Magazin ve sanat turu (18 Ocak 2019)

18 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 18.01.2019 - 16:46

  • 1

    PUTİN GİZLİ AŞKI İLE EVLENİYOR MU?

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisinden 31 yaş küçük eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile evleneceği iddiası Rus basınının gündeminde. Putin'in bir röportaj sırasından artık evlenmesi gerektiğini ağzından kaçırması, Rusya lideri ile Kabaeva'nın gizli bir şekilde evleneceği iddialarını güçlendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    SİNEMADA YENİ PERDE (MECLİS'TEN GEÇTİ)

    Sinemada işletmeci-yapımcı tartışmasını bitirmesi için hazırlanan düzenleme TBMM'den geçti. Sinema salonu işletmecileri bilet promosyonu yapacaksa yapımcılarla sözleşme imzalayacak. Bilet ile mısır veya başka bir ürünün satışı birleştirilerek yapılamayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    "MÜZİĞİM ÇİKOLOTA GİBİ ZEVK VERİR"

    Türkiye'de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Danny Brillant, Türkiye’de vereceği konser öncesinde ntv.com.tr’nin sorularını yanıtladı. “Müziğim çikolata gibi neşe, rahatlama ve zevk veriyor” diyen Brillant, Türk kadınlarının dünyada gördüğü en güzel kadınlar olduğunu da belirtti. (Röportaj: Melike Tümer - melike.tumer@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 4

    LORIS KARIUS'IN AŞK TURU (NİŞANTAŞI)

    Beşiktaş’a transfer olduğu ilk günden beri adı birçok isimle anılan Alman file bekçisi Loris Karius, önceki gün İstanbul’a gelen sevgilisi Sophia Thomalla ile beraber Nişantaşı’nda görüntülendi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    'OYUNCULUĞUN ÖDÜLÜ ŞÖHRET YA DA PARA DEĞİL'

    Baba Sahne'deki biletleri günler öncesinden tükenen ve Uniq İstanbul ile Zorlu PSM'ye çıkmaya hazırlanan Don Kişot'um Ben'in başrolleri Ozan Güven (43) ve Günay Karacaoğlu (47) ile oyun öncesi Baba Sahne'de buluştuk. Miguel de Cervantes'in ölümsüz eserinden tiyatro sahnesine uyarlanan oyunda Don Kişot'a hayat veren Güven ve Sancho Panza karakterini canlandıran Karacaoğlu yoğun ilgiyle takip edilen oyunu ve bilinmeyenlerini anlattı. "Tiyatroda artık ne kadar reklam verirseniz verin bunların geri dönüşü olmuyor. Seyircinin buluştuğu nokta fısıltı gazetesi. Sosyal medyada beğeni yapan seyirci gelmiyor" diyen Karacaoğlu, 14 yıl sonra yeniden tiyatroya dönen Güven için "Hiç görmedikleri bir Ozan Güven görüyorlar" diye konuştu. Merak edilenlerini anlatan Güven ise "Oyunculuğun ödülü şöhret ve para değil. Oyuncunun bedeli başarı" ifadelerini kullandı. (Batuhan DURMUŞ / batuhan.durmus@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    BENSU SORAL PARTİDE BAYGINLIK GEÇİRDİ

    Oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş'la birlikte katıldığı partide herkesi korkuttu. Hasteneye giden 27 yaşındaki oyuncu tekerlekli sandalye ile taburcu oldu.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 7

    DÜĞÜNLE İLGİLİ YENİ DETAYLAR

    Geçtiğimiz eylülde sessiz sedasız evlenen pop yıldızı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin'in yine gizlice planladıkları düğünleriyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Davetiyeler yollanıyor, provalar başladı, DJ belli oldu ve ağaçlakr arasında yapılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 8

    13 YIL SONRA KONYA'DA KONSER


    Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 13 yıl sonra Konya'da hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçı, 2 bin kişinin doldurduğu salonda yeni besteleri Truva Sonatı ve İzmir Süiti´ni de seslendirdi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICIDAN #10YEARCHALLENGE PAYLAŞIMI

    Sosyal medyada #10YearChallenge hashtag'i altında başlayan, 10 yıl öncesi ile sonrası fotoğrafların kolajlanarak paylaşılması akımına gösteri dünyasının yerli ve yabancı ünlü isimleri de katılıyor. Akıma son olarak Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson dahil oldu. Üçüncü kez hamile olan Simpson, şiş ayağının fotoğrafını 10 yıl öncesiyle kıyaslayarak #10YearChallenge trendine farklı bir bakış getirdi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    MABEL MATİZ: İLHAM ALDIĞIM KAHRAMAN ÇOCUKLUĞUM

    Şarkıcı Mabel Matiz, ilham aldığı kahramanını “Kendi çocukluğum. O zamanlar radyoyu açar, yıldızlara bakarak müzikle ilgili hayaller kurardım. O çocuğun heyecanlanacağı şeyler beni motive ediyor ve üretirken beni yönlendiriyor” sözleriyle açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    O FUTBOLCULARA MICHELIN YILDIZLI DAVET

    ABD Başkanı Donald Trump’ın Clemson futbol takımına fast food ısmarlamasını ardından Michelin yıldızlı restoran takımı yemeğe davet etti.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 12

    2200 YILLIK TİYATROYA BİLETLE GİRİLİYORMUŞ


    Denizli'deki Laodikya Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında, 2 bin 200 yıllık geçmişe sahip batı tiyatrosunda bugünün tiyatrolarında olduğu gibi biletli oturma düzeni ve şeref locası olduğu tespit edildi. Laodikya Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek, "Oturma basamaklarının alınlarında yer alan harflerin, biletli oturma düzeniyle ilişkili ve bu tiyatroda şeref locasının da olduğu belirledik" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 13

    SOPHIE TURNER'DAN GAME OF THRONES İTİRAFI

    Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, rolünün gerçekçi olması için dizinin beşinci sezonu boyunca saçlarını yıkamasına izin verilmediğini itiraf etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    "KATE MOSS 45'İNDE DOĞRU YOLU BULDU"


    Daha önceki doğum günlerinde objektiflere alkollü haliyle yansıyan Kate Moss, 45'in yaşına gayet sakin bir şekilde girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    MUHTEREM NUR'A SUÇ DUYURUSU

    Engelsiz Yaşam Vakfı, şehit aileleri ve engelliler yararına düzenlenen gecede Müslüm Gürses'in filminde kullanılan gömleği ile özel tasarlanan yüzüğün açık artırmada satılmasının ardından, gömlek ve yüzüğün sanatçıya ait olmadığını belirterek, "Dolandırıcılar" açıklaması yapan Muhterem Nur hakkında basın yoluyla hakaret suçundan şikayetçi oldu. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan yaptığı açıklamada Muhterem Nur'un filmin yapımcısını arayarak açık artırmadaki gelirden yüzde istediğini iddia etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    BEKLENEN FRAGMAN GELDİ

    Sıra dışı intikam senaryosu ile kendine hayran bıraktıran John Wick serisi, üç yıl aradan sonra beyaz perdeye Parabellum ile geri dönüyor. 17 Mayıs 2019'da vizyona girecek olan John Wick 3: Parabellum fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Bu hafta Türkiye sinema salonlarında 4'ü yerli olmak üzere 8 film sinemaseverlerle buluştu. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 18

    ADRIANA LIMA DEFİLEYE DAMGA VURDU

    Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima, Berlin'de yapılan Maybelline New York defilesine damga vurdu. Defilenin en ünlü modeli olarak tüm dikkatleri üzerinde topladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    BANKSY'NİN ESERİ 100 BİN DOLARA SATILDI

    Kim olduğu bir türlü çözülemeyen ‘anarşist ruhlu’ grafiti sanatçısı Banksy'nin Güney Galler'de bir garajın duvarına yaptığı graffiti bir sanat galerisi tarafından 100 bin sterline satın alındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    1984 (BÜYÜK GÖZALTI) ÜNÜ AKININA UĞRADI

    Taner Barlas’ın kurguladığı, Rutkay Aziz’in yönettiği ve iki usta tiyatrocunun aynı zamanda da rol aldıkları 1984 (Büyük Gözaltı) ünlü akınana uğradı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 21

    JEFF BRIDGES'A İKİNCİ ONUR ÖDÜLÜ

    Son olarak 76. Altın Küre Ödülleri’nde Yaşam Boyu Onur Ödülü kazanan Oscar’lı aktör Jeff Bridges, 33. Amerikan Görüntü Yönetmenleri Derneği Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün de sahibi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    PERDE CİĞERİNE YOĞUN İLGİ

    Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden perde ciğeri damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    KIM KARDASHIAN KENDİ RUJUNU TANITTI

    Kim Kardashian, kozmetik markasına ait yeni ürünleri kendi üzerinden tanıttı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    HAYKO CEPKİN’DEN İKİ YENİ ŞARKI

    Rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, iki yeni bestesini müzikseverlerle buluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    SİNEMA YASASINA BİROL GÜVEN'DEN YORUM: YASA İNDİRİMLİ BİLETLERİN ÖNÜNE ENGEL GETİRMİYOR

    Sinemada işletmeci-yapımcı tartışmasını bitirmesi için hazırlanan düzenleme TBMM'den geçti. Sinema salonu işletmecileri bilet promosyonu yapacaksa yapımcılarla sözleşme imzalayacak. Bilet ile mısır veya başka bir ürünün satışı birleştirilerek yapılamayacak. Sinema TV Yapımcıları Meslek Birliği Başkanı Birol Güven, NTV canlı yayınında Berfu Güven'in konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    GELECEĞİN LEZZETLERİ SİRHA 2019'DA YARATILACAK

    Dünya yiyecek ve içecek sektörünün kesişim noktası ve sektördeki her profesyonel için bir referans etkinlik olan Sirha Lyon, 26 Ocak'ta başlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    TOKYO'DA BANKSY'E AİT OLABİLECEK BİR DUVAR RESMİ BULUNDU

    Japonya'nın başkenti Tokyo'daki bir tren istasyonunda, gizemli İngiliz sanatçı Banksy'ye ait olabileceği belirtilen bir duvar resmi bulundu. Japon yetkililer, duvar resminin gerçekten Banksy'ye ait olup olmadığını araştırıyor. Zarar görmemesi için resmin bulunduğu panel, yetkililerce sökülerek bir depoya kaldırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    CANAN DUMAN'DAN YENİ KİTAP: ŞİRKETLER YILDIZ ÇALIŞANLARINI NEDEN KAYBEDER?

    Yazar Canan Duman, “Yıldız çalışanların üzerine düşünülsün, önemi fark edilsin diye yazıldı” şeklinde ifade ettiği, 'Şirketler Yıldız Çalışanlarını Neden Kaybeder?' adlı kitabını çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    "KAPTANIMIZ DENİZ, PUSULAMIZ DENİZ"

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 24 Ocakt'ta yayınlanacak 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız