Nicole Murphy'nin alkali su tercihi

Ünlü oyuncu Eddie Murphy'nin eski eşi Nicole Murphy, önceki gün Kaliforniya'da gittiği spor salonundan çıkarken objektiflere yansıdı. 53 yaşındaki Murphy'nin 30 dolar'a satılan iyonize edilmiş alkali su* tercih etmesi dikkat çekti. 

Haberler 30.01.2021 - 14:24

  • 1
    Uzun bir süredir sosyal medya hesabından takipçileriyle formda kalmanın tüyolarını paylaşan eski manken Nicole Murphy, önceki gün Batı Hollywood'da gittiği spor salonundan çıkarken görüntülendi. Leopar desenli bir tayt giyen Murphy, kombinini karnını ve bel kısmını açıkta bırakan bir tişört ile tamamladı.

  • 2
    Prada'nın 1250 euro değerindeki siyah retro bel çantasını kullanan Nicole Murphy, corona virüse karşı tedbir amaçlı aynı renk maske taktı.

  • 3
    Kombininin ince bir kolye ile tamamlayan Murphy'nin spor çıkışı 30 dolara satılan iyonize edilmiş alkali su tercih etmesi dikkat çekti.

  • 4
    53 yaşındaki eski manken, kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etmesinin ardından evinin yolunu tuttu. Bir süre önce babaanne olan Nicole Murphy'in, beş çocuk dünyaya getirmiş olmasına rağmen fit görüntüsünü korumayı başardığı görüldü.

  • 5

    * ALKALİ SU NEDİR?


    Bu dönemlerde oldukça popüler olan içeceklerin de başında gelen "mucizevi su" en dikkat çeken yanıyla "zayıflatan su" olarak da anılan alkali su, sağlıklı yaşam sırlarını yakından takip edenlerin bildiği bir içecek. Suyun ideal pH değerinin ve temizliğinin korunabilmesi için de suyu alkalileştirmek gerekiyor. Alkali suyun vücudu temizlediği, zayıflamaya yardımcı olduğu, vücudun pH dengesini sağladığı gibi daha bir sürü yararı anlatılıyor.

    ALKALİ SU NASIL YAPILIR?

    Suyun alkali hale gelmesi için birkaç malzeme yeterli olacaktır. İlki limon. 1 adet limonu dilimleyerek suyun içerisine attın ve 8 saat kadar bekletin. Beklettikten sonra içerisine 2 litre suya 1 çay kaşığı olacak şekilde deniz tuzu ilave edin ve güzelce karıştırın. Bu şekilde suyunuzun pH değeri yükselecek ve alkali hale gelecektir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız