Menajerimi Ara 36. yeni bölüm fotoğrafları

Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 36. bölümü 2 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek. Yeni bölüm konuları Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem’in beraber tiyatro sahnesini paylaşırken tutuştuğu büyük kavga, menajerleri Kıraç ve Dicle’ye de yansıyor. İşte Menajerimi Ara 36. bölüm fotoğrafları ve konusu...

Haberler 29.04.2021 - 12:39

  • 1
    Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın 36. bölümü 2 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek.
  • 2

    YENİ BÖLÜM KONUSU

    Menajerimi Ara 36. bölümde Arzu, uğruna hem kendisinin hem de Çınar’ın başını belaya soktuğu projeye seçilmesi sonucu ilk kez sete çıkarken Çınar, uçarı bir karaktere sahip Arzu’ya set adabını öğretmek için kolları sıvıyor. 

  • 3

    Peride, Yeşilçam’da çocuk oyuncu olarak hafızalara kazanan eski oyuncusu Cüneyt’e bir reklam filmi ayarlamanın mutluluğunu yaşarken, yıllar sonra hatırlanmanın heyecanını yaşayan Cüneyt’in göz ardı ettiği sağlık durumu ise Peride’yi oldukça endişelendiriyor.

  • 4
    Sevilen dizi bu haftaki bölümünde başarılı oyuncular Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem’i ağırlıyor. Aynı tiyatro oyununda yer alan ikilinin yaşadığı büyük anlaşmazlık menajerleri Kıraç ve Dicle’yi de karşı karşıya getiriyor.
  • 5
    Burcu Altın Deprem’in kendisini sahneden ittiğini iddia eden Bala Atabek, öfkeyle Kıraç’ı yanına çağırırken büyük bir suçlamayla karşı karşıya kalan Burcu Altın Deprem ise Dicle’ye haber veriyor.
  • 6
    Hangisinin doğru söylediği merak uyandırırken, bu durum Kıraç ve Dicle’yi bir kez daha zorlu bir çekişmeye sokuyor. İkili arasında sinirlerin gerildiği yeni bölümde Kıraç, öfkeyle Dicle’nin ajanstan kovulmaması için bir yandan Ceyda’yı tuttuğunu, bir yandan da Barış’ı İrem’le oynamaya ikna ettiğini söylüyor. Dicle ise gözyaşlarına boğuluyor.
  • 7

    Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

    Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

    MENAJERİMİ ARA 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız