Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'den açıklamalar: Babam 24 yaşında bir kızı olduğunun farkında

Şarkıcı Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtlarını ve mesaj görüntülerini yayınlamasının ardından Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir açıklamalarda bulundu. Erbil'in evine giden Bilir, "Evinin önü çok kalabalıktı, silahlı adamlar vardı" derken Yasmin Erbil ise, "Sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Babam 24 yaşında bir kızı olduğunun farkında" diye konuştu. 

Haberler 07.10.2021 - 17:21

  • 1
    Fenomen ve şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia ederek cep telefonuyla mesajlaşma görüntülerini yayınladı. Ronay, mahkemeye başvurarak ünlü şovmen hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı. Erbil suçlamaları reddederek "Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım o benim asistanımla irtibat halinde ben değilim" dedi.


  • 2
    Gelişmelerin ardından Erbil, Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'i evine çağırdı. Görüşme sonrası Ronay, "Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Sanırım artık nişanlım değil" derken Bilir ise 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak kendisini savundu.


  • 3
    Bilir, "Çevremden de çok telefon alınca konuyu çözmek için Mehmet Ali Erbil'le görüşmek istedim. Beni evine davet etti. Sarıyer'deki evine gittim. Evinin önü çok kalabalıktı, silahlı adamlar vardı. Arayıp 'beni tongaya mı düşürmeye çalışıyorsun, kapıda silahlı adamlar var' dedim... 'Sıkıntı yok gel' dedi. Girdik içeri normal konuştuk" dedi.


  • 4
    Erbil'e 'Ece'nin bu konularla gündem olmasını istemiyorum, senden özür mesajı bekliyorum' dediğini aktaran Bilir, Erbil'in 'Tamam senin için yaparım' dediğini ancak videodaki özür kısımlarının silinerek yayınlandığını iddia etti.


  • 5
    Bilir sözlerini şöyle sürdürdü: "Bana ‘Ece’yi sattın, kaç para aldın’ gibi mesajlar atıldı. Benim Mehmet Ali Erbil’in parasına ve ününe ihtiyacım yok. Ece benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını çok iyi biliyor."


  • 6
    64 yaşındaki Erbil'in kızı Yasmin Erbil de gelişmelerin ardından bir mesaj yayınladı. Erbil, "Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir, sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum" dedi.


  • 7
    "Hepsini görüyorum" diyen Erbil, "Ama ben 2018'den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birinin kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız