Magazin ve sanat turu (7 Şubat 2019)

7 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 07.02.2019 - 17:18 Son Güncelleme : 08.02.2019 - 16:44

  • 1

    ÜNLÜLERİN AKIN ETTİĞİ DÜĞÜNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

    Oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde ikiliden davetlilere, "Nikah şekeri vermek yerine bağışta bulunduk" yazılı süs dağıtıldı. İşte detaylar ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Erkan Kolçak Köstendil'e düğünden yansıyan kareler....

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    LEONARDO DICAPRIO NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

    Sevgilisi Camila Morrone ile bir restoran çıkışı objektiflere takılan ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, yüzünü kapüşonuyla örtmeye çalışınca kız arkadaşı durumun komikliği karşısında kendini gülmekten alıkoyamadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    MAHKEMEDEN VELAYET KARARI

    Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa’nın velayetinin babasına verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme Melisa’nın velayetini Ilıcalı’ya verdi. Kararın ardından Subaşı sosyal medyadan yayınladığı mesajda, Biz Acun bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. İkilinin boşanma protokolünün ayrıntılı maddeleri de daha önce ortaya çıkmıştı. İşte nafaka detaylarından tazminata o maddeler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    YENİ SEZONDAN GÖRSELLER

    Dünya çapında izlenme rekorları kıran Game of Thrones’un (Taht Oyunları) finaline sayılı günler kala HBO dizinin yeni sezonundan 14 görsel yayınladı. İşte 14 Nisan'da başlayacak 8. yeni sezondan ilk görseller...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    PEDRO ALONSO'DAN İSTANBUL'A MESAJ VAR

    Türkiye’de izlenme rekorları kıran, fenomen dizi La Casa De Papel’in en çok konuşulan karakterlerinden Berlin'i canlandıran Pedro Alonso, GQ Men of The Year ödül töreni için İstanbul’a geliyor. Alonso, İstanbul'a gelmeden önce mesajını gönderdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    KARDASHIAN KARDEŞLER GALAYA DAMGA VURDU

    AIDS araştırmaları için fon sağlayan yardım kuruluşu amfAR’ın galası dün akşam New York'taki Cipriani Wall Street adlı mekanda yapıldı. Kim ve Kourtney Kardashian, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Milla Jovovich, Candice Swanepoel yıldızlar galada buluştu. Geceye katılan ünlüler kırmızı halı şıklıklarını yarıştırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    HAZAL KAYA GELİNLİĞİ İÇİN 10 YIL ÖNCE SÖZ ALDI

    Beş yıldır birlikte olan Hazal Kaya ve Ali Atay, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Kaya, düğününde 17 yaşındayken söz verdiği tasarımcının gelinliğini taşıyordu...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 8

    SİMPSONLAR'DAN İKİ YENİ SEZON MÜJDESİ

    Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) 31’inci ve 32’nci sezonlarıyla devam edecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    BADE İŞCİL: FAKİR KADIN ROLÜNE TİPİM MÜSAİT DEĞİL

    Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle seyirci karşısına çıkan Bade İşçil, oynadığı roller hakkında, "Hep durumu iyi zengin kızı oynuyorum ama fakire tipim müsait olmuyor herhalde" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    14 MİLYON DOLARLIK NOEL SÜRPRİZİ SATIŞTA

    Kanye West, eşi Kim Kardashian’a sürpriz Noel hediyesi olarak 14 milyon dolara satın aldığı daireyi güvenlik gerekçesiyle sadece iki ay sonra evi satışa çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    'FİLMDEN SONRA TERAPİYE GİTTİM'

    Oscar tarihinde En İyi Film kategorisinde aday gösterilen ilk süper kahraman filmi olan Black Panther'in (Kara Panter) Erik Killmonger'ı Michael B. Jordan'dan itiraf: Filmden sonra terapiye gitmek zorunda kaldım

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 12

    SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARININ MEMLEKETLERİ

    Merakla beklenen Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan mücadelesi başladı. Günler ilerledikçe tanınmaya başlayan yarışmacıların memleketleri de merak ediliyor. İşte Survivor 2019 yarışmacıların memleketleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    SUSAM SOKAĞI'NIN KAMERA ARKASINDAN YANSIYANLAR

    50 yaşına giren Susam Sokağı'nın (Sesame Street) yaratıcıları, program için çalışırken görüntülendi. İşte Susam Sokağı'nın kamera arkasından yansıyanlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ANTARKTİKA'DA KAYIP ŞEHİR Mİ VAR?

    Rusya’nın Antarktika’da bilimsel araştırmalar yaptığı bölgede buzulların altında antik bir kayıp şehrin olabileceği iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 15

    BENSU SORAL'DAN MAKYAJSIZ, OJESİZ VE DAĞINIK PAYLAŞIM

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Son olarak Bensu Soral Instagram hesabındran makyajsız, ojesiz ve dağınık halini paylaştı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    NEYMAR'I DOĞUM GÜNÜNDEN SONRA GALATASARAY MAÇINDA

    PSG'nin yıldızı Neymar'ın çılgın 27. yaş günü partisine katılan ve Brezilyalı futbolcuyla el ele olmasıyla konuşulan Türk manken Manken Elif Aksu, dün Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanan maçı tribünden seyretti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    LA CASA DE PAPEL VE ELİTE'İN ARDINDAN 5 İSPANYOL DİZİSİ

    İspanya yapımı orijinal dizisi La Casa de Papel ve Elite ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran Netflix, İspanya yapımı beş yeni dizinin 2020 yılında yayınlanacağını duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    BRADLEY COOPER: İŞİMİ TAM ANLAMIYLA YAPAMADIM

    Yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendiği A Star Is Born filmi, 8 dalda aday gösterilen ancak En İyi Yönetmen kategorisinde adaylık alamayan Bradley Cooper, "Utandım, çünkü işimi tam anlamıyla yapamadığımı düşündüm" dedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    YENİ NESİL SHAFT FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

    2000 yılında Samuel L. Jackson'un başrolünde oynadığı Shaft filminin aynı isimli devam filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 20

    TÜRKİYE BERLİN FİLM FESTİVALİ'NE GÜÇLÜ GİDİYOR

    Bu yıl Türkiye'den Kız Kardeşler ve Aidiyet filmlerinin yer alacağı festivale, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TRT de katılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 21

    BRAD PITT’Lİ WORLD WAR Z 2 İPTAL

    Brad Pitt’in başrolde yer aldığı World War Z’nin devam filmi iptal edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    FENOMEN BİLGİ YARIŞMASINDA YENİ FORMAT (HADİ'DE ÇIKAN SORULAR)

    Müge Boz'un sunumuyla devam eden, Özge Ulusoy’un ise Hadi Magazin'i sürdüreceği ve bugüne kadar 1,8 milyon kişiye 5 milyon TL’ye yakın ödül dağıtan fenomen bilgi yarışması Hadi, çarşamba günleri yayınlanacak yeni formatı ‘Hadi 100’ ile daha çok ödül dağıtacak. İşte detaylar ve Hadi'de dikkat çeken sorular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    İKSV'NİN ÇEVİRİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 2014 yılında kaybettiğimiz Talât Sait Halman anısına başlatılan Talât Sait Halman Çeviri Ödülü ve bu yıla özel Ahmet Cemal’in anısına verilen Ahmet Cemal İlk Çeviri Ödülü, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve seçici kurul üyelerinin katıldığı bir törenle sahiplerine takdim edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    KENDALL JENNER İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

    Kendall Jenner, kâkül kestirdiği yeni saç stilini sosyal medyada paylaşıp takipçilerine fikirlerini sordu. Jenner’ın yeni saçı takipçileri tarafından beğenilmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    BURCU BİRİCİK: KUZGUN KARANLIK BİR ROMEO&JULIET HİKAYESİ

    Çiçero filmiyle adından söz ettiren Burcu Biricik, Barış Arduç ile başrollerini paylaşacağı Star TV'nin yeni dizisi Kuzgun ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Alem dergisine konuşan Biricik, "Kuzgun, aslında karanlık bir Romeo&Juliet hikayesi diyebiliriz" ifadesini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    GELECEĞİN YÖNETMENLERİ LÜLEBURGAZ'DA YETİŞİYOR

    Lüleburgaz Belediyesi'nin desteklediği bir proje kapsamında açılan film akademisinde öğrencilere ücretsiz eğitim veriliyor. Akademide eğitim gören öğrenciler istihdam edildi. 3 öğrenci, Çiçero sinema filminin kamera arkasında görev aldı. Öğrenciler proje kapsamında bir hafta yurtdışında da eğitim alacak. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    GIGI HADID, NEW YORK MODA HAFTASI'NA DAMGA VURDU

    Gigi Hadid, New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen Tom Ford defilesinin en dikkat çeken modeli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    SEFA ÖZTÜRK’ÜN İLK FİLMİ GÜVEN SOFYA FİLM FESTİVALİ'NDE YARIŞACAK

    Sefa Öztürk’ün ilk filmi Güven, 7-17 Mart'ta düzenlenecek Sofya Uluslararası Film Festivali'nin uluslararası yarışma bölümüne kabul edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    ERKENCİ KUŞ'TAN YENİ TÜRKÜ'LÜ FRAGMAN

    Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci kuş'un 29. bölüm 2. yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 30

    "EFSANE GÜREŞÇİ"NİN HAYATI FİLM OLUYOR

    "Efsane güreşçi" lakaplı başpehlivan Ahmet Taşçı'nın hayatı beyaz perdeye aktarılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    TÜRKİYE'NİN EN ESKİ KÖFTECİSİ (70 YILLIK MÜDAVİMLERİ VAR)

    Hikayesi göç ile başlayan Meşhur Filibe Köftecisi, 126 yıllık lezzetini bugüne taşımayı başarırken, işbaşındaki genç kuşağın dokunuşuyla sosyal medyaya yönelerek satışlarını da artırdı. Şubeleşmeyi planlayan köfteci, lezzetini Beşiktaş ve Kadıköy'e taşıyacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız