Pelin Akil: Yüzüne söyleyemeyeceğiniz bir şeyi klavye üzerinden yazabilmek normalleşti

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women)’nin başlattığı siber şiddetle mücadeleye destek olan Pelin Akil, “Birinin yüzüne söyleyemeyeceğiniz bir şeyi sosyal medyada klavye üzerinden yazabilmek normalleşmeye başladı” dedi.

Haberler 07.12.2020 - 14:43

  • 1
    Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women)’nin başlattığı siber şiddetle mücadeleye bir destek de ünlü oyuncu Pelin Akil’den geldi.
  • 2
    Akil, “Birinin yüzüne söyleyemeyeceğiniz bir şeyi sosyal medyada klavye üzerinden yazabilmek normalleşmeye başladı” diye konuştu.
  • 3
    Milliyet'te yer alan habere göre; Özellikle hakarete varan içeriklerde gerekenin yapılması için avukatına yönlendirdiğini anlatan Akil, "Beni rahatsız eden, ‘eleştiri’ kisvesi altında aslında ‘yermek’ maksatlı olanları hiç üşenmeyip direkt engelliyorum ve beni takip etmemesini sağlıyorum. Fotoğrafları yoruma kapatmak, güzel bakan gözlerin yazdığı mesajlara haksızlık olur diye düşünüyorum" dedi.
  • 4
    Bazı yorumların gerçekten ‘çok acımasız’ olduğunu ve bunlara inanamadığını dile getiren Akil sözlerine şöyle devam etti: "Samimi yapılan eleştirilerle alaşağı etmek maksatlı yapılan hareket niyetli mesajlar ayırt edilebiliyor."
  • 5
    "Şu ana kadar bu tarz yorumlarda karşı tarafı utandırmamak için polise başvurmadım çünkü bu gerçekten yüz kızartıcı bir durum. Ama bir iki sayfa var şu an izleniyorlar ve biraz daha ileri giderlerse haklarında mutlaka suç duyurusunda bulunacağım.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız