Nickayla Rivera ölen ablası Naya Rivera'nın eski eşinin evine taşındı

Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın ölümünün ardından kız kardeşi Nickayla Rivera; gündeme oturdu. Ablasının eski eşinin evine taşınan genç model, söylentiler üzerine yeğeni ile ilgilenmek ve bakımını üstlenmek için Ryan Dorsey'in yanına taşındığını açıkladı. 

Haberler 30.09.2020 - 08:48

  • 1
    Oğlu Josey Hollis Dorsey ile birlikte 8 Temmuz'da California'daki Piru gölüne giden ve 13 Temmuz'da da cansız bedeni bulunan Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın hayatını kaybetmesi sonrası kız kardeşi Nickayla Rivera; gündeme oturdu. Bunun nedeni ise Nickayla, ablasının eski eşinin evine taşınması oldu.
  • 2
    Rivera'nın 25 yaşındaki kız kardeşi Nickayla Rivera'nın son dönemlerde ablasının eski eşi Ryan Dorsey ile sık sık bir araya geldiği görüldü. Nickayla, California'da Ryan Dorsey ile bazen alışveriş yaparken bazen de 5 yaşındaki yeğeni Josey ile parkta oynarken objektiflere yansıdı.

  • 3
    Bu durum dışarıdan bakıldığında ikili, hakkında farklı söylentilere yol açtı. Nickayla Rivera ise konuyla ilgili sosyal medyadan cevap verdi.

  • 4
    Rivera, ablasının vefatından sonra yeğeni ile ilgilenmek ve bakımını üstlenmek için Ryan Dorsey'in yanına taşındığını söyledi. Nickayla Rivera, 5 yaşındaki yeğenini desteklemek için böyle bir karar verdiğini belirtti.
  • 5
    Rivera, bu durumun dışarıdan nasıl göründüğünü umursamadığını çünkü kimsenin katlandıkları acıyı göremediğini de söyledi.
  • 6
    Naya Rivera'nın kız kardeşi, öğrendiği en önemli şeyin başkalarını yargılamak değil merhamet göstermek olduğunun altını çizdi. Rivera, "Umarım siz hepiniz aynısını yaparsınız" dileğinde bulundu. Nickayla, ablasının aksine modellik yaparak geçimini sağlıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız