Magazin ve sanat turu (29 Aralık 2020)

29 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 29.12.2020 - 17:37 Son Güncelleme : 29.12.2020 - 17:38

  • 1

    Virüse yakalanan fenomen Grace Victory doğum sonrası yoğun bakımda

    Hamileyken corona virüse yakalanan ancak çocuğunu dünyaya getirmeyi başaran Grace Victory durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    2020'de evlenenler: Salgın gölgesinde "Evet" dediler

    Türkiye'de ve dünyada 2020'nin neredeyse tamamı corona virüs salgınıyla mücadeleyle geçti. Gösteri dünyasının birçok ünlü ismi 2020 yılında mutluluğa imza atarak dünyaevine girdi. İşte 2020'de salgın gölgesinde imzaları atarak evlenen ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Ünlü modacı Pierre Cardin hayatını kaybetti

    Ünlü Fransız modacı Pierre Cardin, 98 yaşında hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4
    Dansçı Natalia Pronina prova çıkışında öldürüldü

    Rusya’da başarılı bir dansçı olan Natalia Pronina, Moskova’da cadde ortasında tabancayla öldürüldü. Cinayetin, dansçının bir milletvekiliyle yaşadığı gizli aşk ile bağlantılı olabileceği üzerinde duruluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Çağla Şıkel: İyi hissediyorum, bu işten kurtulacağız

    Gönüllü olarak corona virüs aşısı yaptıran model ve sunucu Çağla Şıkel, "Şimdi kendimi gayet iyi hissediyorum. Hiçbir sıkıntım yok. Toplumun yüzde 80’i aşılanırsa eğer, bu işten kurtulacağız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    LeBron James oğluyla ilgili iddialara tepki gösterdi: Yanlış kişiye bulaştınız


    LeBron James ve eşi Savannah; oğulları Bronny James'in (16) NBA efsanesi Scottie Pippen'ın eski eşi Larsa Pippen ile DM'den mesajlaştığı iddialarına tepki gösterdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    MasterChef'te ilk finalist kim oldu? (28 Aralık 2020 son bölüm ayrıntıları)


    MasterChef'te ilk finalist kim oldu, elemeye kim kaldı? sorularının cevapları belli oldu. TV8'de yayınlanan uzun soluklu yemek yarışması 2020 MasterChef'in son bölümünde; Barbaros Serhat ve Emir finale kalmak için 3 oyun ve 3 ürün hazırladı. Mehmet, Danilo ve Somer şeften toplamda 71 puan alan Barbaros, MasterChef'in ilk finalisti oldu. Yemeğinde kılçık hatası yapan ve sinirlerine hakim olamayan Serhat ile Emir, ikinci finalist olmak için mücadele edecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8
    Yılbaşında evdeyiz, NTV’deyiz...

    Nerede o eski yılbaşı geceleri demeyin... Pandemi nedeniyle özlediğimiz kutlamalar NTV’de. Unutulmaz isimlerden en unutulmaz düetler... Nilüfer ile en muhteşem klasikler... Selami Şahin ile yarım yüzyıla damga vuran en en özel şarkılar... Gel Zaman Git Zaman belgeseliyle 90’lı yıllara yolculuk... Geleneksel yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi: Nostalji Kuşağı NTV’de... Ve tüm hayatımızı değiştiren COVID-19... NTV, 2020’ye veda ederken Corona virüs’ün yarattığı derin etkileri uzman konuklarla ele alıyor... Yılbaşında evdeyiz, NTV’deyiz...

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 9

    2020'nin çok satan albüm, film ve kitapları

    2021 için geri sayım başlarken n11 verilerine göre 2020'nin en çok satan albüm, film ve kitaplarını açıkladı. İşte 2020'nin en çok tercih edilen albüm, film ve kitapları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Demon Slayer gişede Harry Potter’ı geçti


    Japon yönetmen Haruo Sotozaki’nin yönettiği ve geçen ekim ayında vizyona giren Demon Slayer isimli anime filmi, pandemiye rağmen Japonya’nın şimdiye kadarki en yüksek hasılat yapan filmi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Geçmişi geride bırakıp ileriye bakma zamanı (1 Ocak 2021 NTV ekranı)


    Pandemi gölgesinde geçen 2020 geride kaldı. 2021 yeni bir başlangıç, yeni bir heves... Geçmişi geride bırakıp ileriye bakma zamanı... Yeni yılın ilk günü; Gülay Afşar’ın sunumuyla Covid Sonrası Yeni Hayat ve Değişen Sanat... Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’ndan 100 İyi Yaşam Önerisi... Yusuf Kenan Çalık’ın sunumuyla, Sporun Sessiz Yılı... Ahmet Arpad ile Covid Sonrası Mesafeli Hayat... Türk pop müziğin duayen ismi Erol Evgin'den yeni yılın ilk konserie Yine de Güzeldir Yaşamak NTV'de ekrana gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    Bakan Ersoy: Ankara Resim ve Heykel Müzesi sanatla başlayan ve sanatla devam eden bir yolculuğun simgesidir

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Resim ve Heykel Müzesinin açılışında, mevcut binanın önemine ilişkin, "Ankara Resim ve Heykel Müzesi sanatla başlayan ve sanatla devam eden bir yolculuğun simgesidir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Yılbaşı için hindi dolmasının püf noktaları


    Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez ana yemeği hindi dolmasının püf noktalarını anlattı. Hindinin fırına verilmeden önce haşlanması gerektiğini belirten Göçmen, lezzetin kaynağının kullanılan sebze ve baharatlar olduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    İbo Show yılbaşı fotoğrafları: Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk oluyor

    Star, yılbaşına çok özel bir programla girmeye hazırlanıyor. Milyonları ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, yılbaşında çok özel ünlü isimleri evlerinize konuk edecek. Unutulmaz şarkılarla, eğlence ve kahkahanın eksik olmayacağı ‘İbo Show Yılbaşı’, 31 Aralık Perşembe akşamı Star’da olacak. Yılbaşı özel programına Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Türkiye'de nadir görülen Ak kaşlı kiraz kuşu Zonguldak'ta fotoğraflandı

    Türkiye'de nadir görülen kuş türlerinden Ak kaşlı kiraz kuşu ilk kez Zonguldak'ta görüntülendi. Çaycuma ilçesinde yaban hayatı gözlemcisi ve fotoğrafçısı Özay Özalp Özaydın tarafından fotoğraflanan kuş, Zonguldak'ın 309'uncu kuş türü olarak kayda alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Wonder Woman 1984 filminde Gal Gadot'nun eşi ve kızlarının da rol aldığı ortaya çıktı

    Wonder Woman 1984 filminde Gal Gadot'nun eşi ve iki kızının rol aldığı sahne, dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı. Bu sahneyle birlikte Gadot, bugüne dek yüzlerini gizlediği çocuklarını ilk kez göstermiş oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Penelope Cruz: Bu soru her sorulduğunda şaşırıyorum

    Yıldız oyuncu Penelope Cruz, "Bana feminist olup olmadığım her sorulduğunda şaşırıyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Rüşvet verdiğini itiraf eden ünlü oyuncu Lori Loughlin iki aylık hapis cezasını tamamladı

    Kızlarının iyi bir üniversiteye girmesi için rüşvet verdiği ortaya çıkan Full House dizisinin yıldızı Lori Loughlin, iki aylık hapis cezasının ardından cezaevinden çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    BTS üyesi Jungkook, Google'da ismi en çok aranan K-pop yıldızı oldu

    Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in en popüler üyesi Jungkook, hem grubundaki diğer üyeleri hem de diğer K-pop yıldızlarını geride bırakarak Google aramalarında öne geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Bestemsu Özdemir Akrep'te

    Star TV ekranında heyecanla izlenen ‘Akrep’ dizisinin oyuncu kadrosuna oyuncu Bestemsu Özdemir dahil oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    539 yıl önceki depremin yıktığı Patara Deniz Feneri'ne deprem önlemi

    Roma İmparatoru Neron tarafından M.S. 54 yılında inşa ettirilen ve 1481 yılında meydana gelen depremde yıkıldığı değerlendirilen 26 metre uzunluğundaki Patara Deniz Feneri'nin, orijinal taşlarıyla yeniden restorasyonunda olası bir deprem ve tsunamiye karşı hazırlanan statik rapor onaylandı. 26 metrelik kule, depreme karşı güçlendirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Joe Biden'ın yemin töreni öncesi Beyaz Saray'da halı temizliğine 44 bin dolar harcandı

    Joe Biden'ın başkanlık yemin töreni için hazırlıklar sürerken hiçbir masraftan kaçınılmıyor. Beyaz Saray'daki halı temizliğine 44 bin dolar harcandığı öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Sanatçı Mustafa Kandıralı son yolculuğuna uğurlandı

    Bir süredir çeşitli rahatsızlıklardan dolayı tedavi gören ve vefat eden 90 yaşındaki klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı son yolculuğuna uğurlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Suna Yıldızoğlu babasından bir ay sonra annesini kaybetti

    Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun annesi hayatını kaybetti. Haberi sosyal medyadan duyuran Yıldızoğlu'nun geçen ay da babası vefat etmişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Frig döneminin yaşantısı Büyük Göztepe Tümülüsü'nde animasyonlarla anlatılacak

    UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan ve "En iyi korunan 20 kent" arasında bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki Büyük Göztepe Tümülüsü'nde, Frig döneminin yaşantısı animasyonlarla hayat bulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Patron Bebek'in (The Boss Baby) devam filmi Patron Bebek 2: Aile İşi (The Boss Baby 2: Family Business) Eylül 2021’de hazır

    Ünlü animasyon Patron Bebek'in (The Boss Baby) devam filmi Patron Bebek 2: Aile İşi'nin (The Boss Baby 2: Family Business) gösterim tarihi Mart 2021'den Eylül 2021'e ertelendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Müzeler eserlerini sanal ortama taşıdı

    Salgın dönemi, dijital dönüşümün deneyimlendiği yeni bir müzecilik anlayışına önünü açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Erol Evgin 1 Ocak'ta sokak müzisyenleri ile İş Sanat sahnesinde

    İş Sanat’ın müzikseverlere sunacağı yeni yılın ilk konserinde Türk pop müziğinin duayen ismi Erol Evgin sahnesini sokak müzisyenleriyle paylaşıyor. Konser 1 Ocak akşamı saat 20.30’dan itibaren İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden yayımlanacak ve sezon sonuna kadar ücretsiz izlenebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Ankara Keçiören’e 2 milli mücadele müzesi birden yapılacak

    Ankara'da Keçiören Belediyesi tarafından 'Ziraat Mektebi' ve 'Atatürk Evi', milli mücadele müzesi haline getirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Ünlü şarkıcı Jessie J'e Meniere teşhisi konuldu

    İşitme duyusunu geçici olarak kaybetmesinden ve yürüme zorluğu çekmesinden sonra hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı  Jessie J, Meniere hastalığına yakalandığını öğrendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Müzeye dönüştürülen eski adliye binasında tarihe yolculuk: Tarsus Müzesi

    Tarsus ilçesinde 59 yıl adliye binası olarak hizmet verdikten sonra restorasyonla Tarsus Müzesi'ne dönüştürülen yapı ziyaretçilerini tarih yolculuğuna çıkartıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız