Orlando Bloom elinde gözyaşartıcı spreyle dolaşıyor

Orlando Bloom (43) ile Katy Perry (35) takıntılı hayran kabusuyla uğraşıyor. Bloom, dün Los Angeles'ta kahve alırken elinde gözyaşartıcı spreyle görüntülendi. 

Haberler 21.09.2020 - 13:04

  • 1
    Orlando Bloom, takıntılı bir hayranlarının nişanlısı Katy Perry ile birlikte kaldıkları evlerine girmesi olayından sonra dışarı biber spreyiyle çıkmaya başladı.
  • 2
    43 yaşındaki oyuncu dün Los Angeles'ta kahve alırken elinde gözyaşartıcı spreyle görüntülendi.
  • 3
    Bloom'un otomobilinin kapısını açarken bile spreyi elinden düşürmemesi dikkat çekti. İşte Hollywood yıldızının korku içinde dolaşmasına neden olan olayın geçmişi...
  • 4
    43 yaşındaki ünlü oyuncu, 38 yaşındaki saldırgan William Terry’ye yasaklama emri verilmesinden günler sonra ilk kez California’da görüntülendi.
    Saldırgan, çiftçin Los Angeles’taki malikanesine Katy Perry ve bebekleri Daisy evdeyken girdi ve güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Evde 35 yaşındaki şarkıcı Katy Perry’yi arayan ve çifti aralık ayından bu yana Twitter’da taciz mesajlarıyla hedef alan Terry tutuklandı.


  • 5
    Saldırganın taciz içeren mesajlarında kendisini aktif bir nişancı olarak tanımlaması dikkat çekmişti. Saldırgan ayrıca, Bloom’un eski eşi Miranda Kerr ve dokuz yaşındaki oğlu Flynn’in coorna virüse yakalanıp ölmesini dilediği mesajlar da atmıştı.  Terry, 3 Ağustos'ta Katy Perry'nin evine girmeye çalıştı ve yıldızın onu içeri davet ettiğini iddia etti.



  • 6
    Şarkıcı, mahkemede korktuğunu söyledi Terry için bir yasaklama emri çıkarıldı. Perry, mahkemede, Terry’nin tehlikeli olduğunu ve Orlando Bloom’un boynunu kırmak istediği şeklinde tehditler savurduğunu belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız