Melike İpek Yalova kimdir?

(Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova kaç yaşında ve nereli?)

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova’nın kariyeri dizinin takipçileri tarafından çokça merak ediliyor.  Başarılı oyuncu yakın zamanda Altuğ Gültan ile dünyaevine girmişti. Peki, Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjganı, Melike İpek Yalova kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberler 22.01.2021 - 14:50

  • 1

    MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

    29 Nisan 1984, İstanbul doğumlu Melike İpek Yalova, Türk sanatçı ve dizi oyuncusudur. 37 yaşındaki güzel oyuncu, Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.  

  • 2

    MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

    Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün ardından, Roma’da, La Sapienza Universitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi masterı yapan Melike İpek Yalova, kariyerine oyuncu olarak devam ediyor.

  • 3

    MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

    Çocukluğunda babasını rol model aldığını belirten başarılı oyuncu, 2011 yılında Elele dergisine verdiği röportajda, “Yaşıtlarım çizgi film izlerken, tartışma programları izliyordum” ifadelerini kullandı.

  • 4

    BALIKÇIDA KEŞFEDİLDİ

    Bebekte bir arkadaşıyla öğle yemeği yerken tesadüfen Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Nermin Eroğlu’nun dikkatini çeken oyuncu, dizinin ilerleyen bölümlerinde Kastilya Prensesi Isabella karakteri olarak kadroya dahil oldu.

  • 5

    KASTİLYA PRENSESİ

    İlk olarak 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi Isabella karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember, Can Feda ve İnsanlık Suçu gibi çeşitli projelerde rol aldı.

  • 6

    TÜRKAN ŞORAY'A BENZETİLİYOR

    Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu, sevenleri tarafından sıkça Türkan Şoray’a benzetiliyor.  Türkan Şoray'ın çok beğendiği ve saygı duyduğu biri olduğunu belirten başarılı oyuncu, Türkan Şoray’a benzetilmesiyle ilgili olarak, “Ben sadece gözüme rimel sürmeyi ve kalem çekmeyi seviyorum o kadar” İfadelerini kullandı.

  • 7

    BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN MÜJGANI

    Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat vermeyi devam ediyor.

  • 8

    DÜNYAEVİNE GİRDİ

    Melike İpek Yalova, 2019 yılında Altuğ Gültan ile  evlenerek dünyaevine girdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız