Magazin ve sanat turu (4 Aralık 2020) 

4 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 04.01.2021 - 17:25

  • 1

    MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı: Ukalalık sandılar

    MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' dedim 'ukalalık' sandılar" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Children of Bodom’un gitarist ve solisti Alexi Laiho hayatını kaybetti

    Finli melodik death metal grubu Chilren of Bodom’um eski solisti ve gitaristi Alexi Laiho 41 yaşında hayatını kaybetti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Dwayne Johnson eski dostuna lüks araç hediye etti

    ABD'li ünlü aktör Dwayne Johnson, eski dostu profesyonel güreş menajeri ve hakemi Harvey Wippleman'ı yepyeni bir lüks araçla şaşırttı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Japonya İmparatoru Naruhito'nun evine gizlice girdi: Tanışmak istedim

    Japonya İmparatoru Naruhito'nun evine gizlice giren bir kişi imparatorluk muhafızları tarafından yakalandı. İsmi açıklanmayan şahıs, "İmparatorluk ailesi üyeleri ile tanışmak istedim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Prenses Marie ile Prenses Mary arasındaki gerilim Danimarka Kraliyet Ailesi’ni dağılma noktasına getirdi

    Danimarka Kraliyet Ailesi’nde eltilerin gerilimi, aileyi dağılma noktasına getirdi. Prenses Marie ile Prenses Mary arasındaki problem ülkenin en çok konuşulan konuları arasına girdi. İddiaya göre Marie, ssaraydan uzaklaşmak için geçici olarak ailesiyle gittiği Fransa’ya yerleşmeye hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Kenan İmirzalıoğlu: Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor

    Geçtiğimiz aylarda eşi Sinem Kobal ile birlikte Lalin adı verdikleri bebeklerini kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Prens Harry ve William'ın arası bozulacak

    Kraliyet Ailesi'ni yakından takip eden bir uzmana göre Prens Harry ve Prens William'ın anneleri Prenses Diana nedeniyle 2021'de arası açılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Eren Bülbül filminde rol alacak isimler

    Şehit Eren Bülbül'ü konu alacak filmin kadrosu şekilleniyor. Filmde Bülbül’ün annesini şu sıralar Kırmızı Oda'da rol alan Gülçin Kültür Şahin canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Bryan Cranston iptal kültürünü eleştirdi

    Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle dünya çapında ünü kavuşn Bryan Cranston verdiği yeni bir röportajda iptal kültürü fikrini eleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Antalya Müzesi'nde kayıp eser soruşturması: 4 kamera çalışmıyor

    Yorgun Herakles, Herakles Lahdi, Yüzyılın Hazinesi ve Elmalı Sikkeleri gibi paha biçilmez binlerce tarihi eserin bulunduğu Antalya Müzesi'nde kayıp eserler olduğuna ilişkin soruşturma devam ederken, dört güvenlik kamerasının da çalışmadığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    5 Premier Lig oyuncusu yılbaşı partisi nedeniyle eleştirilerin hedefinde

    İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur futbolcuları; Erik Lamela,Giovani lo Celso, Sergio Reguilon ile West Ham United'ın Arjantinli oyuncusu Manuel Lanzini ve Manchester City forması giyen Benjamin Mendy yılbaşında corona virüs yasaklarına rağmen verdikleri partiler nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Bond kızı Tanya Roberts hayatını kaybetti

    Kadrosunda olduğu James Bond: Ölüme Bir Bakış (James Bond: A View to a Kill) filmi ile şöhreti yakalayan oyuncu Tanya Roberts hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    UNESCO listesindeki tarihi Yoros Kalesi harabeye döndü

    Beykoz’da bulunan Doğu Roma dönemine ait tarihi Yoros Kalesi harabeye döndü. Tarihi kaleyi ziyaret eden bazı ziyaretçiler, yıllara meydan okuyan kalenin duvarlarına sprey boyalarla yazılar yazarken, tarihi kalenin duvarları ilan panosuna döndü. Kalenin çevresi ve içinin çöp yuvasına dönmesi dikkat çekti. Harabeye dönen Yoros Kalesi havadan görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    04.01.2021 ile 10.01.2021'de Ay boşlukta

    Ay’ın boşlukta olması, bir burçtan bir sonraki burca geçmeden önce açısız kalması, hiçbir gezegenle kontak kurmuyor olmasıdır.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Tabitha Willett hiç giyemediği gelinliğinin fotoğrafını paylaştı

    Kamera karşısına geçtiği Made In Chelsea adlı şov programıyla adını duyuran İngiliz yıldız Tabitha Willett, önce ertelenen sonra da iptal edilen düğününde giyemediği gelinliğini ilk kez takipçileriyle paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Hakan Altun ile Gonca Vuslateri ayrıldı

    Gonca Vuslateri ve Hakan Altun birlikteliklerine son verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Amida Höyük'teki kazıyla tarihe ışık tutuluyor

    Tarihi merkez Sur ilçesinde "Diyarbakır'ın kalbi" olarak nitelendirilen Amida Höyük'te yürütülen arkeolojik kazılarda tarihe ışık tutacak çok sayıda eser bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Akademi Müzesi’nin açılışı bir kez daha ertelendi

    Akademi Ödülleri yani popüler adıyla Oscar Ödülleri’ni dağıtan kuruluş Academy of Motion Picture Arts and Sciences’ın (Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi) projesi olan ABD’nin Los Angeles kentindeki Akademi Müzesi’nin açılışı yine ertelendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    MasterChef 2020'yi kim kazandı?

    MasterChef Türkiye'de şampiyon kim oldu? sorusunun yanıtı belli oldu. Yaklaşık altı ay süren MasterChef Türkiye finalinde Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Bu rekabetin ardından Serhat MasterChef şampiyonu olmayı başardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Richard Donner: Superman yüzünden ölümle tehdit edildim

    1978 tarihli Superman filminin ünlü yönetmeni Richard Donner, filmdeki dini imalar nedeniyle ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Anadolu Selçuklu sultanlarının sandukaları restore ediliyor

    Konya'da Anadolu Selçuklu Devleti'nin miraslarından biri olan Alaaddin Camisi'nde genel restorasyonunun bitmesinin ardından  mihrabın ve sultan sandukalarının düzenlenmesine geçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Survivor 2021 Gönüllüler takımında kimler var? (Survivor yeni sezon ayrıntıları)

    Survivor 2021 ne zaman başlayacak, Survivor 2021 Gönüllüler kadrosunda kimler var? sorularının cevapları belli oldu. 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2021'de gönüllüler takımının da kadrosu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Menajerimi Ara 20. bölüm ön izleme sahnesi

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 20. bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24

    Sanatçı Selim Sesler'in eşi  corona virüse yenildi

    Kalp yetmezliği nedeniyle 2014 yılında hayatını kaybeden ünlü klarnetçi Selim Sesler'in eşi Nuran Sesler (61), corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    Shadow In The Cloud fragmanı

    İkinci Dünya Savaşı sırasında gizli belgeleri, mürettebatın tamamı erkeklerden oluşan bir savaş uçağında taşıması istenen pilot Maude Garrett’ın hikayesini anlatan, Chloe Grace Moretz'in başrolünde yer aldığı olduğu Shadow In The Cloud fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız