Magazin ve sanat turu (13 Ağustos 2018)

13 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 13.08.2018 - 17:38

  • 1

    'ŞİMDİKİ ŞARKILARIN İÇİN O KADAR BOŞ, BOMBOŞ Kİ'

    Yaz konserleri turnesi kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'yu dolduran binlerce hayranıyla buluşan Sertab Erener, "Şimdiki şarkıların içi o kadar boş, bom boş ki... Bazı kadınlar var insanlar daima kötü olsun istiyor... Çok garip... Sesler soundlar hep aynı. Doksanlarda romantizm, şiirsellik ve duygu vardı. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Besteler, güfteler düzenlemeler güzeldi" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    33. YAŞINA ÖZEL 33 FOTOĞRAFLA ELÇİN SANGU

    Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan, yeni sezonda ise Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşayamanlar'la izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Elçin Sangu bugün yeni yaşını kutluyor. İşte Türkiye'de gerçek kızıl saçlı ünlü olarak da dikkat çeken Sangu'nun 33 yaşına özel 33 fotoğraf.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    KELLY BROOK 4. KEZ NİŞANLANDI MI?

    Daha önce 3 kez nişanlanan ancak evlenemeyen İngiliz model Kelly Brook'un yeni yüzüğü Jeremy Parisi ile nişanlandığı iddialarını gündeme getirdi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    ÜNLÜLERİN TATİLDEKİ VAZGEÇİLMEZLERİ (EŞYALAR, KİTAPLAR VE ALBÜMLER)

    Tatil denilince akla ilk gelen deniz-güneş-kum üçlüsünü daha keyifli ve renkli hale getirmek isteyen ünlü isimler yaz tatilinde kendilerini kitaplara, müziğin ruhu dinlendiren tınılarına emanet ediyorlar. Gösteri dünyasının ünlüleri; tatilde plaj çantalarından eksik etmedikleri, olmazsa olmazlarını D&R’ın seçkilerinden belirlediler. İşte ünlü isimlerin tatilde olmazsa olmaz eşyaları, dinlediği müzikler ve favori kitapları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    YENİ JAMES BOND IDRIS ELBA MI?

    Serinin 2019'da vizyona girecek 25. filminde 5. kez 007'yi canladıracak olan Daniel Craig sonrası için yeni bir iddia ortaya atıldı. Jason Statham'ın da göz kırptığı James Bond rolü için en güçlü adayın Idris Elba olduğu öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    'BEHZAT Ç' TATİLDE (AİLE SAADETİ)

    Canlandırdığı Behzat Ç. karakteriyle yıldızı parlayan, Erdal Beşikçioğlu tatil için Çeşme'yi tercih eden ünlüler arasına katıldı. Beşikçioğlu, ailesiyle tatil yaparken objektiflere yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    ELEŞTİRİLER YÜZÜNDEN HESABINI KAPATTI

    Jaxx karakterini canlandırdığı The Meg filmi sadece ABD'de 44.5 milyon dolar gişe başarısı elde eden Ruby Rose, başrolünde oynacağı Batwoman ile ilgili eleştiriler yüzünden Twitter hesabını kapattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    SILA'DAN 'FARZET HİÇ AYRILMADIK' PAYLAŞIMI

    Can Yücel'in Farzet Hiç Ayrılmadık şiirinin sözlerini paylaşan Sıla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sıla'nın bu paylaşımı Ahmet Kural'a gönderme olarak yorumlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    KIM KARDASHIAN'IN PARTİ SONRASI SPORU

    Kylie Jenner'ın 21. doğum günü kutlaması Kim Kardashian'ı spor tutkusundan
    vazgeçirmedi. ABD’li reality show yıldızı Instagram hikayesinden partiye katıldığı ancak bunun spor yapmasına engel olmadığını Spor beklemez" notuyla paylaştı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    "DİNEN CAİZSE BENİ BÖYLE GÖMMELERİNİ İSTİYORUM"

    Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu belirterek sahnede hep onlar gibi siyah takım elbise giydiğini hatta siyah takımla gömülmek istediğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRDI

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office rakamları belli oldu. Tom Cruise'un başrolde olduğu Mission Impossible: Fallout (Görevimiz Tehlike: Yansımalar) koltuğunu Jason Statham'ın Jonas Taylor'ı canlandırdığı The Meg'e kaptırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    USTA OYUNCU İSTANBULLU GELİN KADROSUNA DAHİL OLDU

    Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'in 3. yeni sezonu için geri sayım başladı. Yeni karakterler için cast çalışmaları başlayan diziye usta oyuncu Meral Çetinkaya dahil oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    24 yıl önce ABD'de solaklar arasında dayanışmayı artırmak için “Left Handers Day” adı ile ilk kez kutlanmaya başlayan ‘Dünya Solaklar Günü’, her yıl 13 Ağustos’da kutlanmaya devam ediyor.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    SIRPLARIN RENKLİ FESTİVALİ

    Sırbistan'ın kuzeyindeki Novi Sad şehrinde yüzlerce kişinin katılımıyla renk festivali düzenlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "OYUNCULARA FİLMİN KONUSUNU SÖYLEMEM"

    Oscar ödüllü İranlı senarist ve yönetmen Asghar Farhadi, filmlerinde gerçek hayata yakın olmayı amaçladığını belirterek "Oyunculara filmin konusunu söylemem. Onlara karakterlerinin geçmişlerini ve yapacaklarını anlatırım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    ANTİK STADYUMDA 'KOMBİNE' İZLERİ

    Afrodisyas Antik Kenti içindeki 2 bin yıllık stadyumda yürütülen çalışmalarda mermer basamaklar üzerine kazınan geometrik işaretlerin belli aile veya kabilelere uzun süreli rezervasyon için çizildiği belirlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    MEHMET ASLANTUĞ EKRANLARA DÖNÜYOR

    Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ 3 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    SÜMELA MANASTI'NI NE ZAMAN AÇILIYOR?

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden restorasyonu devam eden Sümela Manastırı'nın yeni sezonda hizmete açılacağını duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    "UNESCO DÜNYA MİRAS LİSTESİ'NE GİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

    Bitinya Krallığı, Roma, Selçuklu ve Osmanlı'ya ev sahipliği yapan İznik'in, UNESCO Dünya Kültür Miras Geçici Listesi'nden kalıcı listeye adını yazdırması hedefleniyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "İznik'in her tarafında tarih kokuyor. Bu anlamda da bir bütün halinde UNESCO Dünya Miras Listesi'ne girmeyi hedefliyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    'İYİ Kİ SENİN KIZIN OLDUM'

    Kayahan ile birlikte seslendirdiği Gözlerinin Hapsindeyim ile tanınan Arnavut Kaldırımı ile ise kariyerinde zirve yapan Demet Sağıroğlu, Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşarak annesi Leyla Sağıroğlu'nun doğum gününü kutladı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    İZMİT ULUSLARARASI KISA FİLM GÜNLERİ BAŞLIYOR

    İzmit Belediyesi, Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği ortaklığı ve 41 Burda Alışveriş Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenen 1. İzmit Uluslararası Kısa Film Günleri başlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ANTİK KENTE 3 BOYUTLU YOLCULUK

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde 7 uygarlığın izlerini taşıyan yaklaşık 4 bin yıllık Amorium Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan bulgular kullanılarak şehrin bilgisayar desteğiyle 3 boyutlu görüntüsü elde edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    BODRUM'DA KENAN DOĞULU COŞKUSU

    Yaz konserleri kapsamında bu yıl 20’ye yakin konser veren Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam da Caresse Bodrum’da muhteşem bir konsere imza attı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız