adına yapılan Adnan Menderes Demokrasi müzesi açılış için gün sayıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Seni Çok Bekledim dünya çapında ses getirdi

    Star'ın yeni dizisi Seni Çok Bekledim, dünyanın önde gelen yayıncılarının takip ettiği, uluslararası TV araştırma şirketi “The Wit”in Ocak ayı listesine girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Bestekar, opera sanatçısı ve gazeteci Muhlis Sabahattin Ezgi anılıyor

    Son devir musikişinasları arasında önemli bir yer edinen bestekar, opera sanatçısı ve gazeteci Muhlis Sabahattin Ezgi'nin vefatının ardından 74 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Akrep 10. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’ın sevilen dizisi ‘Akrep’, perşembe günleri izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Akrep’in yeni bölüm fotoğrafları yayınlandı. İşte 10. bölümden kareler ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    The Falcon and the Winter Soldier'dan yeni fragman

    Blink ve Super Bowl LV yayını sırasında Marvel'in bir sonraki televizyon dizisi The Falcon and the Winter Soldier'ın yeni bir fragmanı yayınlandı. Anthony Mackie, diğer adıyla Falcon ve Winter Soldier olan Sebastian Stan, sabırlarını sınayan ve görünüşe göre onları yeni bir maceraya sürükleyen küresel bir sorun için bir araya geliyorlar. İkili, Avengers serisindeki rollerini yeniden canlandırıyorlar.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 29

    Uluslararası Türk Akademisi, 2021'i "Ali Şir Nevai Yılı" ilan etti

    Uluslararası Türk Akademisi, ünlü şair ve devlet adamı Ali Şir Nevai'nin doğumunun 580. yıl dönümü dolayısıyla 2021'i "Ali Şir Nevai Yılı" ilan etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Survivor'da kim elendi, Survivor Baran kimdir? (9 Şubat 2021 Survivor ayrıntıları)

    Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Ünlüler takımının iletişim ödülünü kazandığı 9 Şubat Salı akşamı SMS birincisi İlayda, Öykü'yü eleme potasına gönderirken, Poyraz ise Baran'ın ismini söyledi. Öykü, Doğan, Hanzade ve Baran'ın eleme potasında olduğu gecede, rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2021'e veda eden yarışmacı Baran oldu. İşte, Baran'ın veda mesajı ve Survivor son bölümde yaşananlardan ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 31
    Akıl, mantık bugün firarda (Günlük burç yorumları - 10 Şubat 2021)

    Bugün Merkür ve Mars kavgalı. Biri akıl yürütme, diğeri mücadele gücümüz. Kırıcı laflar etmemeye, sinirlenip parlamamaya dikkat etmemiz gereken bir gün.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız