Meghan Markle'ın doğum günü mesajlarına tepki: Düşes falan değil

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi düşes Meghan İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki üst düzey görevlerinden çekildiklerini ve ekonomik olarakbağımsızlıklarını kazanmak için çalışmaya başlayacaklarını açıkladıkları günden bu yana attıkları her adım daha da dikkat çekiyor. Ancak bu kez konuşulmasının nedeni doğum günü nedeniyle Kraliyet'ten kendisi için yayınlanan mesajlar. 39 yaşına giren Meghan Markle için yayınlanan doğum günü mesajlarına kullanılan ifadeler tepki topladı.

Haberler 05.08.2020 - 07:15

  • 1

    Kocası Prens Harry ve oğlu Archie ile birlikte İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Meghan Markle'a doğum günü sürprizi....4 Ağustos'ta 39 yaşına giren Markle, ABD'deki yeni hayatında doğum gününü nasıl kutladı bilinmiyor ama geride bıraktığı Londra'daki ailesinden sosyal medya üzerinden kutlama mesajları aldı.

    39. yaşında 39 maddeyle Meghan Markle (Haber Detay Tıkla Oku)

  • 2

    RESMİ HESAPLARDAN PAYLAŞILDI

    İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ve ailesinin resmi hesabı olan The Royal Family ve Prens William ile Kate Middleton'ın resmi Instagram hesabı Kensington Royal'den Markle'ın yeni yaşı için mesaj ve fotoğraflar paylaşıldı.

  • 3

    KRALİÇE'DEN KUTLAMA 

    Kraliçe'nin hesabında, ikilinin, 2018'de birlikte katıldıkları bir etkinlikte çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Fotoğrafın yanı sıra Markle'a mutlu yıllar dileyen bir mesaj yer aldı.

  • 4
    PRENS WILLIAM VE MIDDLETON'DAN DA MESAJ
    Kensington Royal resmi Instagram hesabından da Markle'ın bir görev sırasında küçük bir kız çocuğuyla konuşurken çekilen bir fotoğrafıyla birlikte, doğum günü mesajı paylaşıldı.
  • 5
    SUSSEX DÜŞESİ' UNVANI KULLANILDI
    Her iki paylaşımda da Meghan Markle'dan "Sussex Düşesi" diye söz edilmesi dikkat çekti.Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi, Prens de Sussex Dükü unvanını almıştı.
  • 6
    EVLENİNCE UNVAN ALMIŞLARDI
    Prens Harry ve Meghan Markle, geçtiğimiz 31 Mart'ta resmi olarak aileden ayrılmış ve unvanlarını da bırakmışlardı.
  • 7

    TEPKİ GELDİ

    Hesapların bazı takipçileri de Markle'dan Sussex Düşesi diye söz edilmesine tepki gösterdi ve artık unvanın sahibi olmadığı hatırlatıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız