Paris Hilton salgından etkilenenlere destek için evden DJ'lik yaptı

Paris Hilton, corona virüs salgınından etkilenenler için yardım toplama amacıyla düzenlenen Triller Sanal Müzik Festivali kapsamında evde DJ performansı sergiledi.

Haberler ntv.com.tr 13.04.2020 - 11:32 Son Güncelleme : 13.04.2020 - 11:33

  • 1

    Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, zaman zaman DJ’lik yaparak sahnelerde yer alıyor. 39 yaşındaki Hilton, corona virüs salgınında etkilenenler için yardım toplama amacıyla yapılan üç günlük sanal müzik festivali Triller’de yer aldı.

  • 2

    10 Nisan’da başlayan Triller Sanal Müzik Festivali, dün akşam sona erdi. 100’den fazla sanatçının destek verdiği festivalde Paris Hilton'un yanı sıra Snoop Dogg, Marshmello, Migos, Pitbull ve Wyclef Jean gibi isimler de yer aldı.

  • 3

    Dün Instagram’ından festivale katılacağını duyuran Hilton, “Ev karantinasında size performans sergilemeyi iple çekiyorum” notunu yazdı.

    Sosyal medyadan canlı olarak yayınlanan etkinliğe Hilton, Los Angeles’taki evinden katıldı.

  • 4

    Etkinlikten elde edilen gelir, Covid-19'dan olumsuz etkilenenlere yardım eden hayır kurumlarının yanı sıra No Kid Hungry ve Music Cares vakıflarına da gidecek.

  • 5

    10 MİLYON DOLAR BAĞIŞ

    Festival öncesi Paris Hilton ve ailesi, salgınla mücadele için 10 milyon dolar bağışlamıştı.

  • 6

    Paris Hilton’un büyükbabası Conrad N. Hilton tarafından 1944’te kurulan Hilton Vakfı’ndan yapılan açıklamada, bağışın yarısının Los Angeles’taki evsiz nüfusu korumaya, diğer yarısının da Afrika ülkelerinin beklenen salgına hazırlanmasına yardımcı olmak için kullanılacağı duyurulmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız