Mesut Özil, Mandy Grace Capristo ile barıştı

İngiltere'de Arsenal formasıyla gösterdiği performansla konuşulan hatta eski takımı Real Madrid'in gündeminde olduğu iddia edilen Mesut Özil (27) bu kez eski sevgilisi şarkıcı Mandy Grace Capristo (26) ile barışmasıyla Almanya gündemine oturdu.

Haberler 24.08.2016 - 11:26

  • 1

    EL ELE FOTOĞRAFLAR

    Alman Bild gazetesi, daha önce iki kez ayrılan ünlü çiftin, Mandy'nin Almanya'nın Bürstdat şehrinde el ele gezerken çekilen fotoğraflarını yayınladı.
  • 2

    SÜRPRİZ YORUMU

    Mesut Özil ile Mandy Capristo'nun yeniden bir araya gelmeleri Alman basını tarafından 'sürpriz' olarak değerlendirildi.
  • 3

    ŞÖHNETİ DÜNYAYA YAYILDI

    Almanya'nın en ünlü şarkıcıları arasında yer alan Mandy Capristo'nun şöhreti, Mesut Özil'le aşk yaşamaya başladıktan sonra dünyaya yayıldı.
  • 4

    ÇAPKINLIK BİTİRDİ

    Mesut Özil ile Mandy Capristo 2012’de ilk kez aşklarını ilan etti. İki yıl sonra ise Mesut Özil’in çapkınlıkları yüzünden Mandy Capristo ayrıldı. Ama ayrılıkları uzun sürmedi.
  • 5

    BAĞLARI KOPMADI

    2015’te sevgililer yeniden birleşmelerini kutladı. Fakat birliktelikleri uzun sürmedi. Mandy, Londra’da Mesut Özil’in evinden taşındı. Ama iki sevgili birbiriyle bağlarını tüm ayrılıklara rağmen koparmadı. Ayrıldıktan bir süre sonra tekrar bir araya geldiler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız