Magazin ve sanat turu (4 Aralık 2018)

4 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 04.12.2018 - 17:25

  • 1

    SILA-AHMET KURAL SORUŞTURMASI YENİDEN AİLE İÇİ ŞİDDET BÜROSUNA GÖNDERİLDİ

    Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddialarına ilişkin soruşturma dosyası, yeninden Aile İçi Şiddet Bürosuna gönderildi. Ahmet Kural’ın avukatları tarafından sunulan yeni görüntülerin incelenmek üzere dosyanın Ailenin Korunması ve Kadına Karışı Şiddet Suçları Soruşturması Bürosuna gönderildiği öğrenildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    SPOTIFY’IN 2018 VERİLERİ AÇIKLANDI

    78 ülkeden 87 milyonu abone olmak üzere 191 milyonun üzerindeki kullanıcı sayısı iledünyanın en popüler dijital müzik platformu Spotify, Türkiye'de en çok dinlenen sanatçılar, gruplar ve şarkılardan oluşan 2018 verilerini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ÜRKİYE'NİN YOUTUBE FENOMENLERİ BİR AYDA NE KADAR KAZANIYOR?

    YouTube fenomenleri bir ayda ne kadar kazanıyor? YouTube istatistiklerini dünyayla paylaşan SocialBlade, tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye'nin de en çok kazanan YouTube fenomenlerinin ayda ne kadar kazandığını tahmini rakamlarla açıkladı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    PAMELA ANDERSON’DAN ‘SARI YELEKLER’E DESTEK

    Fransa’da günlerdir süren, ‘Sarı Yelekler’ hareketi adıyla anılan eylemlere ünlü oyuncu Pamela Anderson destek verdi. Anderson, “Yakma görüntülerine odaklanmak yerine bunun nedenini sormak zorundayız” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    2019 yılında, 2018 yılına göre biraz daha az Retro hareketinin yaşanacağı bir yıl olacak diyebiliriz. Venüs ve Mars bu yıl Retro hareket yapmayacak ki, bu iyi haber! Merkür, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüto olağan Retro hareketlerine devam edecekler. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/2019da-burclari-neler-bekliyor,jXH3dlwF_kS-84ZjgUsyZA


  • 6

    MUHTEREM NUR'DAN MÜSLÜM'ÜN YAPIMCISINA DAVA

    Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Müslüm filminin ortak yapımcısı Nuri Yıldırım'ın filmden kendisi için 950 bin TL aldığı iddiaları üzerine ücret almadığını öne sürerek dava açıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    KRISTEN STEWART VELİEFENDİ'DE


    Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels) serisinin yeni filminin çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Geçtiğimiz gün Mısır Çarşısı'ndaki çekimlerden sonra ünlü oyuncu Kristen Stewart, Veliefendi Hipodrumu'ndaydı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 8

    "GÖRGÜSÜZLÜĞÜMÜZDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ"

    Kim Kardashian ve Kanye West, Broadway'de Cher müzikali esnasında telefon kullandıkları gerekçesiyle seyirci tarafından Twitter'dan uyarılınca, "Görgü kurallarındaki noksanlık"ları gerekçesiyle özür diledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    41 YAŞINDA YENİDEN OKULLU OLDU

    Oyuncu Ceyda Düvenci 41 yaşında üniversiteye başlayarak yeniden okul sıralarına döndü. Televizyonda, sahnede ve beyazperde de görmeye alışkın olduğumuz ünlü isimlerin mezun oldukları okulları ve bölümleri biliyor musunuz? İşte yıllar sonra yenide okullu olan Düvenci'nin detayları ve ünlü isimlerin okudukları üniversite ve mezun oldukları bölümler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    KUĞULARI ÖLDÜRÜLDÜ

    İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in keyfini kaçıracak bir gelişme yaşandı. Kent bölgesinde bir anne-baba kuğuyla 5 yavrusu tüfekle öldürüldü. Kuğuların "Kraliçe'nin malı" olmaları nedeniyle hedef alındığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    BEŞ HAFTA SONRA LİDER DEĞİŞTİ (GİŞE RAKAMLARI)

    Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı Hedefim Sensin, beş haftadır gişede hafta sonu liderliğini elinde bulunduran Müslüm'ü geçerek Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu. İşte hafta sonunun (30 Kasım-2 Aralık 2018) gişedeki seyirci rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    2018'İN EN İYİ 10 FİLMİ (IMDB KURUCUSU SEÇTİ)

    Sinema konusunda kapsamlı bir veri tabanı olan IMDb’nin kurucusu ve CEO’su Col Needham, 2018’in en iyi 10 filmini seçti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    SENE: 1985 - YER: GÜLİZAR GAZİNOSU

    Harbiye'de Gülizar Gazinosu'nda gerçekleşen ve sanat camiasından birçok başarılı ismin katıldığı nişan töreninde Selami Şahin ve Didem Şahin'in nişan yüzüklerini Türk sanat müziğinin unutulmaz değerlerinden sanat güneşi Zeki Müren takmıştı. Müren Belgeseli'nde yer alan fotoğraflar büyük beğeni topladı.İşte kimi hayatını kaybetmiş kimi ise hala aramızda olan ünlülerin yıllanmış kareleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    KYLIE JENNER İLE TRAVIS SCOTT NİŞANLANDI MI?

    Birlikteliklerinden 10 aylık bebekleri bulunan Kylie Jenner ile Travis Scott’un nişanlandıkları iddia edildi. Jenner'ın sosyal medya paylaşımı, bu iddiayı güçlendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    ÇAĞATAY ULUSOY'UN NETFLİX DİZİSİ MUHAFIZ'A 2. SEZON ONAYI

    14 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak olan Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) 2. sezon onayı aldı. Engin Öztürk ve Boran Kuzum dizinin ikinci sezonunda rol alacağı kesinleşen ilk isimler oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    SIR, ŞEB-İ ARÛS ETKİNLİĞİYLE VOLKSWAGEN ARENA’DA

    Mevlânâ’nın hiç eskimeyen sözleri, Sufi dünyasının müziği, Mevlevi Âyini ve Semâ töreni Sır; Şeb-i Arûs etkinliğiyle ve Yetkin Dikinciler’in sunumuyla 23 Aralık’ta Volkswagen Arena’da.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    'SAVAŞI BİTİRECEĞİM'


    Avengers 3'ün final sahnesi ile geleceği müjdelenen Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen bir sonraki macerası Captain Marvel'ın fragmanı sonunda yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    EKRANLARIN EN ÇOK KONUŞULANLARI BELLİ OLDU

    Televizyon ekranlarında kasım ayının en çok konuşulan dizileri belli olurken, ekranlara veda eden diziler ve yeni sezon bölümleriyle start alan projeler merak uyandıran başlıklar arasında yer aldı. İşte detaylar ve dizilerin sıralaması...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    OSCAR'LI OYUNCUYU KİMSE FARK ETMEDİ

    scar’lı emekli oyuncu Daniel Day-Lewis, ABD’de bir parkta tek başına görüntülendi. Ünlü filmlerin başarılı oyuncusu kimsenin dikkatini çekmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    ÜNLÜ OYUNCUNUN FOTOĞRAFI MASAJ SALONU KARTVİZİTLERİNE BASILDI

    Oyuncu Ceren Hindistan, İzmir'de farklı isimlerle işletilen kaçak masaj salonlarına ait kartvizitlere kendisinden habersiz şekilde fotoğrafını basanlardan şikayetçi oldu.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    MISIRLI OYUNCU RANİA YUSUF'UN 'AÇIK ELBİSE' DAVASI GERİ ÇEKİLDİ

    Mısırlı oyuncu Rania Yusuf'a, Uluslararası Kahire Film Festivali'nin kırmızı halısında giydiği transparan kıyafet nedeniyle açılan davadan vazgeçildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    METİN ALTIOK VE BEHÇET AYSAN ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından 2 Temmuz 1993’te Sivas olaylarında hayatını kaybeden iki şair, Metin Altıok ve Behçet Aysan adına düzenlenen ödüllerin sahipleri açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    ULUSLARARASI DOSTLUK KISA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu yıl ilki gerçekleştirilecek "Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali", 14,15 ve 16 Aralık tarihlerinde sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    SEYYAL TANER VE KURTALAN EKSPRES KONSER TURNESİNE ÇIKIYOR

    Türkiye’nin ilk kadın rock şarkıcısı Seyyal Taner, efsane müzik grubu Kurtalan Ekspres ile konser turnesine başlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    METALİST MANİFESTO SERGİSİ AÇILDI

    Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Trump Art Gallery, Metalist Manifesto Karma Metal Heykel Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Hayal gücünü özgürleştiren sergi, 2 Ocak tarihine kadar sanatseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    'KENDİMİ HİÇ BU KADAR YETERSİZ HİSSETMEMİŞTİM'

    İki yıl önce kızı Elisa Güzin'i dünyaya getiren oyuncu Nur Fettahoğlu, annelik duygusunu anlattı: "Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 27

    "BU BÜYÜK AŞKI HERKES DUYSUN

    Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un 23. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    NETFLIX VE BBC’DEN TAVŞAN ANİMASYONU (İLK FRAGMAN)

    Netflix ve BBC One’ın dram türündeki tavşan animasyon dizisi Watership Down’ın ilk fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    "KARDEŞİN İÇİN SON ŞANS"

    Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu'nun 23. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 30

    DEVRİM ERBİL ESERLERİYLE İSTANBUL ART SHOW’DA

    Geleneksel tasvir sanatından ve minyatürden esinlenen, çizgisel bir istif beğenisini resimlerine yansıtan ressam Devrim Erbil'in eserleri İstanbul Art Show’da sergileniyor.
  • 31

    'FİKRET İLE ADEM KURTULABİLECEK Mİ?'

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız