Meghan Markle ve Prens Harry’nin 30 milyon dolarlık Spotify anlaşması tehlikede

Meghan Markle ve Prens Harry çifti, Spotify ile yaptıkları 30 milyon dolarlık anlaşma kapsamında 2021 boyunca içerik üretecekti, ancak hiçbir şey yapmadı. Bu durumun dakika başına 665 bin dolara mal olduğunu fark eden Spotify, anlaşmayı iptal edebilir.

Haberler ntv.com.tr 02.12.2021 - 09:58

  • 1

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin, bu yıl herhangi bir içerik üretemedikleri Spotify ile 30 milyon dolarlık anlaşmaları tehlikede.

    Spotify, geçen yıl ünlü çiftin 2021 boyunca içerik hazırlayacağını duyurmuştu.

    The Sun'ın haberinde, anlaşmanın şimdiye kadar dakika başına 665 bin dolara mal olduğunu fark ettikten sonra, Spotify yetkililerinin, çiftin neden herhangi bir içerik üretmediği konusunda "şaşırdığı" belirtildi.
  • 2

    Spotify’ın yöneticilerine çiftle sözleşmeyi sona erdirme ve böylece gelecek milyonlarca dolarlık ödemeden kurtulma talimatı verildiği de gelen bilgiler arasında.

    Spotify yöneticilerinin, içerik üretmeleri ve milyonlarca dolarlık anlaşmanın geleceğini korumak için çiftin Archewell Audio markasını nazikçe uyardığı söyleniyor.
  • 3

    Spotify, ünlü çiftin Archewell Audio adıyla yapacağı podcast yayınının ilk serisinin 2021’de tamamlanmasını bekliyordu.

    Meghan ve Harryikilisi, geçen yıl aralık ayında, Noel döneminde platformayalnızca bir bölüm yüklediler. Bu,Elton John, Tyler Perry, Naomi Osaka ve James Corden ile konuştukları özel bir Noel bölümüydü.
  • 4

    Meghan Markle, temmuz ayında ikinci çocuğu Lilibet Diana’yı dünyaya getirdi ve beş aylık doğum izni planı yaptı.

  • 5

    Ancak yine de Lilibet’in doğumundan bu yana çeşitli etkinliklerde boy gösterdi. Eylül ayında Harry ile birlikte New York’taki 11 Eylül anmasına katıldı, iklim değişikliğine dikat çekmek için Central Park’ta yapılan Global Citizen konser serisinde konuşma yaptı.

  • 6

    Bu arada Prens Harry, başka yayıncıların podcast’lerine konuk olmayı sürdürdü. Onlardan biri de mayıs ayında katıldığı ve hayatını Jim Carrey’nin The Truman Show filmine benzettiği Dax Shepard’ın Armchair Expert adlı programıydı.

    Sussex çifti aynı zamanda mart ayında Oprah Winfrey’in programına katılmış, sansanyonel bir söyleşiye imza attı. Meghan Markle, bu ayın başında da Ellen DeGeneres’in TV programında boy gösterdi.

  • 7

    NETFLIX'LE 180 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA

    Meghan ve Harry çifti, Netflix ile de 180 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı.

    Harry tarafından 2014 yılında gaziler için başlatılan Invictus Oyunları etkinliği ile ilgiliHeart of Invictus adlıbirbelgesel halihazırda var.Meghan Markle, Pearl adında bir animasyon dizisi hazırlığında olduklarını belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız