Magazin ve sanat turu (11 Ocak 2021) 

11 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 11.01.2021 - 17:51

  • 1

    Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin evinde Osmanlı ayrıntıları

    Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olan Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin evlerinden paylaştığı fotoğraftaki Osmanlı tabloları dikkat çekti. Çiftin evinin duvarında Osman Hamdi Bey'in Kahve Ocağı ve Jean Leon Gerome'un Camide Yunan Gençleri tabloları yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn cezaevini süpürdü

    Evlendikten aylar sonra kendisine ‘resmi sevgili’ ataması yapan ve pandeminin vurduğu ülkesini bırakıp haremiyle Almanya'da ultra lüks otele kapanan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, bir belgesel çekimi için kameralar karşısına geçti. Son olarak sevgilisinin çıplak fotoğraf skandalıyla gündeme gelen Kral Maha, Bangkok'taki cezaevini süpürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Arnold Schwarzenegger’den Trump ve destekçilerine tepki

    Terminator serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, Kongre baskını ile ilgili bir mesaj yayınladı. Schwarzenegger, Trump destekçilerini Nazilere benzetirken, "Trump, adil bir seçimi kendi lehine çevirmeye çalıştı. İnsanları yalanlarla yanlış yönlendirerek darbe yapmaya çalıştı. Kaybetmiş bir lider. En kötü başkan olarak tarihe geçecek" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Jessie Cave'in bebeği corona virüsü yendi

    Oyuncu Jessie Cave'in üç aylık bebeği corona virüsü yendi. Cave, güzel haberi sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Maradona'nın ölümüne ilişkin yeni iddia: Doktoru imzasını taklit etti

    Maradona'nın ölümünün ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Ortaya çıkan belgelere göre Arjantin basını, efsane ismin son ameliyatını yapan doktoru Leopoldo Luque'ya Maradona'nın imzası taklit etmekle suçluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron çiçek masraflarıyla gündemde

    Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron'un geçen yıl çiçek harcamalarına 600 bin euro ayırmaları tepki çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Elon Musk'ın sevgilisi Grimes: Nihayet corona virüse yakalandım

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Elon Musk'ın sevgilisi Grimes, corona virüse yakalandı. İşte ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Sex and the City yıllar sonra dönüyor

    90'lı yıllara damga vuran Sex and the City dizisinin yıllar sonra döneceği açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Boris Johnson’ın kayınvalidesi başbakanlık konutuna yerleşti

    İngiltere’de sokağa çıkma yasağındaki istisnadan yararlanan Başbakan Boris Johnson’ın kayınvalidesi Josephine McAfee, başbakanlık konutuna yerleşti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Corona virüse yakalanan Okan Karacan hastaneye kaldırıldı: Allah'ım beni çocuklarıma bağışlasın

    Corona virüs testi pozitif çıkan oyuncu ve sunucu Okan Karacan hastaneye kaldırıldı. Karacan, sosyal medya mesajında, "Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'ım beni çocuklarıma bağışlasın" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    'Prens William ve Prens Harry aralarını düzeltmeye çalışıyor

    'Eşi Meghan Markle ile Kraliyet Ailesi'nden ayrılan Prens Harry ve Prens William'ın, tüm iddialara rağmen aralarındaki gerilimi azaltmaya çalıştığı, iki kardeşin geçen yıla göre bu konuda başarılı olduğu iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Can Yaman'a İtalya'da corona virüs cezası

    Oyuncu Cam Yaman, reklam çekimleri için gittiği İtalya'da sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği için 400 Euro ceza yedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Hailee Steinfeld Hawkeye kadrosunda

    Transformers serisi Bumblebee'de canlandırdığı Charlie karakteriyle kariyerinde zirve yapan Hailee Steinfeld, Marvel'in Hawkeye dizisine katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Billie Eilish en popüler bebek isimleri listesinde zirveye çıktı

    Ebeveynlerin çocuklarının isimlerini popüler kültür figürlerinden seçme alışkanlığı devam ediyor. Son verilere göre Billie Eilish bu alanda zirvede yer alıyor. Dikkat çeken başka bir ayrıntıysa, tercihlerde dijital platformlarda yayınlanan dizi oyuncularının isimlerinin öne çıkması.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Marvel filmleri corona virüs pandemisinden ne kadar etkilendi?

    Marvel başkanı Kevin Feige; tüm dünyayı saran corona virüs salgınının, stüdyonun projeleri üzerindeki etkisi hakkında konuştu. Feige, takvimlerinin sanıldığı kadar büyük bir darbe almadığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Sanatçı Yücel Arzen ormanlar için söyledi

    Müzisyen ve piyanist Yücel Arzen, söz ve bestesini kendisi hazırladığı 'Yeşil Vatan Türkiye' parçasını çocuk ve gençlerle birlikte seslendirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Pertev Mehmet Paşa Camii'nin restorasyonunda sona gelindi

    İzmit’te, halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen Mimar Sinan’ın eseri Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, 3 yılı aşan restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. Orijinal haline dönen caminin Ramazan ayında ibate açılması planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Michael Apted hayatını kaybetti

    Up adlı belgesel serisi ve Madencinin Kızı filmlerinin yönetmeni Michael Apted önceki gün hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Halle Berry'den Oscar sitemi

    Halle Berry 20 yıldır kendisi dışında hiçbir siyahi kadının Oscar'da büyük ödül kazanmamasına isyan etti. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Madencilik tarihine ışık tutan müze: Karaelmas Maden Şehitleri Müzesi

    Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun (TTK) kuruluş sürecinin anlatıldığı, karaelmas'ı gün yüzüne çıkaran maden işçilerinin eşyaları ve çeşitli dönemlere ait pek çok belgenin sergilendiği Karaelmas Maden Şehitleri Müzesi, ziyaretçilerini bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 451 özel tiyatroya destek

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Dijital Tiyatro" ve "Tiyatrolarımız DT Sahnelerinde" projeleri kapsamında 451 özel tiyatroya toplam 14 milyon 455 bin lira destek sağlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Shanina Shaik: İyi bir kalpten daha parlak hiçbir şey yoktur

    Model Shanina Shaik, "İyi bir kalpten daha parlak hiçbir şey yoktur. Kendimize iyi baktığımızda, bu dışarıya da vurur" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Enis Arıkan: Hazal Kaya süt annelik yaptı

    Oyuncu Enis Arıkan, Benden Ne Olur filmini çekerken set aralarında Hazal Kaya'nın hasta bir bebeğe süt annelik yaptığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Sümela Manastırı'na ziyaretçi yasağı Mart ayına kadar sürecek

    Sümela Manastırı'nın taş düşmelerini önleme çalışmaları kapsamında ziyaret yasağının mart sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Menajerimi Ara 21. yeni bölüm ön izleme sahnesi

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 21. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 26

    The Sister fragmanı

    Başrollerinde; Russell Tovey, Bertie Carvel ve Amrita Acharia'nın oynadığı mini dizi The Sister'ın fragmanı yayınlandı. Hulu’nun orijinal dizisi kişinin kendi gizli belirsizliklerini nasıl yaşadığına dair kışkırtıcı bir bakış sunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 27

    Berk Oktay: Pes etmek yok

    Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir boşanma süreci geçiren oyuncu Berk Oktay uzun bir aranın ardından spor paylaşımı yaptı. Oktay paylaşımına Pes etmek yok" notunu düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Akrep 6. yeni bölüm 2. fragmanı

    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

     HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 29

    Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, ilk eleme adayı kim oldu? (Survivor 10 Ocak ayrıntıları)

    Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor eleme adayları kim oldu? sorularının cevapları belli oldu. Kıyasıya mücadelenin verildiği yarışmada, ünlüler takımı 10-7'lik skorla dokunulmazlığı kazanan takım oldu. Ada konseyinde ilk eleme adayı olarak Sena seçildi. İşte 10 Ocak'ta yayınlanan bölümden ayrıntılar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 30

    Günlük burç yorumları - 11 Ocak 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 11 Ocak günlük Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız