Mehmet Aslantuğ: Tamam biraz romantiğim de, o kadar da değil be abi!

Kardeş Çocukları dizisiyle Star TV’de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Aslantuğ, kendisine yakıştırılan romantik benzetmesine yanıt verdi: Tamam biraz romantiğim de, o kadar da değil be abi! Ben bile sıkıldım bu denli romantik yorumlardan, sorulardan."

Haberler 27.01.2019 - 10:15

  • 1

    Yeni dizisi Kardeş Çocukları ile Star TV ekranında seyirciyle buluşacak olan Mehmet Aslantuğ, “Buradaki karakterim temsil ettiği düzenden bağımsız, kişisel serüveni, duyguları hariç, ipoteksiz bir karakter. Böyle birini özlemiştim doğrusu” dedi.

  • 2

    Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Aslantuğ, kendisi için yapılan “Yetenekli oyuncu, cool adam, iyi baba, mutlu eş” tariflerini şöyle yorumladı:

    “İyi olup olmadığımı veya ne kadar iyi olduğumu ben tespit edemem ki. Sana gerçekliğimi anlatayım... Bildiğim şu ki; çocukluğum dahil, içimde sakladığım başka bir ben hissetmedim. Olsaydı, bir yerinden yakalardım galiba! Ayrıca cool filan da değilim, sahiden değilim!”

  • 3

    Ünlü oyuncu özlem duyduğu şeyleri, “Vicdanı ve ahlakı! Akılla kirletilmeyen bir dünyaya rağmen temiz kalmaya dair iradeyi!” şeklinde açıkladı.

  • 4

    “Sırça köşk adamı değilim. Masamda kuşsütü aramadım, aramam. Bir paranın üstünde oturduğum filan da yok!” diyen Aslantuğ, “Hep birlikte iyiysek ne âlâ, değilsek ‘rağmen iyiyim’ deme şımarıklığım hiç olmadı. Memnun olacağımız daha iyi günlerimiz olmalı, olacak!” dedi.

  • 5

    “Enseyi karartmadan çalışıp umudu diri tutmak. Çocuklarımız için! Onların, bu kadim topraklara ait olmaktan gurur duymalarını sağlamaktan başka çaremiz yok. Mümkün!” diyen ünlü oyuncu, değiştirmek istediği şeyi, “Umudu dağıtan, karartan, çökerten her şeyi!” olarak tarif etti.

  • 6

    Aslantuğ, “Gerçekten romantik misiniz yoksa bu bir imaj mı?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Biraz ben, biraz da imaj herhalde. Tamam biraz romantiğim de, o kadar da değil be abi! Ben bile sıkıldım bu denli romantik yorumlardan, sorulardan...”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız