Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal, eski sevgilisi Marko Miskoviç'e mi döndü?

Mustafa Sandal ile ayrılacakları konuşulan ancak dedikodulara inat mutlu aile fotoğrafları yayınlayan Emina Sandal’ı, Sırp basını manşet yaptı: Emina, eski aşkı Miskoviç’e geri döndü. Emina Sandal Instagram hesabından açıklama yaptı.

Haberler 14.02.2018 - 08:45 Son Güncelleme : 14.02.2018 - 19:36

  • 1
    Boşanacakları iddia edilen ancak evliliklerinin belirsiz durumda olduğunu söyleyen Mustafa ve Emina Sandal çiftinin ilişkilerinin "Başka biri yüzünden" tehlikede olduğu iddia edildi.
  • 2
    Sabah'tan İlker Gezici'nin haberine göre, Sırbistan'da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina'nın eski sevgilisi Marko Miskoviç'e geri döndüğünü iddia etti.
  • 3
    İkilinin yeniden görüşmeye başladığını yazan dergi, "Emina ile Marko bir dönem büyük aşk yaşamış, hatta o dönem evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi" diye yazdı.
  • 4

    Adı Emina ile anılan Marko Miskoviç, Sırbistan'ın büyük bankalarından birinin veliahdı.
  • 5

    İDDİALARA INSTAGRAM'DAN YANIT VERDİ

    Sırp gazetelerindeki haberlerden sonra Emina Sandal sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Emina Sandal, Mustafa Sandal ile birlikte fotoğrafını paylaşarak "Basında çıkan haberler tamamiyle uydurma ve yalan haberdir. Mustafa ve ben sadakatimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Bu süreci iki çocuk anne-babasına yakışır şekilde tamamlayacağız. Bugüne kadar sizden hiçbir şeyi saklamadık. Bizim ağzımızdan açıklama yapılmadıkça bu tip yalan haberlere ve iftiralara itibar etmemenizi rica ederim." mesajını paylaştı.
  • 6
    Daha önce Mustafa Sandal ile boşanma protokolü bile imzaladıkları yönündeki haberleri üzerine Emina Sandal açıklama yapmıştı. 10 yıldır evli olduğu eşi için Sandal, "Şu an Mustafa’yla belli bir dönemden geçiyoruz. Boşanıp, boşanmayacağımız belli değil. Bazı sorunlar oldu ama net bir şey yok” dedi.
  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız