Murat Yıldırım'ın Kim Milyoner Olmak İster'den alacağı ücret belli oldu

Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Yıldırım'ın alacağı ücret belli oldu.

Haberler 14.01.2017 - 09:30

  • 1
    Kim Milyoner Olmak İster'i sunmaya hazırlanan Yıldırım'ın, aylık 150 bin TL alacağı öne sürüldü.

    Son olarak Gecenin Kraliçesi dizisiyle izleyici karşısına çıkan Yıldırım, başrolünü üstlendiği dizide bölüm başına 45 bin TL almıştı.
  • 2
    ATV ekranlarında yayınlanan yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'i ilk bölümünden 343. bölümüne kadar Kenan Işık sunmuştu. Işık, 2014 mart ayında spor yaparken beyin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalmıştı.
  • 3
    69 yaşındaki Işık'ın geçirdiği kaza sonrası görevi bir süreliğine aralarında İlber Ortaylı, Yılmaz Erdoğan, Engin Altan Düzyatan, Kenan İmirzalıoğlu ve Zafer Ergin gibi birçok ünlü ismin olduğu sanatçı dostu destek için programın sunuculuğunu üstlenmişti.
  • 4
    Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada üç gün izleyicileriyle buluşan programının sunuculuğunu daha sonra ise 371. bölümden itibaren Selçuk Yöntem yapmaktaydı.
  • 5
    37 yaşındaki Yıldırım geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, "Hayırlı olsun. 'Kim Milyoner Olmak İster' ATV..." yazarak programın yeni sunucusu olduğunu duyurmuştu.
  • 6

    Memleketi Adana’da kendisi gibi oyuncu olan Faslı Imane Elbani’yle geçtiğimiz aralık ayında evlenen Murat Yıldırım, şu projelerde yer aldı: 

    FİLM

    Organize İşler
    Araf Cenk
    Güz Sancısı Behçet 
    Kırımlı Sadık Turan 
    Kocan Kadar Konuş Sinan Oyuncu 
    Kocan Kadar Konuş: Diriliş Sinan Oyuncu 

    DİZİ

    Ayrılsak da Beraberiz
    Hayat Bilgisi
    Patron Kim?
    Ölümsüz Aşk
    Bütün Çocuklarım Mesut
    Büyük Yalan Okan
    Fırtına Ali Oyuncu (başrol)
    Asi Demir Oyuncu (başrol)
    Ey Aşk Nerdesin Polis (Konuk Oyuncu)
    Aşk ve Ceza Savaş Oyuncu (başrol)
    Suskunlar Ecevit Oyuncu (başrol)
    Gecenin Kraliçesi[5] Kartal Oyuncu (başrol)

    CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MURAT YILDIRIM'A HEDİYE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız