Magazin ve sanat turu (27 Kasım 2018)

27 Kasım 2018 'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 27.11.2018 - 17:27

  • 1

    ACUN ILICALI'DAN BOŞANAN ŞEYMA SUBAŞI'NDAN İLK HAMLE

    Dün Silivri Adliyesi'ne giderek anlaşmalı olarak boşanan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı ikilisinden Subaşı ilk olarak sosyal medya hamlesi yaptı. Gelişmelerin ardından Ilıcalı'nın Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği ve bir ev vereceği iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    TARAFTARDAN KENDALL'A NBA'DE MAÇ YASAĞI


    Basketbol sevgisiyle tanınan ve sık sık NBA maçlarını izlemeye giden Kendall Jenner, en son seyirci olarak gittiği ve eski sevgilisinin takımının kaybettiği maç sonrası NBA taraftarlarının hışmına uğradı. Taraftarlar, 'Kardashian laneti' ile suçladıkları Jenner'ın, takımın bundan sonraki maçlarına alınmaması için imza kampanyası başlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 3

    MÜSLÜM FİLMİNDEN BİR REKOR DAHA

    Müslüm filmi vizyona girdiği 5. haftayı da zirvede geçirdi ve 5 milyon 56 bin kişi ile Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in şu ana kadar en çok izlenen filmi unvanına erişti. İşte detaylar ve Box Office Türkiye 23-25 Kasım gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    KIT HARINGTON 'JON SNOW' İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

    Game of Thrones'ta canlandırdığı Jon Snow karakteriyle hafızalarda yer edinen Kit Harington, imajını değiştirerek bıyık bıraktı. Harington'ın imaj değişikliğinin yeni bir proje ile bağlantılı olduğu düşünülüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    AVLU'NUN YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVDA DALGIÇ AÇIKLAMASI (TRANS BİREY BADE)

    Avlu dizisinde trans birey Bade karakterine hayat veren Sevda Dalgıç'ın sağlık sorunları nedeniyle diziden çıkarıldığını iddia etmesinin ardından yapım şirketinden açıklama geldi. Limon Film'den yapılan açıklamada, "Sevda Dalgıç’ın soysal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Kesinlikle kendisinin hastalığından dolayı projemizden çıkarılmamıştır" denildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    GAME OF THRONES'TAN YENİ KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ

    Game of Thrones'ta Cersei Lannister karakterini canlandıran Lena Headey, sette çektiği kamera arkası görüntüleri sosyal medyada paylaştı. İşte Headey'in kamerasından yansıyanlar ile Entertainment Weekly'de yer alan hem 8. sezon hem de geçtiğimiz yıllara ait kamera arkası görüntüleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    NURİ BİLGE CEYLAN'A TAZMİNAT DAVASI

    Yazar Polat Onat ile ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan Ahlat Ağacı filmi nedeniyle davalık oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    AMBER HEARD ROL ÇALDI

    Amber Heard, Jason Momoa ile başrolleri paylaştığı Aquaman filminin galasında kıyafetiyle ve enerjik pozlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı, diğer oyunculardan rol çaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    CEM YILMAZ'DAN SİNEMA KARARI

    Cem Yılmaz, Karakomik Filmler'den sonra stand-up gösterilerine ağırlık verecek. Yılmaz, "2019'da film bombardımanı yapmak istedim. Bu projelerden sonra sinemaya ara vereceğim" diye konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    ERKEK PARFÜMÜ KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ

    Sophie Turner, nişanlısı Joe Jonas ile aynı parfümü kullandıklarını itiraf etti. Peki ama hangi ünlü hangi parfümü kullanıyor? İşte Murat Boz’dan Elçin Sangu’ya, Kim Kardashian’dan David Beckham’a ünlülerin merak edilen parfümleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    "SENARYO BİTTİĞİNDE AĞLIYORDUM"

    Ay Yapım ve Med Yapım imzalı Şampiyon filminin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, rolüne nasıl hazırlandığını ve çekim sürecini anlattı. Filmde, Bold Pilot’un sahibi Atman Ailesinin kızı Begüm Atman’ı canlandıran Abdullah, senaryoyla ilk buluştuğu anı ve sonrasını “Okumaya başlayınca kalbim daha hızlı atmaya başladı. Hatta sona yaklaştığımı fark edince durdum, ağlıyordum. Çok sevdiğiniz bir kitabın sonuna gelince, o kitabın bitmesini istemezsiniz” ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    SARAYA FRANSIZ YARDIMCI GETİRDİ

    İlkbaharda ilk bebeğini dünyaya getirecek olan Meghan Markle, sarayda kendisine yardım edecek yeni bir asistanla anlaştı. Asistan, şarkıcı Robbie Williams'ın eski yardımcısı çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    TÜRK OYUNCULARIN IMDb YÜKSELİŞİ

    Son açıklanan IMDb Starmetre sonuçlarına göre 50 haftadır ilk defa 10 Türk oyuncu IMDb Starmetre listesinde ilk 10 bin isim arasında yer aldı. Aynı listede yer alan ilk 50 ismin IMDb starmetre ortalaması ise tüm zamanların en iyi rakamına ulaştı ve 15.188 oldu. Buna göre Türk dizileri ve filmlerinin global bilinirliği bu hafta yayınlanan raporla en üst seviyeye ulaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 14

    ANİME SEVENLER İÇİN NETFLIX’İN YENİ ANİMELERİ VE YAYIN TARİHLERİ

    Netflix’in 2019 yılında öne çıkacak anime yapımları arasında 7Seeds, Saint Seiya: Knights of the Zodiac, Rilakkuma & Kaoru ve Ultraman’ın yanı sıra kült klasik Neon Genesis Evangelion gibi içerikler yer alıyor. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    MAKYAJSIZ PAYLAŞIM

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Son olarak Sara Sampaio sıfır makyajıylı hali dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    EN İYİ BAĞIMSIZ FİLMLER BELLİ OLDU

    Bağımsız sinema dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 28. Gotham Ödülleri dün akşam New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ölümcül bir kafa travmasına maruz kaldıktan sonra hayatı değişen genç bir kovboyun başından geçenleri anlatan The Rider’ın “En İyi Film” seçildiği ödül töreninde, En İyi Erkek Oyuncu ödülü Ethan Hawke’a, En İyi Kadın Oyuncu ödülü de Toni Collette’ye verildi. Oyuncular Willem Dafoe ve Rachel Weisz, yönetmen Paul Greengrass ve yapımcı Jon Kamen Gotham saygı ödülüne layık görüldüğü 2018 Gotham Ödülleri’nde kazananların tam listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    DON KİŞOT'UM BEN SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

    Baba Sahne’nin merakla beklenen yeni oyunu Don Kişot’um Ben perdelerini açıyor... Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı, yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu oyun, 1 Aralık’ta gerçekleşecek prömiyerinin ardından Baba Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 18

    AL PACİNO'NUN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Dünyaca ünlü usta oyuncu Al Pacino, Shakespeare'in King Lear uyarlamasının başrolünde yer alacak. King Lear öncesinde ise Al Pacino, uzun süredir merakla beklenen iki film olan Martin Scorsese'nin The Irishman filmi ve Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in ile seyirci karşısına çıkacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    BOŞANAN, ALDATAN VE AYRILAN ÜNLÜLER


    Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 1 yıl 2 aylık evliliklerini dün sonlandırdı. Ilıcalı'nın aylık 125 bin lira nafaka ödeceği iddia edildi. Ünlü çiftin kararı çok konuşan ayrılıkları akıllara getirdi. Kimi ihanete uğradı, kimi evlilikten anlaşarak ayrıldı, bazıları ise nikâh masasına erken oturduğunu fark etti. İşte boşanan, aldatan, ve sevgiliyken ayrılan ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 20

    BEBEKLERİNİN ÖZEL TASARIM ODASINI YAYINLADILAR

    Geçtiğimiz ay ilk çocuklarının heyecanını yaşayan Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan oğulları Hamza Arda'nın özel tasarım fotoğraflarını yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    KRALİÇE ASLA 'HAMİLE' DEMİYOR

    Sekiz torunu, yedi de torununun çocuğu olan Kraliçe II. Elizabeth, ‘hamile’ sözünü kaba buluyor, yerine başka bir ifade kullanmayı tercih ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    2018'İN EN BEĞENİLENLERİ SEÇİLDİ

    21 ülkede aynı anda gerçekleşen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Yılın Bileti” oylamasında 2018’in en beğenilenleri kültür, sanat ve eğlence tutkunları tarafından seçildi. Ödüller, UNIQ İstanbul’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Beğenilen Erkek Sanatçı Edis, En Beğenilen Kadın Sanatçı ise Sıla oldu. İşte detaylar ve diğer kategorilerde yılın beğenilen isimleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    NARCOS: MEXICO TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

    Narcos: Mexico, kasım ayı biterken IMDb'in en popüler yabancı diziler listesini alt üst etti. Zirvedeki The Haunting of Hill House ve Daredevim zirvedeki yerini kaybetti... İşte son verilere göre, kasım ayının en popüler dizileri.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 24

    USTA OYUNCU UĞUR KIVILCIM HAYATINI KAYBETTİ

    Sinema ve tiyatro sanatçısı Uğur Kıvılcım hayatını kaybetti. Usta oyuncunun cenazesi yarın Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde düzenlenecek törenin ardından defnedilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    FIRST LADY'DAN YILBAŞI HAZIRLIKLARI

    Beyaz Saray'da Noel hazırlıkları için süslemelerle yakından ilgilenen First Lady Melania Trump. sosyal medya hesabından "Beyaz Saray, Noel'i kutlamaya ve tatil sezonuna hazır" dedi ve bir video paylaştı. Melania Trump ve ekibinin aylardır süslemeler üzerinde çalıştığı belirtilirken, geleneksel süslemeler ve kırmızı ağırlıkta kullanılması dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl Melania Trump'ın seçtiği dekorlar ise sosyal medya kullanıcıları tarafından korkunç bulunmuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    TAŞINMA İŞLEMİ BAŞLADI

    Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki Eyyubi (Kızlar) Camisi'nin Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'ndaki yeni yerine taşınma süreci başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    MORGAN FREEMAN'IN ROLÜNÜ CANLANDIRACAK

    Tiyatroya uyarlanan Esaretin Bedeli adlı filmdeki Red karakterini Kerem Alışık oynayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 28

    MERHABA PERDELERİNİ AÇIYOR

    60. sanat yılını kutlayan usta oyuncu Genco Erkal’ın uyarladığı, yönettiği ve aynı zamanda tek başına rol aldığı Merhaba adlı yeni müzikli oyunu, 1 Aralık 2018 Cumartesi akşamı 20.30’da Kenter Tiyatrosu’nda prömiyer yapacak...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    MERAKLE BEKLENEN FRAGMAN

    Eoin Colfer'ın 44 dile çevirilen ve 21 milyon satan sekiz kitaplık serisinin ilkinden beyaz perdeye uyarlanan Artemis Fowl'un fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 30

    ANADOLU BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ'NDEN HAMZA İÇİN YARDIM GECESİ

    Beşiktaşlılar Derneği siyah beyaz renklere gönül veren ve Serebral Palsi hastası olan 9 yaşındaki Hamza İpek’in tedavisine yardımcı olmak amacıyla, Baha Müzik Yapım Organizasyon ve sanatçı Pınar Ayhan bir araya gelerek “Orada Duruverseydi Zaman: Kemal” adlı bir müzikal düzenledi. Elde edilen gelir Hamza İpek'in tedavisinde kullanılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    VICTORIA BECKHAM KENDİ YOUTUBE KANALINI AÇTI

    11 yıl sonra yeniden bir araya gelen Spice Girls grubuna katılmayıp grubu maddi zarar uğratmasıyla gündeme gelen Victoria Beckham, moda ve güzellik alanında kendi YoTube kanalını açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    FAKİR BAYKURT ÖYKÜ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ ARIYOR

    Sarıyer Belediyesi tarafından "Herkesin bir öyküsü vardır" sloganı ile düzenlenen Fakir Baykurt Öykü Yarışması başvuruları başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    YAĞMUR AŞIK'IN 'BAYKUŞ' KAVGASI MAHKEMEYE TAŞINDI

    Kariyerine antrenör olarak devam eden eski milli futbolcu Emre Aşık'ın ayrıldıkları eşi Yağmur Aşık'ın baykuş nedeniyle veterinerle arasında çıkan kavga mahkemeye taşındı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 34

    ROMA DÖNEMİ MEZARLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKARILIYOR

    Hatay'ın Altınözü ilçesinde bir kısmı toprak altında bulunan Roma dönemine ait nekropolde başlatılan kazı çalışmaları tarihe ışık tutulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 35

    BENSU SORAL'DAN CİMRİLİK AÇIKLAMASI

    Şu sıralar Organize İşler 2 filminin heyecanını yaşayan Bensu Soral, para biriktirdiğini söyleyerek, "Cimri değil, tutumluyum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 36

    'DEDE KORKUT MİRASI' UNESCO YOLUNDA

    Eskişehir'de yaptırılan Dede Korkut Parkı'nın, "Dede Korkut Mirası"nın UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne girmesine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 37

    'NE DEMEK HAYATİ TEHLİKESİ VAR'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 64. yen bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız