Magazin ve sanat turu (25 Mayıs 2018)

25 Mayıs 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 25.05.2018 - 17:20 Son Güncelleme : 25.05.2018 - 17:59

  • 1

    TECAVÜZLE SUÇLANAN HARVEY WEINSTEIN'A ELEKTRONİK KELEPÇE

    Hollywood'taki taciz ve tecavüz skandalının en önemli ismi yapımcı Harvey Weinstein bugün karakola giderek teslim oldu. Karakolda yaklaşın bir buçuk saat kalan Weinstein ardından kelepçeli bir şekilde mahkemeye götürüldü. Mahkeme Weinstein için bir milyon dolar kefalet belirledi. Weinstein dışarıda olduğu sürece elektronik kelepçe takacak. Weinstein hakkında iki kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ÜNLÜ RAPÇİ EZHEL TUTUKLANDI

    'Ezhel' adıyla tanınan rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu, sosyal medya hesapları ve söylediği bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle daha önce gözaltına alınıp ‘adli kontrol’ şartıyla serbest bırakılmıştı. Ezhel, bir kez daha gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından dün mahkemeye çıkarılan İpekçioğlu, bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    MORGAN FREEMAN'DAN CİNSEL TACİZ ÖZRÜ: BENİ TANIYANLAR BİLİR...

    Sekiz kadının Oscar’lı aktör Morgan Freeman tarafından cinsel tacize maruz kaldıklarını iddia etmelerinin ardından ünlü oyuncu özür açıklaması yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    SURVIVOR'DA TÜRKİYE ÖDÜLLÜ OYUNUN İLK TURU SONUÇLANDI

    Survivor son bölümde ada ve Türkiye oyunlarını kim kazandı? sorusu yanıt buldu. Ada oyunu 10-4 Gönüllüler'in Türkiye ödüllü oyunun Exathlon parkuru ilk turu ise yine Gönüllüler takımının oldu. İşte 15. yeni haftadan detaylar ve Survivor 2018'den yansıyan fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    VICTORIA BECKHAM SESSİZLİĞİNİ BOZDU

    Son olarak eşi David Beckham’la İngiliz kraliyet düğününe katıldığında görüntülenen Victoria Beckham, her zamanki gibi ciddi yüz ifadesi ile verdiği pozlarla basına yansıdı. Arkadaşlarıyla katıldığı etkinliklerde, eğlenceli buluşmalarda hep ciddi duruş sergileyen Victoria Beckham’ın yüzünün sırrı ne? Victoria Beckham, neden hiçbir zaman gülmediği konusunda suskunluğunu bozdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    AVLU OYUNCUSU DENİZ CAN AKTAŞ: AYRI DÜNYALARIN İNSANIYIZ

    Avlu'nun Alp'i Deniz Can Aktaş ntv.com.tr'nin sorularını yanıtladı. Aktaş hayat verdiği Alp karakteri hakkında, "Hayatını düşündükçe ve sahneleri yorumladıkça ortamı karanlık basıyor, ışıklar sönmeye başlıyor. Gerçek manada Alp ile ayrı dünyaların insanıyız" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    KRALİYET BİYOGRAFİSİNDEKİ 'FEMİNİST MEGHAN'

    Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi olarak yeni hayatına başlayan Meghan Markle’ın biyografisi, kraliyet ailesinin resmi internet sayfasında yayımlandı. Biyografide düşesin feministliğine yapılan vurgu dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    GAME OF THRONES'UN YARATICISINDAN YENİ FİLM

    Game of Thrones dizisine uyarlanan kitapların yazarı George R.R. Martin’in çocuk hikayesi, animasyon filme dönüştürülüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    İŞTE INSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ

    Günümüzde sıklıkla kullanılan Instagram, her geçen gün yeni bir fenomen yaratıyor. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. Son fenomen bir iskelet...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    BRAD PITT'İN 'TACİZCİ'Yİ DÖVDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

    Gwyneth Paltrow, 1990’larda sevgiliyken Brad Pitt’in, kendisini taciz eden Harvey Weinstein’ı dövdüğünü açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    PORTEKJZ SOKAKLARI DÜNYA KUPASI'NA HAZIR

    14 Haziran'da Rusya'da başlayacak olan 2018 Dünya Kupası (World Cup) için Portekiz sokaklarında Portekiz Milli Takımı'nı destekleyen grafitiler hazırlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    AVLU'DA İKİ AYRILIK BİRDEN

    Star TV'nin sevilin dizisi Avlu'nun 24 Mayıs perşembe günü yayınlanan bölümünde Merve (Selin Yeninci) ve Ecem (Eslem Akar) öldürüldü. Böylece 9. bölümünde 2 genç oyuncu diziye veda etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    EMILIA CLARKE'TAN GAME OF THRONES FİNALİYLE İLGİLİ SPOILER

    Solo: A Star Wars Story (Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi) ile sinemada seyirciyle buluşan Game of Thrones’un Daenerys Targaryen'ı Emilia Clarke dizinin final sezonu hakkında spoiller verdi. Clarke dizide ilk kez aynı karede rol alacağı oyuncuları açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    BERK OKTAY'A SUÇLAMA: SADAKATSİZ VE ÖFKELİ

    Merve Şarapçıoğlu, boşanma davası açtığı Berk Oktay’a ağır suçlamalarda bulundu: Sadakatsiz biri, bana şiddet de uyguladı. Bana güvenmediği için parasını ailesi yönetiyordu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    RONALDO: KIZ ARKADAŞIM ATEŞLİ BİRİ OLDUĞUMU SÖYLÜYOR

    UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yarın Liverpool ile karşılaşacak Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo formasını çıkarmasıyla ilgili konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    GÖKHAN KIRDAR KONSERDE BİOFREKANS YAPACAK

    Geçtiğimiz günlerde akciğerlerindeki bir rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Türk müziğinin deneyimli ismi Gökhan Kırdar, doktorlarının izin ve tavsiyelerine uygun şekilde 30 Mayıs’ta Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde farklı bir gösterisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kırdar, konserinde iyileştiren biofrekans müziklerle meditatif bir grup seans gerçekleştirilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    BOMBALI SALDIRI KURBANLARINI ANMA DÖVMESİ YAPTIRDI

    Birçok ünlü dövme yaptırmayı seviyor. ABD'li şarkıcı Ariana Grande de o isimlerden biri. Ünlü şarkıcı, verdiği konser esnasında yaşanan bombalı saldırının yıldönümüne özel dövme yaptırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    HAZAR ERGÜÇLÜ-ONUR ÜNLÜ AYRILIĞININ NEDENİ YAŞ FARKI MI?

    Hazar Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü’den ayrıldı. Oyuncunun bu kararı almasında, yaş farkından dolayı ilişkiyi istemeyen ailesinin etkisinin olduğu iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    "HAYATIMIN EN MUTLU DÖRT YILI"

    Reality şov yıldızı Kim Kardashian, rap şarkıcısı eşi Kanye West ile dördüncü evlilik yıldönümünü sosyal medyadan kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    JUDITH 45 YIL SONRA İSTANBUL'DA

    Apollo ve Dafne kantatı ile ilk Türk balesi Judith 30 Mayıs'ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    NECİP FAZIL KISAKÜREK'İN 35. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

    Modern Türk şiirinin mistik şairi olarak bilinen Necip Fazıl Kısakürek, 35 yıl önce bugün, 25 Mayıs 1983'te hayatını kaybetmişti. Türk Edebiyat Vakfı tarafından "Şairlerin Sultanı" unvanı verilen Kısakürek hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    OLIVIA MUNN'DAN BİR GÜNDE 4 FARKLI KOMBİN

    ABD’li oyuncu ve model Olivia Munn, önceki gün dört farklı kombinle New York sokaklarındaydı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız