Magazin ve sanat turu (28 Aralık 2018)

28 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 28.12.2018 - 16:50

  • 1

    BOYKOT AÇIKLAMASI

    Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın vizyon tarihinin; film yapımcılarıyla salon işletmecilerinin anlaşmazlığı yüzünden ertelendiği iddia edildi. Haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini savunan film yapımcılarının boykot kararı aldığı öne sürüldü. Konuyla ilgili ilk paylaşımlar Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 2

    5 SAATLİK BLACK MIRROR: BANDERSNATCH'TEN FRAGMAN

    Netflix’in dizi olara yayınlanan Black Mirror’dan bağımsız olarak hazırladığı 5 saatlik film Black Mirror: Bandersnatch’in fragmanı yayınlandı. Film, bu akşamdan itibaren seyirciyle buluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    MICHELLE OBAMA, ABD'DE EN HAYRAN OLUNAN KADIN SEÇİLDİ

    ABD'de eski First Leydi Michelle Obama ülkede en çok hayranlık duyulan kadın oldu. Gallup'un araştırmasında, eski ABD Başkanı Barack Obama da en hayranlık duyulan erkek çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    LE MONDE LİSTESİNDE TEK TÜRK FİLMİ

    Fransız Le Monde gazetesi 1944 yılından bu yana çekilmiş filmleri içeren bir liste hazırladı. Listeye giren tek Türk yapımı Nuri Bilge Ceylan’ın İklimler filmi oldu...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 5

    YILIN MAGAZİN OLAYLARI

    Günlerce gündemde kalan birçok magazin olayı 2018 yılına damga vurdu. İşte Ardan Turan ile Berkay kavgasından, Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın boşanmasına, Hollywood'daki taciz suçlamaları ve yargılamalarından Oscar'ın sunucusuz kalmasına yıla damga vuran magazin olayları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    HAPİSHANE DİZİLERİNİ SEVENLER İÇİN ÖNERİ: DANNEMORA'DAN KAÇIŞ (GERÇEK HİKAYE)

    Esaretin Bedeli gibi hapishane hayatı ve hapishaneden kaçış türü filmleri sevenler için dizi önerisi: Escape at Dannemora... Dizi gerçek hayatta New York eyaletinin Kanada sınırında bulunan Clinton Islahevi'nde 2015'te yaşanan gerçek bir kaçış öyküsünü anlatıyor. 'Küçük Sibirya' olarak bilinen cezaevinden kaçmayı başaran Richard Matt ve David Sweat'ın öyküsü...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    GQ TÜRKİYE MEN OF THE YEAR 2018 ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

    GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Derginin kış sayısı, altı farklı "Men Of Ther Year" kapağıyla çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    'İNTİHARA MEYİLLİ BİR HALDEYDİM'

    ABD’li aktris Jada Pinkett Smith, şöhret olduğu ilk yıllarda depresyona girdiğini ve çok zor zamanlar geçirdiğini itiraf etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ÜNLÜLERİN 2018'DE OKUDUKLARI KİTAPLAR

    Yeni yıla sayılı günlür kala Can Yılmaz okuduğu kitabı Instagram'dan paylaştı. Yılmaz'ın bu paylaşımı gibi ünlü isimler de 2018'de okudukları kitapları sosyal medyada paylaştı. İşte o paylaşımlara göre ünlülerin okudukları kitaplar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    SON GÖRÜNTÜSÜ ENDİŞELENDİRDİ

    Selena Gomez'in son görüntüsü, özellikle de yüzündeki değişim hayranlarını çok endişelendiriyor

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    EN GÜÇLÜ ÇİFTLER LİSTESİNE GİRDİLER

    Evlendiklerini doğrulayan Miley Cyrus ve Liam Hemsworth artık Hollywood'un en güçlü çiftleri arasında. Kimi film kimi ise dizi setinde tanışıp, aşık oldu... Aralarında ekrandaki aşkları gerçek olanlar da var, gerçek hayattaki ilişkilerini ekrana taşıyan da... Ancak hepsinin ortak noktası Hollywood'un güçlü ve marka aşkları olmaları. İşte aşk yaşayan Hollywood'un güçlü çiftleri:

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 12

    İZLEME LİSTENİZE EKLEMENİZ GEREKEN 20 FİLM

    2018'de onlarca yabancı dizi yeni sezona merhaba dedi, yüzlerce dizi ise devam sezonlarını yayınlandı. IMDb yıl biterken 2018'de izleme listesine en çok eklenen 20 diziyi açıkladı. Siz hangilerini izlediniz, hangileri listenizde kaçtı?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    TITANIC'LE ALDIĞI EVİ SATIYOR

    Leonardo DiCaprio, Titanic filminden kazandığı parayla satın aldığı villasını 19 yıl sonra iki katı fiyata satışa çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ANGELINA JOLIE SİYASETE YEŞİL IŞIK YAKTI

    ABD'li aktris Angelina Jolie, BBC Today programında yayınlanan söyleşisinde, gelecekte siyasete atılabileceğinin sinyalini verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

    Paris Hilton Instagram hesabından kardeşi Nicky Hilton ile çekilmiş çocukluk fotoğrafını paylaştı. Hilton'un bu paylaşımı çocukluk fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...



    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6'sı yerli 11 film vizyona girdi. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    96. YAŞINA ÖZEL STAN LEE'NİN TÜM CAMEO'LARI

    Geçen ay hayatını kaybeden Spider Man, Fantastik Dörtlü, X-Men, Daredevil, Hulk ve Iron Man gibi dünyaca ünlü karakterlerin yaratıcısı Stan Lee yaşasaydın bugün (28 Aralık 2018) 96. yaş gününü kutlaycaktı. İşte 96. yaşına özel Marvel’ın efsane ismi Stan Lee'nin tüm dizi ve film cameo'ları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 18

    EVDE TEK BAŞINA YILDIZI MACAULAY CULKIN ADINI DEĞİŞTİRDİ

    Evde Tek Başına filminin çocuk yıldızı olarak tanınan Macaulay Culkin, internet üzerinden hayranları ile yaptığı oylama sonucu 2019 itibarıyla resmi olarak alacağı adı açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    GÖBEKLİTEPE'YE EN ÇOK ZİYARET MARMARA'DAN

    UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan ve 12 bin yıllık geçmişiyle dünyanın en eski tapınağı kabul edilen Göbeklitepe'de yapılan araştırmada tarihi ören yerinin en çok Marmara Bölgesi'nden, en az da Doğu Anadolu'dan ziyaretçi ağırladığı belirlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    LA CASA DE PAPEL’İN BERLİN’İ PEDRO ALONSO’DAN TÜRKİYE PAYLAŞIMI

    GQ Türkiye’nin Men Of The Year ödüllerinde Yılın Uluslararası Starı Ödülü’nün sahibi olan La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso, kendi fotoğrafıyla basılan dergi kapağını sosyal medya hesabında paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    BÖRÜ FİLMİNİN GALASI YAPILDI

    Dağ serisinin arkasındaki isim olan Alper Çağlar'ın senaryosuna imza attığı Börü adlı filmin galası Vadi İstanbul AVM'de yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    'BU EV ARTIK BORAN KONAĞI DEĞİL'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 68. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    PATENTLİ LEZZET: ANTEP BOMBASI

    Etli ekmek diyarı Konya'da, Gaziantepli şef Mustafa Kemal Erhoylu'nun, memleketinin ünlü tatlısı katmeri zenginleştirerek patentini aldığı "Antep bombası", görselliği ve lezzeti ile hem göze hem de mideye hitap ediyor. Antep fıstığı, kaymağı, balı ve dondurmasıyla damaklarda unutulmayacak bir lezzet bırakan "Antep bombası" tatlıseverlerden yoğun ilgi görüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız