Okan Bayülgen magazin gündemini değerlendirdi

Okan Bayülgen, gündemdeki magazin olaylarından siyasete, Cem Yılmaz’dan Sıla’ya, Şebnem Bozoklu’dan Acun Ilıcalı’ya kadar pek çok konuda samimi açıklamalar yaptı. İşte Hürriyet'e konuşan Bayülgün'in açıklamalarından satırbaşları

Haberler 12.09.2016 - 10:28 Son Güncelleme : 12.09.2016 - 10:40

  • 1

    KANEPEYE DÖNÜŞ

    Yeni programda kanepeye dönüş yapıyorum. Neden? Çünkü yuvarlak masadan sıkıldım. Yıllar önce herkes kanepeye bardak gibi dizilirken, “Ben onunla yan yana oturmam” diyen kaprisli sanatçılar yüzünden masaya geçmiştim.
  • 2

    "BİZDE ISTIRAP"

    Amerikalılar gibi; tek başına, kısa. Sonra yana geçiyor. Sonra hep beraber konuşuyoruz ve bitiyor. Amerikalı 10 dakika konuşuyorsa ben onu 30 dakika yaparım adam başı. Ama tabii onlar 10 dakika bile konuşsa bir içerik var. Bizde en büyük ıstırap bu...
  • 3

    "BİR ŞEY SÖYLERSE DİZİ BATACAK"

    Mesela yıllar içinde çok hoş, çok güzel insanlar geldi dizi sektörüne. O çocukları menajerleri son anda getiriyorlar stüdyoya, sanırsın çocuğu ilkokula başlatıyorlar. Arada terini siliyorlar. Boks antrenörü gibi o menajerler ve sürekli çocuğa diyorlar ki, “Sakın bir şey söyleme”. Çünkü çocuk bir şey söylese dizi batacak!
  • 4

    "MÜZİSYENLER DAHA AKILLI"

    Orada çocuğa bir imaj çıkarmışlar; “serseri aşık” imajı mesela. Alakası yok oğlanın oysa... Bizim talk show’cuların kaderi bu yüzden müzisyen hırpalamaktır. Çünkü müzisyenler dizi oyuncularına göre daha akıllıdır. Ya da batıracakları para miktarı bir albüm kadardır. Öbürü konuşunca bütün diziyi batırıyor.
  • 5

    "YENİKAPI'NIN KAHRAMANI HALKTI"

    Yenikapı'nın gerçek kahramanı halktı, ikramlı teknelerle gidip bayrak sallayan sanatçılar değil.
  • 6

    ATİLLA TAŞ BİLE TUTUKLANDI

    Müzisyenler dizi oyuncularına göre daha akıllı. Sıla kendi işini yapan bir müzisyen olduğu için cesur. Baksana Atilla Taş bile tutuklandı.
  • 7

    "MÜZİSYENLER DAHA ÇOKTU"

    Mesela Yenikapı’da kaç tane dizi oyuncusu, kaç tane müzisyen vardı? Yüzde 90’ı müzisyendi.
  • 8

    "O ADAMLAR BARIMA GELEMEYECEK"


    Bence yılın magazin olayı, Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’yı almaya gelen minibüsün, benim açacağım barın sokağına sokulmaya çalışılmasıdır. Çünkü oraya araba giremiyor. Bence olay odur. Oraya araba giremiyor ve araba giremediği için de çok mutluyum. Hani kapıda Ferrari’den bıkmış gibi valeye Ferrari veren adamlar var ya, “Al şunu gözüm görmesin” diye böyle, işte o adamlar benim barıma gelemeyecek diye seviniyorum.
  • 9

    "CEM-EBRU AŞKINA ŞAŞIRMADIM"

    Cem Yılmaz ile Ebru Şallı'nın aşkına şaşırmadım. Bu yaz Cem'le birkaç kerebir araya geldik, böyle bir şey yapacakmış gibi duruyordu zaten.
  • 10

    "DENİZE ÇIPLAK GİRMELİYDİ"

    Bence Şebnem Bozoklu'nun denize iç çamaşırlarıyla girmesi hiç hoş bir şey değil. Çıplak girmeliydi.
  • 11

    "EVLİLİĞİ BIRAKTIK"

    Selin ile ayrıldığımızı nereden çıkartıyorsunuz. Hiç ayrılmadık. Biz artık evlilikten azadeyiz. Nasıl sigarayı, şekeri bırakıryorsun, biz de evliliği bıraktık.
  • 12

    "ACUN'A BAYILIRIM"

    Ben Acun Ilıcalı'ya bayılırım, çok tatlı adam. Hiçbir sorunum yok. Tabii ki bazı adamların yaptıklarını beğenmeyeceğiz. Özellikle bize hitap etmiyorsa, yanlış etikle, yanlış yayıncılık yapılıyorsa...
  • 13

    "YER YERİNDEN OYNARDI"

    Yaşadığım ve unutamadadığım çok magazin olayı var ama hiçbir yerde yazılmadı. Yazılsaydı yer yerinden oynardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız