Meghan Markle: Israr edersek aşılar ve uygun fiyatlar mümkün olabilir

Meghan Markle, Oprah Winfrey ile tartışmalı röportajın yayınlanmasının ardından ilk kez televizyonda göründü. Kırmızı Carolina Herrera elbisesi ile dikkat çeken Düşes,"Pandemiden en çok etkilenen kadınlara öncelik verilmesinin önemli olduğuna inanıyoruz" dedi ve  evsiz/hamile kadınlar yararına faaliyet gösteren bir vakfa bebek bezi ile temizlik malzemesi bağışladı.  (Fotoğraflar: BACKGRID UK)

Haberler 12.05.2021 - 09:31

  • 1
    Meghan Markle ve eşi Prens Harry, corona virüsün yayılmasına karşı dünya çapında aşılama çabalarına destek olmak için Foo Fighters, Jennifer Lopez ve HER gibi aktörlerin yer aldığı bir konserde kampanya başkanlığı yaptı.
  • 2
    Video formatında, 8 Mayıs'ta çevrimiçi olarak gerçekleşen Vax Live izleyicilerine hitap eden Düşesçiçek kırmızısı bir Carolina Herrera elbisesi tercih etti.
  • 3
    İkinci çocuğuna hamile olan Megan Markle "Geçen yıl,tüm toplulukların corona virüsle savaşmak için kahramanca bir araya geldiğini gördük. Bu gece toplandık çünkü ilerideki ışığı görüyoruz. Ama her birimiz kendi yolumuzu bulmalıyız. Vax Live kampanyasının başkanı olarak kocam ve ben iyileşmemizin, herkesin sağlığına, güvenliğine ve başarısına özellikle de bu pandemiden en çok etkilenen kadınlara öncelik verilmesinin çok önemli olduğuna inanıyoruz" dedi.

  • 4
    Salgının başlangıcından bu yana ABD'de 5,5 milyon kadının işini kaybettiğini ve 47 milyon kadının yoksulluğun eşiğinde olduğunu sözlerine ekleyen Markle "Ancak, her ülkeye ve her kıtaya aşı götürmek için birlikte çalışırsak, adil dağılım konusunda ısrar edersek aşılar ve uygun fiyatlar mümkün olabilir. İşte o zaman tam bir iyileşmeye başlayabiliriz" diye konuştu.
  • 5
    Bir anne ve bir anne adayı olarak toplumsal desteğin; güvenli ve erişilebilir hamilelik kaynaklarının ve güvenilir bir desteğin önemini vurgulayan, hamileliğin bir kadın için kırılgan bir süreç olduğunu, özellikle de beyaz olmayan hamile kadınların, bu süreci ne kadar zor geçirdiklerini anlatan Meghan Markle evsiz ve hamile kadınlar yararına faaliyet gösteren bir vakfa bebek bezi ve temizlik malzemesi bağışladı.


  • 6
    Meghan Markle ve Prens Harry, bağışlarını Harvest Home adlı kuruluş yararına yaptı. Kurum, haberi sosyal medya sayfasından paylaştı. Harvest Home adlı kurum Instagram sayfasında "Prens Harry ve Meghan Markle'ın kurduğu Archewell Vakfı'nın bir temizlik ürünleri firmasının da desteğiyle kendilerine bebek bezi, temizlik malzemeleri ve hamile ya da çocuklu kadınların ihtiyaç duyacağı diğer ürünleri bağışladığını" duyurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız