Magazin ve sanat turu (21 Ocak 2021) 

21 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 21.01.2021 - 17:12

  • 1

    Joe Biden'ın töreninde şiir okuyan Amanda Gorman'a bir günde iki milyon takipçi

    ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde şiir okuyan genç şair Amanda Gorman'ın Instagram2daki takipçi sayısı bir günde iki milyon arttı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a yönelik darp davasında erteleme

    Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven hakim karşısına çıktı. İki eski sevgili birbirlerinden şikayetçi olmuştu. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya önce Deniz Bulutsuz avukatlarıyla geldi. Daha sonra da Ozan Güven avukatıyla geldi. Görülen ilk duruşma sonrası mahkeme davayı 30 Nisan’a erteledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Arch Hades: Yaşayabilmek için adımızı değiştirdik


    Instagram’da şiirleriyle ünlenen Arch Hades, armatör olan babasının Rusya’da çete tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Ardından İngiltere’ye kaçtıklarını söyleyen Arch Hades, “Çete peşimizi bıraksın diye ailece isimlerimizi değiştirdik” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Instagram fenomeni Alexis Sharkey'in ölüm nedeni belli oldu


    ABD'de kaybolduktan birkaç gün sonra cansız bedeni yol kenarında bulunan sosyal medya fenomeni Alexis Sharkey'in ölümüyle ilgili adli tıp raporu tamamlandı. Boğularak öldürüldüğü tespit edilen genç kadın cinayetiyle ilgili sorular ise hala cevap bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 5

    Conor McGregor lüks yatında maça hazırlanıyor

    Conor Mcgregor unvanını korumak için çıkacağı maç öncesi lüks yatında son hazırlıklar yapıyor. Mcgregor küçük bir adayı andıran yatından pozları sosyal medya hesaplarında da sık sık yayınlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Terminatör'ün yıldızı  Arnold Schwarzenegger aşı oldu

    Terminatör'ün yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger (73) arabada corona virüs aşısı yaptırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Prenses Charlene, evlilik dışı üçüncü çocuğu çıkan Prens Albert hakkında konuştu

    Prenses Charlene, şubat ayında evlilik dışı üçüncü bir çocuğu olduğu iddiasıyla İtalya’da mahkemeye çıkacak olan Monaco Prensi 2’nci Albert hakkındaki sessizliğini bozdu. Prenses "Yüzde bin, sadık kocamın arkasındayım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Seren Serengil isyan etti: İnsanlar çok acımasız

    46 kiloya kadar düşünce hastaneye kaldırılan ve yeni bir ameliyat olan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde çıktığı kar tatiline yapılan yorumlar karşısında, “İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün" dedi. Serengil ayrıca son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9
    Putin’in sarayında kumarhane iddiası

    Rusya, Kremlin muhalifi Aleksey Navalni’nin hafta başında gözaltına alınmasının ardından yayınlanan belgesel ile çalkalanıyor. YouTube üzerinden yayınlanan ve Vladimir Putin’e ait olduğu iddia edilen 10 milyar liralık sarayın görüntülerinin yer aldığı belgesel 24 saatte 20 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    15 yıllık küslük bitiyor

    Star’da yayınlanan ‘İbo Show’, çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıkacak. Yayınlandığı tarihten beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Ebru Yaşar, Selçuk Balcı, Resul Dindar ve Çetin Altay’ı konuk edecek. İbrahim Tatlıses ve program konukları arasında yer alan Ebru Yaşar, tam 15 yıl süren küslüklerine nokta koyarak duygu dolu anlar yaşayacak. İşte yeni bölümden kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Dizi yıldızlarının set halleri

    Milyonları ekrana kitleyen dizilerin perde arkasında neler olduğunu hiç merak ettiniz mi? Farklı karakterleri ekrana taşıyan yıldızlar, zaman zaman setten fotoğraflar paylaşarak çekimlerden ipuçları veriyor, çalışma ortamlarını gözler önüne seriyor. İşte Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'ndan, Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'na oyuncuların set paylaşımlarından bazıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Jason Statham'ın Antalya'daki film çekimi başladı

    Antalya'da, ünlü yönetmen Guy Ritchie ile Jason Statham'ın bir araya geldiği aksiyon filmi 'Five Eyes'in çekimleri başladı. 1.8 milyar TL'ye inşa edilen ve dev bir film platosuna dönüşen EXPO alanı ve tarihi Kaleiçi'ndeki çekimlerden görüntü alınmasına izin verilmiyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Güher ve Süher Pekinel’e Alman Liyakat Nişanı


    Dünyanın önde gelen piyanistlerinden Güher-Süher Pekinel’e, Almanya Federal Cumhuriyeti tarafından Cumhurbaşkanı Frank - Walter Steinmeier’in imzası ile Liyakat Nişanı verildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 14
    Prada, taşıyıcı annelik tartışmaları sonrası Cıng Şuang ile yollarını ayırdı


    İtalyan lüks giyim markası Prada, taşıyıcı annelikle sahip olduğu çocuklarını ABD'de bırakarak Çin'e dönen aktris Cıng Şuang ile anlaşmasını iptal etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Cemal Hünal'dan eşi Lale Cangal'a: Dünyanın en güzel gökyüzü var ama onsuz hiçbir şeye benzemiyor

    Survivor 2021 yarışması için Dominik'te olan Cemal Hünal, oğluyla yaptığı telefon görüşmesinde, “Annene söyle, çok seviyorum onu. Burada dünyanın en güzel gökyüzü var ama onsuz hiçbir şeye benzemiyor" ifadelerini kullandı.

      HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Menajerimi Ara 22. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 17

    Christina Ricci’den yönetmen eşi James Heerdegen'a uzaklaştırma kararı

    ABD'li oyuncu Christina Ricci, şiddet gördüğünü iddia ettiği eşi yönetmen eşi James Heerdegen için uzaklaştırma kararı aldırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Sol Yanım 8. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 19

    ABD’nin yeni First Lady’si Jill Biden’a dair merak edilenler

    Melania Trump’tan sonra ABD’nin yeni First Lady’si Jill Biden’ın nasıl bir başkan eşi olacağı merak ediliyor. Hayatı, Joe Biden ile ilişkisi, sarf ettiği sözler ve eylemleriyle nasıl bir First Lady olacağının işaretlerini veriyor. İşte hakkında bilinenler ve bilinmeyenleriyle ABD’nin yeni başkan eşi Dr. Jill Biden...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Yemin töreninde Lady Gaga'dan Amerikan ulusal marşı

    Joe Biden'ın yeni ABD başkanı olarak yemin ettği törende, ünlü şarkıcı Lady Gaga, Amerikan ulusal marşını seslendirdi. Lady Gaga, tören için seçtiği kıyafetle mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    ABD'de yemin töreni kutlamasına Katy Perry damga vurdu

    ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin etmesinin ardından başlayan yeni yönetim kutlamasına Katy Perry'nin sahne performansı damga vurdu. Havai fişek gösterisi eşliğinde şarkı söyleyen Perry için "Amerika'nın ilk kraliçesi" benzeri yorumlar yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Yeşilçam oyuncularından Oktay Yavuz hayatını kaybetti

    Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Oktay Yavuz, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Gaziantep'e özgü 'nohut dürüm' tescillendi

    Gaziantep'te günlük olarak tüketilen ve yoğun talep gören acılı ve sade olarak yapılan nohut dürümü, Türk Patent ve Marka Kurumu’na (TPE) tarafından tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Joe Biden'ın Twitter'da tek takip ettiği ünlü Chrissy Teigen

    Joe Biden, 46. ABD Başkanı olarak Twitter’da POTUS adlı resmi hesabı kullanmaya başladı. 12 kişiyi takip eden Biden'ın tek takip ettiği ünlü ise model ve sunucu Chrissy Teigen.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Mehtap Ar tazminatı 16 yıllık faiziyle alacak

    Mehtap Ar, annesi Aysel Gürel'in bestelediğini iddia ettiği bir şarkının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle İGDAŞ'a açtığı davayı kazandı. Mahkeme tazminatın yasal faiziyle birlikte davalıya önenmesine karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Fransız aktör ve senarist Jean-Pierre Bacri hayatını kaybetti

    Kanser tedavisi gören Fransız oyuncu ve senaryo yazarı Jean-Pierre Bacri, 69 yaşında hayat gözlerini yumdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    İş Sanat’tan yeni video serisi: Tanıştırayım

    İş Sanat, gençlere yönelik yeni bir video serisi başlattı. Senfoni orkestrasının enstrümanlarını, genç müzisyenlerin anlattığı “Tanıştırayım” serisinin ilk aşaması, 12 videodan oluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Amorium Antik Kenti’nde jeolojik ve jeoteknik çalışmalar başladı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçe Kaymakamı Osman Bilici, kazı çalışmalarının halen devam ettiği Amorium Antik Kenti’nde koruma amaçlı imar planına esas jeolojik ve jeoteknik çalışmaların başladığını kaydederek, “Emirdağ’ın turizmi için güçlü bir adım daha attık. İlçenin bu değerine sahip çıkarak tarihine tarih katacağız. Bu tarihi antik kent ile de ilçenin değeri kat kat artacak" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Yemin töreninde Jennifer Lopez'den İspanyolca mesaj

    ABD'nin 46'ncı Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde sahne alan Jennifer Lopez, yurtsever şarkıları seslendirdikten sonra sahneden İspanyolca mesaj verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Slovak sanatçı 60 bin bal arısıyla Nefertiti büstü yaptı

    Slovak sanatçı Tomáš Libertíny, 60 bin bal arısından yararlanarak iki yıl üzerinde çalıştığı Nefertiti büstünü tamamladı. Büst, şimdi Amsterdam'da sergileniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31
    Günlük burç yorumları - 21 Ocak 2021

    Boğazınıza ve cüzdanınıza sahip çıkın

    Ay Boğa burcunda hobidi de gırtlak, pufidi kandil cumba yatak olmayacak, oturup çalışacaksınız. Özellikle maddi konularda enteresan olanak ve fikirlerin önümüze geleceği bir gün olabilir. Yediklerinize, içtiklerinize dikkat!

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız