Naomi Campbell toptan koruyucu tulum alışverişi yaptı

Ünlü süper model Naomi Campbell'in germofobisi (mikrop korkusu) corona virüs salgınıyla birlikte üst seviyeye çıktı. Salgın döneminde koruyucu tulumla dolaşmaya başlayan Campbell, internetten toplu tulum siparişi verdiğini söyledi.

Haberler 15.12.2020 - 10:01

  • 1

    Germofobik (mikroplardan korkan) olduğu bilinen ünlü model Naomi Campbell, corona virüs salgınından önce de sık sık maskeyle ve eldivenle uçak seyahati görüntülerini paylaşıyordu. Hatta uçakta koltuğa oturmadan önce koltuğu temizlediğini gösteren videolar paylaşıyordu.

  • 2

    Corona virüsle birlikte önlemlerini üst seviyeye çıkaran 50 yaşındaki İngiliz model, salgın döneminde de koruyucu tulum ve koruyucu gözlükle dışarı çıkmaya başlamıştı.

  • 3

    Campbell, internet alışverişi yaparak koruyucu tulumlardan toplu olarak satın aldığını açıkladı. Tulumları internet sitesinde bulacağı yönünde ünlü model Linda Evangelista’dan tavsiye aldığını söyleyerek Evangelista’ya teşekkür etti.

  • 4

    “Çok komik çünkü tulumları ilk giydiğimde insanlar ‘Onları hastaneye vermeli. Neden çalıyor?’ diyordu. Benim tulumları hastaneden çaldığımı düşünüyorlardı” ifadesini kullandı.

  • 5

    MÜZEYE BAĞIŞLAYACAK

    Corona virüs salgınıyla birlikte hijyen seviyesini üst noktaya taşıyan Campbell, daha önce, İngiltere’nin Bath şehrindeki Moda Müzesi’nin isteği üzerine tulumlarını müzeye bağışlayacağını açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız