Magazin ve sanat turu (15 Ocak 2021)

15 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 15.01.2021 - 17:33

  • 1

    Evde Tek Başına'nın yıldızı da Trump karşıtı kampanyaya katıldı

    Evde Tek Başına 2'nin yıldızı Macaulay Culkin, Trump sahnesinin filmden çıkarılması için yapılan kampanyaya katıldı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Loni Willison yine çöpleri karıştırırken görüntülendi


    Bir döneme damgasını vuran Baywatch dizisinin yıldızlarından Jeremy Jackson'ın eski eşi Loni Willison sokaklarda yaşıyor. Eski bir model olan Willison, California'da yine çöpleri karıştırırken görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Görüntüler sonrası Drogba'dan açıklama: Evliliğim bitiyor

    Futbol yıldızı Didier Drogba ortaya çıkan görüntüler sonrası yaptığı açıklamada eşiyle boşanma kararı aldıklarını dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Tom Cruise’dan, Görevimiz Tehlike 7 setinde robot önlemi


    Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinde corona virüs kurallarını ihlal eden çalışanları azarlamasıyla gündemde olan Tom Cruise’dan yeni bir önlem geldi. Güvenli stüdyo yaptıran Cruise, şimdi de sosyal mesafeyi denetleyecek iki robot aldı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Rap jürisini açıkladı

    Acun Ilıcalı merakla beklenen ve Exxen'de yayınlanacağı açıklanan O Ses Türkiye Rap jürisini duyurdu. Jüri koltuğunda Hadise kalırken diğer üç isim değişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Herge'in Tenten çizimine Paris'te 2,6 milyon euro'luk rekor fiyat


    Belçikalı çizer Herge’in dünyaca ünlü çizgi roman karakteri Tenten'in bir çizimi Paris’teki açık artırmada 2,6 milyon euro'ya satıldı. (Fotoğraflar: AP, Reuters)


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Antalyalı 'Jason Statham' olarak ünlenen İsmail Yıldırım,yıldız oyuncuyu karşılamaya hazırlanıyor

    Hollywood yıldızı Jason Statham’a benzerliğiyle ünlenen Antalya Kumluca’da yaşayan İsmail Yıldırım (42), ünlü oyuncunun film çekimi için kente gelecek olması nedeniyle çok heyecanlı olduğunu söyledi. Yıldırım, "Bu beni çok heyecanlandırdı. Hatta heyecanıma yenildim. Hazırlık yaparken belimi incittim. Hayallerimde düşlediğim bir buluşma olur diye düşünüyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Tarkan'ın anne özlemi

    Yaklaşık bir yıldır Almanya'da yaşayan Tarkan, corona virüs salgını sebebiyle annesi Neşe Tevetoğlu'ndan uzak kaldı. Megastar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesine özlemini ilan etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Usta müzisyen İsmail Soyberk'e veda

    Kalp krizi sonrası hayata veda eden müzisyen İsmail Soyberk son yolculuğuna uğurlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Tammin Sursok: Kocam corona virüse yakalandı


    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak oyuncu Tammin Sursok, gözyaşları içinde kocasının corona virüsü yakalandığını açıkladı. İşte ayrıntılar ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Selena Gomez'den saatler içinde 5 milyon

    Selena Gomez yeni İspanyolca şarkısıyla 13 saatte 5 milyona ulaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Begüm Kütük'ün sakrum kemiği kırıldı


    Evinde ayağı kayıp düşen Begüm Kütük’ün sakrum kemiği kırıldı. Operasyon geçirmeyen oyuncu, bir ay yatak istirahatiyle eski sağlığına kavuşacağını belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU





  • 13

    "Kılıçarslan'ın mezarının bulunmasında İbnü'l Ezrak, en önemli kaynak"

    Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Doç. Dr. Oktay Bozan, Anadolu Selçuklu Devleti'nin kurucusu olan ve kazandığı savaşlarla Haçlı hareketini durduran Süleyman Şah'ın oğlu Sultan 1'inci Kılıçarslan ile kızı Saide Hatun'un mezarlarının bulunmasında İbnü'l Ezrak'ın eserlerinin önemli etkisi olduğunu söyledi. İbnü'l Ezrak'ın Sultan'ın, 1'inci Kılıçarslan'dan 10 yıl sonra doğduğunu belirten Bozan, "İbnü'l Ezrak, o dönemde Mervani Devleti'nin başkenti olan Silvan'da bulunmuş. Bölge tarihini yazmış. Meyyafarkin tarihi eserinde 1'inci Kılıçarslan'ın mezar yeri olan Kubbetü's-Sultan'ın Silvan'da inşa edildiğini belirtiliyor. Aksarayi ve Niğdeli Kadı Ahmet dediğimiz tarihçiler de bu veriyi teyit etmiş oldu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Prens Harry ve Meghan Markle'dan Kate Middleton'a hediye sürprizi


    Eşi Meghan Markle ile Kraliyet Ailesi'nden ayrılan Prens Harry ve ağabeyi Prens William arasındaki buzlar erimeye başladı. ABD'de yaşayan çift, ilişkilerini düzeltmek adına Prens William'ın eşi Kate Middleton'a doğum gününde sürpriz yaparak yeni bir adım attı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Bensu Soral: Sıra gelince aşı olacağım

    Oyuncu Bensu Soral, "Aşı sırası geldiğinde ben de yaptıracağım tabii ki" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Alessandra Ambrosio'dan Brezilya sokaklarında podyum yürüyüşü


    Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio, bir süredir memleketi Brezilya'da bulunuyor. Burada hem işleriyle ilgilenip hem de ailesiyle birlikte vakit geçiren Ambrosio, önceki gün Florianopolis sokaklarında dolaşırken objektiflere takıldı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Chris Evans Captain America rolüne dönüyor mu?

    Yıldız oyuncu Chris Evans'ın Captain America rolüne döneceği iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Gigi Hadid ile Yolanda Hadid'in yürüyüşünde nazarlık ayrıntısı


    Geçtiğimiz aylarda şarkıcı sevgilisi Zayn Malik'ten ilk bebeğini dünyaya getiren model Gigi Hadid, annesi Yolanda Hadid ile birlikte New York sokaklarında objektiflere takıldı. Annesi ile sohbet edip yürüyüş yapan Hadid'in telefonundaki nazar boncuğu detayı dikkatlerden kaçmadı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    IMDb verilerine göre ocak 2021'in en popüler dizileri


    Tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran IMDb'nin verilerine göre ocak ayını zirvede karşılayan diziler belli oldu. İşte yabancı dizi izlemek isteyip karar veremeyenlere rehber olabilecek, en popüler 25 yabancı dizi...


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    George Orwell’ın 1984 romanı mini dizi oluyor

    İngiliz romancı George Orwell’ın Distopya türünün en önemli örneklerinden biri kabul edilen 1984 romanı mini dizi oluyor. Dizi, George Orwell’in aynı adlı bilimkurgu klasiğinden uyarlanan tiyatro oyununu kaynak alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Siverek’te Bizans döneminden kalma mağara bulundu


    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Takoran Vadisi’nde eski yerleşim yeri olduğu tahmin edilen 400 metre uzunluğunda bir mağara keşfedildi. Mağaranın Bizans döneminden kaldığı tahmin ediliyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    30 gün içinde bandrol yapıştırılması zorunlu olacak

    Valilikler bünyesinde faaliyet gösteren il denetim komisyonları, bandrol yükümlülüğüne ilişkin olarak resen veya ihbar üzerine denetim yapacak. Bandrol suçları kapsamında ele geçirilen materyal, Suç Eşyası Yönetmeliği çerçevesinde imha edilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23
    Armie Hammer, istismar iddiaları nedeniyle Shotgun Wedding'den ayrıldı

    Oyuncu Armie Hammer, hakkında çıkan istismar iddiaları nedeniyle Jennifer Lopez'li Shotgun Wedding filminden ayrıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 24

    Sefirin Kızı 36. bölüm fotoğrafları

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Dizinin yeni bölüm fotoğrafları yayınlandı. İşte 36. bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, kaptan kim oldu? (14 Ocak son bölüm ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı, takım kaptanları kim oldu? sorularının cevapları belli oldu. Barış ve Reşat'ın kaptan seçildiği son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı kazanarak kurufasülye - pilav yemeğinin sahibi oldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı Anlat Bakalım'ın kazananı ise gönüllüler takımı oldu. İşte 14 Ocak perşembe günü yayınlanan Survivor'ın son bölümünden ayrıntılar...


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Nazım Hikmet'in 119. yaş günü (Doğum gününde az bilinen fotoğrafları)

    Bugün usta yazar Nazım Hikmet'in 119. doğum günü... İşte Çağdaş Türk şiirinin en önemli isimlerinden biri olan Nazım Hikmet’in bilinmeyen fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kar ressamı Simon Beck’ten kar üzerinde sanat eserleri

    İstanbul'da barajların dolması için dört gözle beklenen yılın ilk kar yağışı başladı. Özellikle Anadolu yakasında oturanlar güne lapa lapa yağan kar ile uyandı. Kar yağışının konuşulduğu bugün; kar ressamı Simon Beck'in, daha önce kendi bedenini ve kar ayakkabılarını kullanarak ürettiği resimleri derledik...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    2020'de dünyada en çok kuş türünü bir Türk fotoğrafladı


    ABD Utah Üniversitesi öğretim üyesi, profesyonel doğa fotoğrafçısı Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu, 2020'de tüm dünyada en çok kuş türü gören kişi oldu. Prof. Dr. Şekercioğlu, 2020'de tüm dünyada gözlemlenen 9 bin 590 kuş türünden 1849'unun gözlem kaydını dünya kuş gözlem sitesi eBird'e girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29
    Günlük burç yorumları - 15 Ocak 2021

    Satürn Kova burcunda öfkeli

    Satürn Kova burcuna geçtiğinden beri Uranüs ve Mars ile hayli sert bir açıda ve bugüne imzasını atabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 30

    Dondurmam Gaymak filminin Ali'si Turan Özdemir anılıyor


    Dondurmam Gaymak filminde canlandırdığı "Ali Usta" karakteriyle sinemaseverlerin gönlüne giren oyuncu Turan Özdemir'in vefatının üzerinden 3 yıl geçti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız