Magazin ve sanat turu (5 Kasım 2018)

5 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 05.11.2018 - 17:30 Son Güncelleme : 05.11.2018 - 17:42

  • 1

    ADLİYE ÇIKIŞI AHMET KURAL'DAN AÇIKLAMA: HAKSIZ OLMAK HAKSIZLIĞA UĞRAMAKTAN DAHA ACIDIR

    Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen ve hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alınan Ahmet Kural İstanbul Adliyesi'ne giderek ifade verdi. Kural adliye çıkışı yaptığı açıklamada, "Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi. İşte detaylar ve Sıla'nın 1 Kasım 2018'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi olmasıyla başlayan süreçte yaşananlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    RIHANNA'DAN DONALD TRUMP'A REST

    Super Bowl finalinde maç arası performansı için teklif götürülen Rihanna, ABD Başkanı Donald Trump tarafından hedef gösterilen NFL (National Football League) oyuncusu Colin Kaepernick'le dayanışma adına teklife "hayır" demesinin ardından yeni restle gündemde. Trump'ın mitinglerinde Rihanna'nın Don't Stop the Music şarkısını çalınca ünlü şarkıcıdan sert tepki geldi. Rihanna, "Trump bir daha mitinglerinde benim şarkılarımı çalmayacak" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    YERYÜZÜ GÜZELİ BU KEZ VİETNAM'DAN

    Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen ve bu yıl Filipinler’de gerçekleşyen 2018 Miss Earth (Yeryüzü Güzeli) Yarışması’nda birinciliği 23 yaşındaki Vietnamlı öğrenci Phuong Khang Nguyen elde etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    "VÜCUDUMU DİNLİYORUM"

    Dünyaca ünlü modal Sara Sampaio, neredeyse her gün antrenman yaptığını vurgulayarak, "Bu konuda vücudumu dinliyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    EN BÜYÜK SAVAŞ SAHNESİ GELİYOR

    Game of Thrones’un (Taht Oyunları) yaklaşık 2 senedir beklenen ve ilk görseli yayınlanan 8. final sezonundan yeni detaylar belli oldu. Dizinin 8. sezonu şimdiye kadar çekilmiş en büyük savaş sahnesiyle izleyenleriyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    ÇUKUR'UN YILDIZI DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN AYRILIK SONRASI İLK HAMLE

    Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi ve meslektaşı Furkan Andıç'ın bir yıllık ilişkilerini geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla noktaladıkları iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Deniz, sosyal medyadan Andıç'ın fotoğraflarını silerek takibi de çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    15 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

    Karanlıklar Ülkesi, Pearl Harbor ve Göklerin Hakimi gibi filmlerle tanınan Kate Beckinsale (45) ile komedyen Matt Rife (30) arasından aşk iddiaları doğru çıktı. Ünlü oyuncu, 15 yaş küçük yeni sevgilisiyle bir karaoke barda objektiflere yakalandı. 


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DÜNYACA ÜNLÜ ŞEF JAMİE OLİVER'DAN NUSRET AÇIKLAMASI

    Dünyaca ünlü şef Jamie Oliver, Gıda israfını azaltmayı amaçladıklarını belirterek bilinmeyenlerini anlattı. Türk yemekleri hakkında da konuşan 43 yaşındaki Oliver Türk şef Nusret Gökçe için, "Çok kere izledim yemek yapışını. Leziz yemekler yapıyor. Bir gün tanışmayı umut ediyorum. Belki de bana bir tarif öğretir. Çok güzel olur" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    YİNE DİNOZOR TÜRÜ BULUNDU

    Bilim insanları, Arjantin’in Neuquen eyaletinde daha önce bilinmeyen bir dinozor türünün kemiklerini buldu. (Fotoğraflar: Getty Images Turkey/ Arşiv)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    "ARKADAŞIZ" DEDİ ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

    Oyuncu Hande Doğandemir "Arkadaşız' dediği erkek arkadaşıyla bir takside öpüşürken objektiflere yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    JUVENTUS BAŞKANI KIZINA NİL ADINI VERDİ

    Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ile Deniz Akalın çiftinin kızları oldu. Dördüncü kez baba olan Agnelli, kızına Vera Nil adını verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    "YEMİN EDİYORUM BEN DE KÜNEFE YİYORUM"

    Bizim Hikaye dizisinin yıldızı Nesrin Cavadzade'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafındaki yorumuyla gündeme geldi. Bir hayranının, "Üç lahmacun ve bir künefeden sonra bu vücudu görmemeliydim" şeklindeki yorumuna Cavadzade cevap verdi. 36 yaşındaki oyuncu, "Yemin ediyorum ben de yiyorum, ama sonra koşuyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    ZİRVEDE 3 YENİ FİLM VAR

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. 2-4 Kasım 2018 haftası zirveye 3 yeni film oturdu. İşte en çok izlenen filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    THE WALKİNG DEAD FİLMLERİ GELİYOR

    Andrew Lincoln'ın hayat verdiği Rick Grimes'ın odağında olacağı The Walking Dead filmleri için çalışmalar başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    ŞEYMA SUBAŞI'NIN ABLASI KÜBRA AÇIL KONUŞTU

    Şeyma Subaşı’nın pilates eğitmeni ablası Kübra Açıl kardeşinin kendisiyle gurur duyduğunu söyledi: Bazen birlikte yapıyoruz ama akrabayla spor yapmak çok zor. Şeyma’nın Nişantaşı’na gelmesi zor oluyor. Ama benim adıma çok mutlu, ‘Seninle gurur duyuyorum’ diye mesaj atıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    MÜSLÜM'ÜN SENARİSTİ HAKAN GÜNDAY: MÜSLÜM GÜRSES TEK ÖRNEK

    Vizyondaki gişe başarısıyla gündemde olan Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filminin senaristi Hakan Günday, projeye dair açıklamalarda bulundu. "Benim açımdan böyle bir kişiyi, böylesine sanatında özgün, kar tanesi gibi biricik olan birini tanıma fırsatı verdiği için çok olağanüstü öğretici bir süreç" diyen Günday, "Müslüm Gürses bu denli farklı kesimlerce dinlenmiş ve sevilmiş tek örnek. Böylesi dönüşümler çok nadirdir..." ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ROGER FEDERER'DEN EŞİYLE İLGİLİ İTİRAF


    Son olarak ülkesinde düzenlenen İsviçre Salon Tenis Turnuvası finalini kazanarak kariyerindeki 99. ATP Tur şampiyonluğuna ulaşan Roger Federer, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Federer, ayrıca Serena Williams'ın çok ileri gittiğini savundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    ALİ ATAY'TAN YENİ FİLM: CİNAYET SÜSÜ

    Limonata ve Ölümlü Dünya filmleriyle yönetmenlik kariyerinde de adını duyuran Ali Atay, senaryo ekibinde de yer aldığı yeni filmi Cinayet Süsü'nün çekimlerine başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    "İHANETİ NASIL OLDUĞUNU ÖĞRENMESİNİ İSTİYODRUM"


    Star TV'nin sevilen dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 20

    OSCAR VE ALTIN KÜRE ÖDÜLLÜ USTA OYUNCU KNIVES OUT KADROSUNDA

    Yıldız isimlere yer vererek dikkatleri üzerine çeken Knives Out filminin oyuncu kadrosuna son olarak Oscar ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Christopher Plummer dahil oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    UNESCO DÜNYA BELLEĞİ LİSTESİNE ADAY

    UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, "10 ülkenin katılımıyla uluslararası toplumun çok güçlü, görkemli bir Dünya Belleği dosyasını 'Mevlana Külliyatı' olarak sunmak üzere çalışıyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    TOLGA SARITAŞ EMİNÖNÜ'NÜ KİLİTLEDİ

    Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, dizinin Eminönü'de gerçekleştirilen çekimlerinde esnaf ve turistlerin yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    DİZİ KEYFİNİ KATLAMANIN PÜF NOKTALARI

    Sonbaharla birlikte havaların soğumaya başlamasıyla birlikte, evde dizi izlemenin keyfinin katlandığı günler de başladı. Netflix, üyelerinin daha iyi bir dizi deneyimi için platformun özelliklerini hatırlatırken, bilmeyenler için de “en iyi Netflix izleme deneyimi” için işe yarayacak pratik tüyoları paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 24

    'HERKÜL'ÜN SOPASI' TARİHİ GÖZETLEME KULESİNDE

    Adıyaman'ın Gerger ilçesinde Atatürk Barajı kıyısında vatandaşların haber vermesi sonucu bulunan Roma dönemine ait askeri gözetleme kulesinin giriş kapısında, "Herkül'ün sopası"nın kabartması tespit edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    ARZU'NUN ÖLÜMÜNDEN SONRA YENİ PAKT

    Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 40. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    SÖZ DİZİSİNDE BU AKŞAM: KARABATAK KIZ İSTEMEYE GİDİYOR

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız