Magazin ve sanat turu (4 Ocak 2019)

4 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 04.01.2019 - 17:36

  • 1

    18+ VİDEO İSYANI

    ABD’li aktris Scarlett Johansson, kendi yüzünün kullanıldığı cinsel içerikle videolarla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 2

    BÜYÜK GECE İÇİN KIRMIZI HALI HAZIR

    Pazarı pazartesiye bağlayan gece düzenlenecek olan 76. Altın Küre Ödül Töreni’nin sunucuları Sandra Oh ve Andy Samberg, kırmızı halıyı açarak tören hazırlığını tamamladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    'TELEFONSUZ, HAYATA TEKRAR ODAKLANDIM'

    Cep telefonunu denize düşürdükten sonra beş ay kullanmadığını söyleyen Demet Evgar, “O dönem hayata tekrar odaklandım” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 4

    MADDE MADDE BU YILIN EN ÇOK KONUŞULACAK OLAYLARI

    2019 yılı, popüler kültür dünyasında ses getirecek pek çok olaya tanık olacağız. İşte İngiliz kraliyet bebeğinden Game of Thrones finaline, Carrie Fisher'lı Star Wars'tan Lady Gaga'lı Oscar törenine 2019'da çok konuşulacak olaylar...

    HABERİN DWTAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    BEYONCE VE JAY-Z'NİN KLİBİ REKOR GETİRDİ

    Dünyaca ünlü müzisyen çift Beyonce ve Jay-Z’nin Paris’teki Louvre Müzesi’de çektiği klip sayesinde müze 2018’de ziyaretçi rekoru kırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    ALTIN KÜRE ADAYLARININ SET HALLERİ

    Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından her yıl verilen 76. Altın Küre (Golden Globe) ödülleri, pazarı pazartesiye bağlayan gece sahiplerini buluyor. İşte Oscar’ın habercisi olarak görülen ödül töreni öncesi aday film ve dizilerin set halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 7

    PUANI DÜŞTÜ POPÜLERLİĞİ YÜKSELDİ

    Netflix'in ilk Türk dizisi, Hakan: Muhafız (The Protector) popülerliği artıyor ancak IMDb puanı her geçen gün düşüyor. IMDb'ye 9.3 gibi yüksek bir puanla giriş yapan Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı dizi önce 8.5'e şimdi de 7.8 puana kadar geriledi. Buna Hakan: Muhafız en popüler diziled kategorisinde 9. sıraya kadar yükseldi. İşte IMDb'de tüm zamanların en iyi Netflix dizileri ve puanları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 8

    "DAHA ÖNCE YAŞANANLAR GİBİ DEĞİL"

    Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, ünlü şovmenin sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı: Bu olumsuzluk daha önce yaşananlar gibi değil.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 9

    'UMUTSUZ EV KADINI' HAMİLELİK KİLOLARINDAN TAMAMEN KURTULDU

    Altı ay önce doğum yapan The Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) dizisinin ünlü oyuncu Eva Longoria, hamilelik kilolarından tamamen kurtuldu. Longoria, oğluyla havuz keyfi yaptığı fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    HARYY POTTER'A BENZETİLDİ

    İtalya'nın Roma takımında oynayan milli futbolcu Cengiz Ünder, lig arasında İstanbul'a geldi. Arkadaşlarıyla birlikte Kiliza adlı mekana giden ünlü futbolcu, rahat tarzı ve beresiyle dikkat çekti. Ünder, yuvarlak çerçeveli gözlüğüyle film ve edebiyat kahramanı Harry Potter'a benzetildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    TİMUÇİN ESEN: BU BİR TAKLİT OLMASIN İSTEDİM

    Müslüm filmiyle 2018’in en çok ses getiren oyuncularından biri olan ve GQ Men Of The Year 2018’de Yılın İkonu seçilen Timuçin Esen, Müslüm Gürses rolüyle ilgili, “Bu bir taklit olmasın istedim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    OCAK AYI SİNEMA REHBERİ

    Yılın ilk ayında gerek merakla beklenen yeni gişe filmleri gerekse 2018'den devreden önemli yapımlar seyirciyle buluşuyor. Bu filmler arasından izleme liste önerileri seçtik. (Not: Filmlerin vizyon tarihinde çoğunlukla Türkiye ile paralellik gösteren Amerika verileri alınmıştır)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 13

    SALMA HAYEK MEMLEKETİNDE TATİLDE

    Hollywood'un Meksika asıllı oyuncusu Salma Hayek, yılbaşı tatilini memleketinde geçirdi. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Hayek, sosyal medyadan cesur pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli, 8 film vizyona girdi. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    THE PUNISHER'IN 2. SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

    Netflix'in merakla beklenen dizisi The Punisher'ın 2. sezon tarihi belli oldu. İkinci sezon duyurusu bir video ile yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    SÜPER KAHRAMAN OLMASALARDI NE YAPARLARDI?

    Reklam, sinema ve animasyon dünyası için üretim yapan İspanyol görsel efekt ve motion grafik sanatçısı David Cubero, oyuncak sevgisini sanata dönüştürdü. 2009’dan beri oyuncak koleksiyonunun fotoğraflarını çeken sanatçı, “Süper kahramanlar süper kahraman olmasaydı ya da birilerini kurtarmakla meşgul olmasaydı ne yapardı?” sorusuna yanıt veren fotoğraflı hikayeler yarattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    'ÖLÜRÜM SANA İLE HER ŞEY DEĞİŞTİ'

    İrem Gökbudak’ın hazırlayıp sunduğu NTV Radyo’daki Bizim Rock’çılar programında bu hafta ROCKA grubunun solisti Halil Özüpek ve gitarist Uğur Utku Uslu vardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    MODERN FAMİLY DİZİSİNE RTÜK'TEN CEZA

    RTÜK, "beIN Series HD Comedy" kanalında yayımlanan Modern Family dizisine, evlilik dışı çocuk edinmenin olağan karşılandığı sahneler ve küfürlü söylemler nedeniyle iki program durdurma ve idari para cezası verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    YEŞİLÇAM'IN USTASI MÜNİR ÖZKUL ANILIYOR

    Mahmut Hoca ve Yaşar Usta tiplemeleriyle Türk izleyicisinin kalbinde yer edinen usta oyuncu Münir Özkul, vefatının birinci yılında yad ediliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 20

    BİR AYKIRI OYUN: TERÖRİST

    Devlet Tiyatroları tarafından sahneye konulan Terörist isimli tiyatro oyunu Ankara Stüdyo Sahne'de tiyatroseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    SURVIVOR'IN EN İYİ ÖDÜLLERİ

    Survivor 2019 için nefesler tutuldu. 2 Şubat'ta başlayacak yarışmada Türkiye-Yunanistan karşı karşıya gelecek. Devam eden oylama ile belirlenecek yarışmacıların ödülleri ise şimdiden merak konusu oldu. Gelin Survivor Türkiye tarihinin en iyi 10 ödülünü hatırlayalım...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 22

    GQ TÜRKİYE MEN OF THE YEAR 2018 TANITIM FİLMİ YAYINLANDI

    GQ Türkiye Men Of The Year 2018 Ödülleri 13 Şubat'ta sahiplerini buluyor. Pedro Alonso, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut İynemli, Timuçin Esen, Demet Evgar, Can Yaman, Enis Arıkan gibi ödül alanlar isimler GQ Türkiye Men Of The Year 2018 tanıtım klibinde bir araya geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    AVANAK AVNİ HEYKELİ YERİNE KONULDU

    Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi önünden çalınan ve bir süre önce polis tarafından bulunarak belediye yetkililerine teslim edilen "Avanak Avni"nin heykeli yerine konuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

    Demet Şener henüz 6 yaşındayken çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Şener'in bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    FİLİZ AKIN 76 OLDU

    İlker İnanoğlu, annesi Filiz Akın’ın 76’ncı yaş günü için sürpriz kutlama organize etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız