Magazin ve sanat turu (27 Haziran 2018)

27 Haziran 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 27.06.2018 - 17:24

  • 1

    THE PROTECTOR'DAN ENGİN ÖZTÜRK'E TEKLİF

    Çağatay Ulusoy’un rol aldığı The Protector (Koruyucu) adlı dizide, Çağatay'ın kardeşi rolünü canlandırması için Engin Öztürk'e teklif götürüldüğü iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 2

    ALPER POTUK İLE SEBAHAT KUMAŞ ÇEŞME’DE

    Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk oyuncu sevgilisi Sebahat Kumaş ile Çeşme tatilinde görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    GRAMMY ÖDÜLLERİ'NE BÜYÜK YENİLİK

    Grammy Ödülleri’nde dört büyük kategoride aday sayısı beşten sekize çıkarıldı. Kadın sanatçılara daha az ödül verildiği gerekçesiyle eleştirilen Grammy’de daha fazla kadının adaylık alabilmesi amaçlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN ALİYAR'I DÜNYAEVİNE GİRDİ

    Diriliş Ertuğrul dizisinde Aliyar karakterine hayat veren Cem Uçan, Gülşah Şahin dünyaevine girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    CAPTAIN MARVEL İÇİN SAÇLARINA VEDA ETTİ

    Captain Marvel'ın yıldızı Gemma Chan'den set karesi geldi. Filmdeki sahnelerinin çekimlerini tamamlayan güzel yıldız, müjdeli haberi vermek için setten bir kareyi takipçileri ile sosyal medya üzerinden paylaştı. Gelen set karesinde stüdyodaki sandalyesinde oturan yıldızın uzun saçlarını kestirdiği ve makyaj stilini değiştirdiği görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 6

    BARIŞ MANÇO ÇALIŞMASI GELİYOR

    DJ Doğukan Manço, Emre Altuğ ile bomba gibi bir proje hazırladıklarını belirterek, "Bugüne kadar prensip olarak 'Yapmam' dediğim bir çalışma yaptım. Babamdan bir çalışma yapıyorum. Bu parçanın remixini yapmıştım ama coveri yapmamıştım, geliyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 7

    "SEVGİ BENİ DOYURMAZ"

    Son dönemde çıkardığı parçalarla müzik dünyasına damgasını vuran isimler arasında olan Edis, Basedİstanbul dergisine konuştu. İlk şarkısını 10 yaşında yazdığını açıklayan Edis, "Benim için aşk, tutkuyla perçinlendiğinde aşk olur. Sevgi yetmez bana, doyurmaz beni. İkili ilişkilerden bahsetmiyorum sadece, dans da müzik de benim tutkum. Sahne ise aşk gibi..." ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    100 YILIN MODASI NASIL DEĞİŞTİ?

    Dün Los Angeles’taki J. Paul Getty Müzesi’nde ‘Icons of Style: A Century of Fashion Photography, 1911-2011’ adlı sergi açıldı. Dünden bugüne modern moda fotoğrafçılığının eserleri, modanın yüz yıl içindeki değişimini gözler önüne seriyor. Man Ray, Richard Avedon, Helmut Newton, Gordon Parks, Guy Bourdin, Herb Ritts gibi efsanevi moda fotoğrafçılarının çalışmaları, bir dönemin politik, kültürel ve sosyal değişimini de yansıtıyor. İşte sergiden bazı fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    SELENA GOMEZ'DEN SÜRPRİZ ZİYARET

    Selena Gomez, kanser hastası çocukların hastanede düzenlenen mezuniyet balosuna katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 10

    ALP KIRŞAN MÜJDEYİ VERDİ

    Sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla eşinin ikinci kez hamile olduğunu duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    BELÇİM BİLGİN'DEN TAKİPÇİSİNE AYAR

    Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi için bir takipçisinin, “Eşini oynatma ne olur” yorumuna, sert tepki gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 12

    MEGHAN MARKLE 'KATE MIDDLETON' TARZIYLA SARAYDA

    Meghan Markle, eşi Prens Harry ile birlikte katıldığı Buckingham Sarayı etkinliğinde saçlarıyla dikkat çekti. İngiliz basını yeni düşesi, Kate Middleton’a benzetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    SURVİVOR'DAN ELENEN MURAT CEYLAN'DAN İLK PAYLAŞIM

    Survivor 2018'e Gönüllüler ve All Star takımlarından katılan yarışmacıların kimi sakatlık kimi ada konseyinde elendi. Survivor'a veda eden isimler sosyal medya hesaplarından eleme sonrası paylaşımlarda bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    CENGİZ ÜNDER BORDUM TATİLİNDE

    İtalyan devi Roma kulübünde kariyerini sürdüren milli yıldız Cengiz Ünder, yeni sezon hazırlıkları öncesi Bodrum'da enerji depoluyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 15

    ESKİ JAMES BOND ROL İÇİN YENİ ADAYINI AÇIKLADI

    Eski James Bond oyuncusu Pierce Brosnan, yeni çekilecek James Bond serileri için başrol oyuncu adayını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 25. KEZ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 25.'si düzenlenen İstanbul Caz Festivali başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    DOLGU VE OTOMOBİL İDDİALARI NETLİK KAZANDI

    Oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen önceki gece dışarıda görüntülendi. İkili haklarında çıkan haberleri yalanladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 18

    "MELANIA YÜZÜNÜ GERDİRİRSE SİZE BİLDİRİRİM"

    ABD Başkanı Donald Trump, eşi Melania Trump'ın mayıs ayında böbrek rahatsızlığından ötürü ameliyat geçirmesinin ardından bir ay ortalıkta gözükmemesi yüzünden çıkan dedikodulara yanıt verdi: "Hayır, yüz gerdirme ameliyatı olmadı, olsaydı sizi haberdar ederdim. Hayır, beni terk etmedi, bilakis aramız hiç bu kadar iyi olmamıştı."

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    BLACKKKLANSMAN'IN YENİ AFİŞİ YAYINLAND

    Prömiyerini geçtiğimiz ay Cannes Film Festivali’nde gerçekleştiren ve festivalin Büyük Jüri Ödülü’ne layık görülen suç ve komedi filmi BlacKkKlansman'ın yeni afişi görücüye çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    GONCA VUSLATERİ İLE MEHMET TURGUT YEMEKTE

    Edip Burak Ertoğan’la evliliği 2.5 yıl süren Gonca Vuslateri, “Sevmeye programlı bir ruhum ama hayatımda kimse yok" açıklaması yaptığı günün gecesi eski sevgilisi fotoğrafçı Mehmet Turgut’la objektiflere takıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 21

    PARIS HILTON KIRMIZI HALIDA AŞKA GELDİ

    Kendi oluşturduğu koleksiyon için Paris’te düzenlenen partiye katılan Paris Hilton, nişanlısı Chris Zylka ile aşk dolu pozlar verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    BANKSY İLK KEZ PARİS'TE (GÖÇMEN POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ)

    Gizemli grafiti sanatçısı Banksy bu kez Fransa'da ortaya çıktı. 2015'in kasım ayında Paris'teki terör saldırılarının hedefindeki Bataclan Konser Salonu'na hayatını kaybedenler anısına bir grafiti çizdi. Esere Parisliler ve turistler yoğun ilgi gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    BU YILIN NASREDDİN HOCASI BELLİ OLDU

    Bu yıl 59'uncusu düzenlenecek "Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliği"nde, temsili Nasreddin Hoca'lığı, sanatçı Metin Şentürk canlandıracak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız