MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? sorularının cevabı belli oldu. Artık 5 yarışmacının kaldığı MasterChef'te, ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı bölümde, 2019 sezonu yarışmacılarından Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa geceye konuk oldu. Renkli anların yaşandığı ödül oyunu mücadelesinde kazanan Barbaros ödülü alan isim oldu. Ödül oyunu sonrası oynanan dokunulmazlık oyununda ise haftanın üçüncü eleme adayı Serhat seçildi. Finale kalan Özgül ise potadan son anda sıyrıldı. İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar.

Haberler 18.12.2020 - 08:32

  • 1
    Finale adım adım yaklaşılırken MasterChef'te yarışmacılar ödül oyunu oynayarak stres attı. MasterChef 123. bölümde Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa programa konuk oldu. keyifli anların yaşandığı gecede kura çekilişi ile eşleşmeler yapıldı.
     oldu.
  • 2

    Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa konuk olarak ödül oyununa katıldı. Kura çekilişi sonrasında Emir – Cemre, Eda – Serhat, Alican – Eray, Yasin – Özgül ve Barbaros – Batuhan eşleşmesi sonrası şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmasını istedi.
  • 3
    Bir saatlik sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Finale kalanlar Serhat - Eda, Barbaros - Batuhan ve Cemre - Emir olurken gecenin kazanan çifti, Barbaros ve Batuhan oldu.
  • 4
    MasterChef'te oynanan ödül oyunu sonrası Özgül, Emir ve Serhat eleme oyununda Somer Şef'in Ördek Pastilla tabağını yapmak için mücadele verdi.
  • 5
    Yarışmacılara, bu özel ve zor tarifi hazırlamak için 75 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına baktı. Şefler, verdikleri oybirliği ile potadan kurtulan ilk ismin Emir olduğunu duyurdu.
  • 6
    Emir böylece dokunulmazlığı da almış oldu. Özgül ve Serhat arasında yapılan oylama sonunda MasterChef'te potaya giren üçüncü isim Serhat oldu. Bu haftanın diğer eleme adayları ise Eray ve Barbaros olmuştu.

  • 7

    MasterChef'te geçtiğimiz bölümde Mehmet Şef ile gerginlik yaşayan Barbaros, ödül oyunu sonrası özür diledi. Barbaros, " Mehmet Şef ile bir durum yaşadık. Ben bu durumu düşündüm sabaha kadar. Oradaki hata öngörülemez bir hataydı. Oradaki hata benim hatamdı. O yüzden sizden özür diliyorum" dedi. Barbaros'un özrünün ardından Mehmet Şef, "Gelmişiz yarışmanın son anına spatula var mı, kalıp var mı diyorsun. Bunu dememeniz lazım. Özrünü kabul ediyorum. Emeğinize yazık ben ona feryat ediyorum" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız